След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: След двата пролетни кръга-Левски е трагичен !

Мнениеот Blue Mind » 06 мар 2011 22:57

george_speed75 написа:
ceckonashia написа:
Синьо сърце написа:Две столични дербита и 180 минути са достатъчни,за да си изгради човек поглед над нещата.И над перспективите-а те не са розови...И така,какво видя един редови син фен в тези мачове:
-играчите ни са тежки и тромави,липсва им свежест
-в технически план сме трагедия-дори на Дарко му бяга топката,на повечето им се удря в колената
-в игрови план имаме 3(три) чисти положения за два мача-без коментар...
-тактически: двата ни фланга не работят,защитата продължава да прави безумни вересии,всяко статично положение пред вратата ни е страх и трепет,а ако още един път Ясен сложи Йовов дефанзивен халф-му ставам върл противник!
-в атака пълен хаос и блъскане напред,никаква идея,бъркат се елементарни пасове на два метра!
-играем грозно,бавно и с мъка
Въобще-просто сме си много зле!Щастие е,че няма в БГ читав отбор да ни разкрие тотално!Кой е виновен за това-не мога да коментирам,но ако продължим така-6 място ни е в кърпа вързано!Какво сме се готвили и играли в контролите е едно-но това,което видях,е катастрофа!Матондо и сърбина нямат 1(един) пробив по крилата...4 (четири) човека не спряха Платини за втория гол,а трябваше само един протегнат крак!А голът на Ап.Попов е апотеоз на бездарие и безпомощност,както и положението на Локо,когато цялата защита седеше като осрана...Гонзо каза,че напролет ще видим нов Левски-и беше прав!Безидеен,муден,непохватен и бездарен син тим-това получихме като подарък за пролетта!
Е,има и светли нотки...Дебютът на Димов и Илиев показа,че в тях има хляб.Пресата ни работи,и ще става по-добра в следващите мачове.Кондиционно сме добре.И толкоз.
Честно казано,не ми е ясно как ще я караме...Идва мач в Ловеч за купата.Не ми се мисли за него.Имаме ходене в Перник и Стара Загора.А нямаме право вече на грешки.С тази игра никакви шансове нямаме-за нищо!А игра за седмица-две не се променя.Дано не съм прав...

Ще те допълня само: Никакво,ама абсолютно никакво използване на каквото и да е статично положение

Aбе, ние вкарахме гол от статично положение или корнера не е такова?

Че те сами си вкараха ,то даже не беше потенциална опасност ,ако играч на локо не си бе забил топката в собствената врата ;)
Изображение
Изображение
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2011 22:58

Момчета, истината е, че всички се заблуждаваме. Левски от доста години няма могъщ отбор, какъвто имаше по времето на Наско и Борето. Тогава бяхме съвършеният отбор. Оттогава досега формациите ни имат качества, на моменти са доста силни и заслужено стават шампиони, но дотук. Слаби са като цяло. А това е жалко. Батков и футболистите са за боклука. В цял свят хората играят черно тото, та Левски ли ще е различен отбор. Помните ли мача с Атирау и колко народ го хвана оново 0:2 на хендикап, когато бихме с 2:0. Ето оттогава съмненията са огромни.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 06 мар 2011 23:01

Евала Синьо сърце, компетентно и точно !!!

А Гонзо, като плаче по журналистите, не се ли вижда, че ние плачем от него. Той самия е много зле и като треньор и като ръководител, чак е жалък горкия. Това ли му е играта за която ми заеква цяла есен.??
Мале тия две майни съсипват ЛЕВСКИ!!! и си вярват, че правят нещо добро, заблудените те!

Никаква игра , никаква тактика , никакви футболисти, нищо трагедия!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 мар 2011 23:02

samo levski написа:Какво става с карвальо ще игре ли срещу черноморец?Щото и в атака сме много зле два автогола и един добутан от вратаря .Всички вече знаят тактиката на левски и единственото което трябва да правят е да пазят тасевски и дембеле.Това вече и децата го знаят само гонзо и ясен, незнам слепи ли са.Нещо трябва да се промени тактически.

Трябва да си върнем Карвальо, той може да играе и по крилата където сега сме адски зле, лошо е, че Гонзо не обича да пада по гръб и няма да си признае грешката...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 мар 2011 23:03

Robotop написа:Евала Синьо сърце, компетентно и точно !!!

А Гонзо, като плаче по журналистите, не се ли вижда, че ние плачем от него. Той самия е много зле и като треньор и като ръководител, чак е жалък горкия. Това ли му е играта за която ми заеква цяла есен.??
Мале тия две майни съсипват ЛЕВСКИ!!! и си вярват, че правят нещо добро, заблудените те!

Никаква игра , никаква тактика , никакви футболисти, нищо трагедия!!!

Пич, ми то Ясен не можем да го виним, той е само пьонка в Левски :) Каквото кажат Ганьо и Гонзо това става...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 06 мар 2011 23:06

МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТИЯ КОЙТО КАЗВАТ , ЧЕ ЛЕВСКИ ИГРАЕ ДОБРЕ , ТА ДАЖЕ СЕ ПОДИГРАЛИ И С ЛОКО СОФИЯ. ПОЖЕЛАВАМ ВСЕ ТАКА ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - ТОЛКОВА ПО - ДОБРЕ ЗА ДРУГИТЕ ОТБОРИ.
ИНАЧЕ СТЕ ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ , ДАНО СРЕЩУ ЧЕРНОМОРЕЦ ДА ИГРАЕТЕ ОЩЕ ПО - ЗЛЕ - ПОЖЕЛАВАМ ВИ ГО ОТ СЪРЦЕ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 06 мар 2011 23:54, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 06 мар 2011 23:06

daniel875 написа:Не прекалявайте с претенциите. Отборът е един и същ от Стоилов - МНОГО СЛАБ. Много хора го изкараха какъв ли не, колко бил велик, какво, що - от 2007 година сме на едно и също ниво. Имаше от време на време проблясъци, но няма разлика. И като казвам няма разлика, го правя, защото миналата седмица казах нещо във връзка с това, което споменах по - горе. Този отбор вече е за боклука. Имаме играчи, имаме потенциал, но миналата седмица продадохме мача на ЦСКА и с това този отбор окончателно се компрометира. Съжалявам за момчетата, но каквото и да стане в края на сезона, дори и спечелят двете купи, кой откъдето е дошъл. Такъв позор като този миналата седмица не може да се прости.
И при Стоилов продавахме мачове, подарявахме, и при Велев, и при Кратко, и сега. Баста!

Не съм много съгласен с теб. Играта ни при Мъри на фона на тази в момента е направо извънземна. При Мъри всеки си знаеше мястото и знаеше какво да прави. Как разигравахме топката продължително, ами беше удоволствие да се наблюдава такава игра.
След мача с цска бях сигурен, че нашите не са искали да играят. Сега съм на друго мнение - те просто толкова си могат. И днес с Локото бяхме същата трагедия, както и с чорбата. Бихме Локото почти без положения. Има опастност с тази игра да не се класираме и за Европа.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2011 23:08

Номера е, че само 5-6 дена преди мача с ЦСКА, нашите смачкаха водача в Румъния на лагера в Кипър !
Още 3-4 дена преди това, са надиграли и водача в Чехия ....
Вярно, че това беше в контроли, но все пак !? !

Има нещо гнило, но не в Дания ..... а при нас !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2011 23:09

edmon_dantes написа:
daniel875 написа:Не прекалявайте с претенциите. Отборът е един и същ от Стоилов - МНОГО СЛАБ. Много хора го изкараха какъв ли не, колко бил велик, какво, що - от 2007 година сме на едно и също ниво. Имаше от време на време проблясъци, но няма разлика. И като казвам няма разлика, го правя, защото миналата седмица казах нещо във връзка с това, което споменах по - горе. Този отбор вече е за боклука. Имаме играчи, имаме потенциал, но миналата седмица продадохме мача на ЦСКА и с това този отбор окончателно се компрометира. Съжалявам за момчетата, но каквото и да стане в края на сезона, дори и спечелят двете купи, кой откъдето е дошъл. Такъв позор като този миналата седмица не може да се прости.
И при Стоилов продавахме мачове, подарявахме, и при Велев, и при Кратко, и сега. Баста!

Не съм много съгласен с теб. Играта ни при Мъри на фона на тази в момента е направо извънземна. При Мъри всеки си знаеше мястото и знаеше какво да прави. Как разигравахме топката продължително, ами беше удоволствие да се наблюдава такава игра.
След мача с цска бях сигурен, че нашите не са искали да играят. Сега съм на друго мнение - те просто толкова си могат. И днес с Локото бяхме същата трагедия, както и с чорбата. Бихме Локото почти без положения. Има опастност с тази игра да не се класираме и за Европа.

Аз нямах предвид играта в първите три сезона, а това, че продавахме мачове и после се доуточних. И тогава, и след това е едно и също. Така че разлика наистина няма. А така не може.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2011 23:11

Сега-дали Ясен или Гонзо са виновни-това е друга тема!В момента те управляват и те носят отговорност,те трябва да ни изкарат от тая дупка...Ако не могат-техен проблем,аз обаче наесен видях хубави неща от този тим и мисля,че има потенциал!А личното ми мнение за треньор-манете Илиан Илиевци,Гочета и прочее...Яд ме е,че Мъри загуби години в Ловеч и в скапания национален-но рано или късно ще ги навакса и ще е той!Дотогава-единствения,който аз виждам е Спасов(бившия на Черно Море),който може да води сините...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”