След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Мнениеот L_Messi » 07 мар 2011 01:22

Синьо сърце написа:
L_Messi написа:Кофти зимна подоготвка... поредната.

Ми да зема аз да я проведа догодина...

Вече не си спомням кога за последно сме били по-силни през пролетта... Май беше 2006г., когато наваксахме 7 точки от ЦСКА и между-другото стигнахме до 1/4 финал в УЕФА. Оттогава насам това е петата зимна подготовка, при която нямаме никакъв прогрес спрямо есента, даже обратното. Факт е, че "системата" е сбъркана и не е нормално да има толкова дълга зимна пауза, но това е така за всички отбори и не е от вчера. Как може за толкова време треньорите и играчите в отбора да не се научат как да се справят с това явление... :evil:

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 07 мар 2011 06:48

Тази схема не е удачна за футболистите които имаме в момента :!: Отделен въпрос е, как е изпълнена... Нищо добро не ни чака, ако не заиграем с двама нападатели в центъра.
Добър дебют на Пламен Илиев.

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 07 мар 2011 08:14

Треньора не е виновен,има играчи който са дали много за ЛЕВСКИ но и много са взели.Тези играчи вече е време да отстъпят място за на младите,бързи и не по малко добри футболисти.Аз мисля че Йовов е дал вече каквото може на ЛЕВСКИ и феновете.Редно е да отстъпи мястото си на по млад и по бърз футболист.Сменихме много треньори и все същото.Значи не е само от треньорите ,има играчи който вече са изморени,изцедени и немогат да издържат на темпото с което в повечето мачове пречат на игра
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 07 мар 2011 08:58

Левски не играе футбол, или поне това което хората наричат футбол. Играе се някакво поддобие на това което играят в долните девизии на Англия и Шотландия. Блускане на топката до спукване. Няма тактика, няма мисъл и отборност. Но докато това тъпо парче Гонзо и Ясен /безопасен/ са при нас победа с игра няма да видим.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 мар 2011 09:09

puhisamolevski написа:Какъв е този негативизъм?! :roll: Срещу ЦСКА играхме отвратително - факт, но днес срещу Локото? Според мен се справиха добре момчетата, малкия Илиев като цяло пази сигурно като за дебют. Трябва още време на новите да се адаптират.
Аз лично съм доволен от играта днес - пестелива донякъде, но ефективна. Ако трябва да бъдем съвсем точни, резултатът бе 3:0, ако не беше неправилно свирената засада срещу Гара.
Даниел Димов ми изглежда особено обещаващ :)

+1 :) Напълно съм съгласен. Харесаха ми новите - Димов (борбен, с желание) и Илиев (спокоен и сигурен, при това в дебютен мач), единствено малко се притеснявам, че Илиев е нисичък за вратар. Вчера отново Дарко гледа мача отблизо, фланелката му спокойно може да не я перат - не се изпоти човекът. ;) Матондо продължава да е една голяма въпросителна, въпросът е, дали ще се превърне в удивителна (като Жо) или точка (Слори). Видович се стара, но има още много да се желае от него, докато останалите бяха на познатото ниво.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 мар 2011 09:10

smith12 написа:
Гонзо: Сульо и Пульо коментират “Левски”, всички сте далеч от футбола

ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ ТЕМАТА ОТ ВАШИЯ ЛЮБИМЕЦ-ГОНЗО :lol: :lol: :lol:

Такава ни е играта, не защото Сульо и Пульо коментират Левски, а защото Сульо и Пульо ТРЕНИРАТ Левски. Обявявам инициатива "ВЪН ПЛОВДИВСКАТА ГРУПА ОТ ЛЕВСКИ". Незабавно. Дори да е късно. Защото през април ще е прекалено късно.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 мар 2011 09:41

Специално за всички които ме псуваха есента за това, че не харесвам яско и гонзо!
След снощия мач и дребното съмнение коет имах за продаден мач срещу чорбата се изпари - ние не играем футбол!
яско е тотален некадърник, никакво виждане, никаква смелост за промяна, нищо ново! Левски в момента не само няма треньор но няма и играчи - я си помислете че се контузи Гарата какво правим? Левски е пълен с резерви - това са примирени футболисти дошли да вземат някой лев и без грам желание за игра, успех, реализация! Само вижте резервната скамейка?!?!?! Един няма който да иска да играе и ад се доказва! яско пък отделно е пълен некадърник, говорих 2-3 футболисти които е тренирал в Локо Сф - ами те хората още се чудят кой и защо върна това недоразумение в треньорския занаят! И последно крайно време е и Гонзо да си събира парцалите - стана директор на отбор шампион, а две поредни години ще сме само с калъфките! Счупи всички негативни рекорди!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 07 мар 2011 09:45

Gonzi_407 написа:Специално за всички които ме псуваха есента за това, че не харесвам яско и гонзо!
След снощия мач и дребното съмнение коет имах за продаден мач срещу чорбата се изпари - ние не играем футбол!
яско е тотален некадърник, никакво виждане, никаква смелост за промяна, нищо ново! Левски в момента не само няма треньор но няма и играчи - я си помислете че се контузи Гарата какво правим? Левски е пълен с резерви - това са примирени футболисти дошли да вземат някой лев и без грам желание за игра, успех, реализация! Само вижте резервната скамейка?!?!?! Един няма който да иска да играе и ад се доказва! яско пък отделно е пълен некадърник, говорих 2-3 футболисти които е тренирал в Локо Сф - ами те хората още се чудят кой и защо върна това недоразумение в треньорския занаят! И последно крайно време е и Гонзо да си събира парцалите - стана директор на отбор шампион, а две поредни години ще сме само с калъфките! Счупи всички негативни рекорди!

А пък аз продължавам да се съмнявам за мача с ЦСКА. Но убедено твърдя, че Гонзо и Ясен не стават ама за нищо.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 мар 2011 09:50

SANSIRO7 написа:
Gonzi_407 написа:Специално за всички които ме псуваха есента за това, че не харесвам яско и гонзо!

А пък аз продължавам да се съмнявам за мача с ЦСКА. Но убедено твърдя, че Гонзо и Ясен не стават ама за нищо.

Не може за 2 мача да имаш 3 положения за гол и да имаш претенции, просто и на мен ми беше по-лесно да приема загубата с тезата за продаден мач, но реалността е просто друга!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 мар 2011 10:06

daniel875 написа:Ние не играхме, защото искахме да върнем ЦСКА в борбата за евроквотите, за да не се повтори случая от 1999, когато рано ги отказахме пролетта от мераците им в шампионата. Така, че за мен този мач направо им го дадохме. Дали е неизигран, дали е продаден, каквото и да е, за мен сто процента не беше редовен, за което този отбор си заслужава последствията.

Обясни ми защо искаме да върнем ЦСКА в борбата за евроквотите, че нещо не разбирам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”