Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)
А бе незнам треньори много,запалянковци много,стадиони,турнири,мачове ама парите са основен фактор.. сега левски могат да минат много тънко щото имат добри играчи и кажи речи за ги взели безплатно стига да саумеят да вдигнат отбора и да си повярват момчетата.А по темата за Илиев не веднъж или два пъти съм ходил на стадиона в стара загора да гледам берое и просто публиката го боготвори и всеки изпитва голям респект към него
много трудно ще се махне от берое

- DrAvalanche
- Контакти:
edmon_dantes написа:Литекс, хайде моля ти се недей да даваш оценки на отбори, които не те касаят. Големия капацитет стана и ти, че да коментираш качествата на футболистите на Левски. Не си губи времето. Коментирай си отборчето с 20 фена и точка.
Какво да му коментира, там темата се изчерпва с 3 поста. А и няма с кого да направи дискусия, останалите 19 фена тази вечер са заети.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

edmon_dantes написа:Литекс, хайде моля ти се недей да даваш оценки на отбори, които не те касаят. Големия капацитет стана и ти, че да коментираш качествата на футболистите на Левски. Не си губи времето. Коментирай си отборчето с 20 фена и точка.
В тема Локомотив София - Левски какво трябва да се дискутира и къде пише, че е забранено фенове на други отбори да споделят мнение когато спазват правилата на форума?

PFC Litex написа:edmon_dantes написа:Литекс, хайде моля ти се недей да даваш оценки на отбори, които не те касаят. Големия капацитет стана и ти, че да коментираш качествата на футболистите на Левски. Не си губи времето. Коментирай си отборчето с 20 фена и точка.
В тема Локомотив София - Левски какво трябва да се дискутира и къде пише, че е забранено фенове на други отбори да споделят мнение когато спазват правилата на форума?
Никой няма нищо против пич,но понякога ставаш досаден и оставяш често впечатление,че все едно си последна инстанция и някакъв морален коректив.
ТА АКО ТИ ПРЕБРОЯ ПОСТОВЕТЕ,ТИ ИМАШ ПОВЕЧЕ И ОТ НАЙ-ЗАКЛЕТИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ!!!????
Нямаш ли си друга работа,приятелка нямаш ли си?????????
Аз имам чувството,че живота ти преминава тук да даваш "правоверни" напътствия на "заблудените" левскари като нас.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com
http://www.evailo.com
Evailo написа:Никой няма нищо против пич,но понякога ставаш досаден и оставяш често впечатление,че все едно си последна инстанция и някакъв морален коректив.
Проблемът е в тези които четат с предубеност и ако потребителското ми име не е PFC LItex, а е Розова Долина, то нямаше да има подобни реакции, така че предубедеността е много лошо нещо
Evailo написа:ТА АКО ТИ ПРЕБРОЯ ПОСТОВЕТЕ,ТИ ИМАШ ПОВЕЧЕ И ОТ НАЙ-ЗАКЛЕТИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛЕВСКИ!!!????
Нямаш ли си друга работа,приятелка нямаш ли си?????????
тези заучени фрази ги казвай към други, а не към мен, а и какво имам, мисля че не е твоя работа
Evailo написа:Аз имам чувството,че живота ти преминава тук да даваш "правоверни" напътствия на "заблудените" левскари като нас.
Виждам, че ти е интересно, когато PFC Litex e на компа, значи е на работа, какво работя не те интересува, но докато съм из форумите за да водя дискусии колкото и грубо да звучи, на мен ми капят кинти в джоба
А сега лека вечер и ако ще дискутираш нещо по темата го прави, ако ли не следващият път се опитай да не се занимаваш с личният живот на хората.
Между другото замислял ли си се, че може да работя в сферата на МВР, модератор съм и виждам IP адреси и следя нагласите преди, по-време и след мачовете?

Avanti_Ragazzi написа:PFC Litex написа:caci написа:С тези играчи,ако имахме истински треньор отборите в нашето първенство,ще ги бием с най-малко по 3 гола.
Вие нямате един читав външен халф
Точно ако имаше нормални хора там нямаше да оставят отбора без нормални крила и само с 2 централни защитника и да мъчат най-добрият си д.халф да играе в защита.А на негово място да играе крило,дето нито знае как да спира атака,нито знае как да отнема и взима първа топка.Нямаше да мъчат човек играещ дясно крило с десен крак да играе в ЛЯВО?
Хм, и аз това си мислех точно. Егати абсурда честно...
- blue avalanche
- Контакти:
Evailo написа:blue avalanche написа:Абе не разбрахте ли,че докато в Левски има "силен" директор(Сираков,Боримиров,Иванов) Ил.Илиев НЯМА да дойде и той ясно го показа!Някой да е чувал кой е директора на Берое?Щото там Илиев "коли и беси"!Илиев,та Илиев...Той Месията ли е?
Абе не знам дали е месията, ама от отбор с 11 селянчета играе най-грамотният футбол в А група вече 2 години,при това всяка година с 50% нов състав,защото всичко по-добро му бяга при първата оферта!!!
Не ми се мисли,ако разполага с повечко материал какво ще е!?
Лесно е да живуркаш в средата на таблицата и да играеш "суперграмотен" футбол!Ако ние смъкнем летвата на ниво "Берое" и обявим цел-"призова шестица"-кой играе по-"грамотно"?Левски-35т. 35-18,Берое-26т. 16-15...Що се отнася до 50% обновен състав-преброй колко са новите играчи в Левски за този сезон:Акалски,Илиев,Мюлдер,Грийн,Иванов,Димов,Младенов,Матондо,Видович,Дембеле,Иса...
Не съм против Илиев.Не съм и за...Против съм да се "натоварва" един треньор или играч със супер очаквания преди още той да е стъпил на Герена.С това приключвам коментарите си по "случая Илиев".
Очаквах много повече от Локото в този мач. 

Хайде Нафта!
PFC Litex написа:Добре, че гледах мача, иначе ако не бях и ми се наложи да чета след мача как се е развил http://gong.bg/view_article.php?article_id=189743 ще си каже човек, че Левски са изиграли много добър и стойностен мач.
Такааа, явно имаш специално отношение към мен, защото почти винаги ми триеш постовете. Нищо, ще го напиша за втори, трети и четвърти път ако трябва.
Не разбирам какъв ти е проблема, ако искаш да си Главен редактор на ГОНГ си пусни CV до собственика на медията и поеми нещата в свои ръце, щом смяташ че мнението ти е меродавно. Така е видял мача, така го е отразил, на теб че не ти харесва си е твой проблем. Ако искаш може и на СЕМ да се оплачеш

Уж все претендираш за разнообразие на мненията, но когато някое чуждо не ти изнася го триеш

Никой от тук пишещите не длъжен да се съобразява с мнението ти и да играе по свирката ти, все пак сме СВОБОДНИ хора нали?
Кажете ми честно, с ръка на сърцето, освен трите точки нещо друго хареса ли ви в снощния мач. Тактическа постройка, технически отигравания, мисъл, бързина, безупречни центрирания, точни пасове, опасни удари, бързо преливане на отделните линии, движение на играчи без топка...какво в крайна сметка беше на ниво? Не може да имаш най- добрите играчи в България и да сглобиш безобразен отбор. Господин Батков, вземи се в ръце! Тези хора съсипват твоите пари и нашия отбор.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский