Има ли двоен стандарт към Манчестър Юнайтед ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Просто недопустимо!!!!
Защото гола на Дрогба решава мача реално той е победния гол !
smoothc написа:Защото гола на Дрогба решава мача реално той е победния гол !
А като махнеш двата нередовни гола( на Македа и Дрогба)какъв става резултата
Последна промяна от CTAHKO на 06 мар 2011 22:35, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Levskar_90
Манчо е най - подпирания отбор в историята на футбола, кви са тея пасквили на автора.
Съдията като свири 50 на 50 отнасяте тройките :D
Съдията като свири 50 на 50 отнасяте тройките :D
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Приятелю гола на Дрогба решава мача той е свършен факт ти ми говориш като съм махнел головете кво ставало
туй да не е аритметика да махаме и изваждаме голове смешки ми говориш! това което го говориш са фенски пристрастия приятел ако...махнем тоз гол добре махаме головете на Дрогба и Македа ама добявам гол за 1-1 в 89 и 2-1 в продължинието искаш ли
Ето според твойте приказки за махане на голове някви ..аз пък ще добавя голове...Възможно ли е позволяваш ли

туй да не е аритметика да махаме и изваждаме голове смешки ми говориш! това което го говориш са фенски пристрастия приятел ако...махнем тоз гол добре махаме головете на Дрогба и Македа ама добявам гол за 1-1 в 89 и 2-1 в продължинието искаш ли
Ето според твойте приказки за махане на голове някви ..аз пък ще добавя голове...Възможно ли е позволяваш ли
- storm
- Контакти:
smoothc написа:Защото гола на Дрогба решава мача реално той е победния гол !
Реално ако Македа не бе изравнил Юнайтед ко прайм ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Приятелю извинявай ама Македа никога не е изравнявал резултата
срещу Челси ....айде ходи си гледай Ювентус тука е Манчестър Юнайтед брато 
Алоуууу, автора?!
Я не говори за фенски изказвания, че..
Значи безпристрастен съм, въпреки, че гледам голяма част от мачовете в Англия, но..
Ман Ю са най, ама НАЙ-подпирания отбор
Смешно е 10 мача да ви дават смешни дузпи, да спестяват червени картони на Руни, Сколс, Невил, да вкарвате в 9-тата минута на 5-минутно продължение?! Айде моля моля!?
А днес нарушението на Рафаел какво беше, бе? Бутони напред в глезена?! А Шрек като блъска и псува при всяко отсъждане съдията това какво е бе ?!
Айде стига гледахте през розовите очила, ами си вижте как играе отбора!? Защото нямате един халф, който да може да разиграе, направи пас и т.н. Нямате крила - Нани е на приливи и отливи, Гигс е на 37!? Вижте си играта и се радвайте, че сте още първи! Защото с тази игра минали сезони нямаше да сте в топ 4!?
Я не говори за фенски изказвания, че..
Значи безпристрастен съм, въпреки, че гледам голяма част от мачовете в Англия, но..
Ман Ю са най, ама НАЙ-подпирания отбор
А днес нарушението на Рафаел какво беше, бе? Бутони напред в глезена?! А Шрек като блъска и псува при всяко отсъждане съдията това какво е бе ?!
Айде стига гледахте през розовите очила, ами си вижте как играе отбора!? Защото нямате един халф, който да може да разиграе, направи пас и т.н. Нямате крила - Нани е на приливи и отливи, Гигс е на 37!? Вижте си играта и се радвайте, че сте още първи! Защото с тази игра минали сезони нямаше да сте в топ 4!?
Re: Има ли двоен стандарт към Манчестер Юн този и миналия сезон?
Авторът нещо не е наред. А кой миналият сезон угорови мача със Сити като гост, кой даде пари под масата на Съндърланд в гостуването, как се уреди мача с Арсенал като гост, колко дузпи ви дадоха извън наказателното поле последните години, колко гола в продължението на продължението вкарахте не само миналия сезон. СМЕШНИ СТЕ!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Santiago Munezz
- Контакти:
Вместо да коментираш трагичната игра от Юнайтед вие един читав халф нямате ти си тръгнал от съдиите да се оплакваш.Тепърва ще загубите още доста точки и тогава още повече ще ревете от съдиите
!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Malchev покажи ми измислените дузпи и прочие моля те
Много искам да ги видя