Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Мнениеот blue magic » 06 мар 2011 21:10

"С тактика Дарко - Гарата няма стане и днес бе доказателство, първият гол е след пас на Караджинов"
Тактиката Дарко-Гарата си работи безотказно.Да ти дам ли статистика?
"Матондо и Видович са още енигма"
Бербатов два сезона беше енигма в Байер,а Кака продължава да е енигма в Реал.
"Тасевски направи две подавания и с това реши, че си е свършил работа."
86-а година,срещу Бразилия,Марадона направи едно подаване и си "свърши работата".
"Вратаря Илиев никаква оценка, защото нямаше удар към него."
Срещу Илиев имаше удари(ти гледали мача?).Точно такива,дето на "отворкото" Петков му влизаха в мрежата.
"Съдийската бригада много слаба, допусна грешки и в двете посоки."
Аз мога да ти цитирам грешките срещу Левски.Кои са тези срещу Локото,че не се сещам?[/quote]
+1
И точно фен на Литекс да дава оценки за нашата игра? Когато всеки отбор срещу тях пищи от съдийството!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011]

Мнениеот blue magic » 06 мар 2011 21:15

south_division написа:Съжелявам, че Дембеле не напусна Левски. И без това титлата е мираж, а Лига Европа предвид коефициента се очаква силен отбор още трети кръг, да не говорим за плейофа.Защо Дембеле не водеше нападението ни 2006г?
Конкретно за мача мога да кажа, че играем безидеен, праволинеен, грозен спорт подобен на футбол. И работата на Ясен и Гонзо може да се определи с една дума - престъпление. Те изхабяват добрите футболисти на Левски и дават шанс на Сульо и Пульо(както се изрази Гонзо за журналистите, а всъщност с изказванията си самия той не знам как би трябвало да се нарече) да носи клубната фланелка. В момента в Левски има рядко некадърни футболисти повечето, от които привлечени от горе споменатото дуо. И ако в скоро време не се направи нещо последиците от Вуцов, Велев,Гонзо,Ясен ще бъдат по големи и от тези в Борисовата градина след ерата Лупи. В прочем играта беше същата и през есента и срещу Цска и срещу Локо Сф , Черноморец, но тогава отбора беше нов играчите не се познаваха. Сега оправдание няма, нека да е загуба, но да се види нещо.Гонзо и Батков цяла зима бля бля ще размажем Цска, ние ще сме много добри, нямаме конкуренция, шампион и шампионска лига.Резултата - от миналта седмица до сега 180мин вяла кръчмарска игра с три автогола, почти без удар във вратата и куп грешки присъщи за ниво А окръжна. Спомен от добра игра бяха мачовете в Европа където един господ знае как сме играли.....

Що за логика е това! Аз съм фен на ЛЕВСКИ, а не фен на Дембеле! И кой е тоя фен, дето съжалява, че най-добрият играч от любимия му отбор не е напуснал!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2011 21:20

Делянски,в ЦСКА определено има градация и в Бургас играха по-добре от Герена!При нас си е същата трагедия-единственият плюс днес беше Димов,с двама читави деф.халфа си е друго-по-спокойно е отзад,а не Йовов да ми припръцква там...Ако с тоз състав бяхме миналата седмица,не знам как щяхте да ни вкарате гол.Но не знам и ние как ще вкараме...Локо Сф и Черноморец са трагедия,не знам па те къде са тръгнали!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 мар 2011 21:22

percival написа:Искрено червено пожелание :)
Да продължите да играете по този начин до края на полусезона :)

Благодаря,да ти се връща :) :) :mrgreen: :mrgreen: :) :)
Последна промяна от milen.hristov на 06 мар 2011 21:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2011 21:25

Avanti_Ragazzi написа:Борат трябва да ги мане тия двамата сладури ако си е на мястото и да сложи на секундата Илиян Илиев и Наско Сираков начело на отбора.Но Борат е прост човек и няма да се осети а и използва Гонзо за бушон и няма да рискува дори да вижда очебийното.А именно,че Есен грам не става за треньор а Гонзо още повече за шеф!!!Щото прости хора за добри шефове не стават!!!
От друга старана Гонзо има 4 избора-
-да се махне сам.Това според мен граничи с реалността толкова колкото и да видим чудовището от Лох Нес да играе фигурно пързаляне!!!!
-да спре да се бърка на Ясен.Но от това полза никаква защото и на Ясен футбола грам не му е Ясен.А Гонзо да не се бърка на Ясен граничи с по-близка реалност.Разбирай Лох Нес и художествена гимнастика(Просто е по-развит спорт в България)!!!!
-да махне Ясен и да назначи нов мушморок за тренер!!!Полза никаква само ще замаже очите на някои хора а отбора няма да мръдне и на кота нула от сегашният си ужасен вид.
-да махне Ясен и да сложи нов треньор,но истински треньор.Да спре да се бърка там където не му е работата а да си гледа само своята работа.Това би било нормален ход,но Гонзо е човек с болна амбиция и мрази да е зависим от другиго.Камо ли да е подчинен на друг или да работи с него в екип.(Работа с екип за Гонзо не значи много хора да дават всичко от себе си за общото благо,а Гонзо да командва всички как да става за общото благо.Чието благо никога няма да бъде постигнато по-този начин).
Просто мустака трябва да ги махне на секундата двамцата убавци,защото всеки мач е агония и отбора става от мач на мач все по-слаб и то без никаква визия и игрови стил!!!

Добре де, маха ги ...кой идва после. Кой нормален човек си маха треньора в началото на полусезона :roll: Кой водим ... кой? Стига с тия идеи баси, да махаме и да сменяме - ето ви го примера: червените приятелки. И те така, махаха, сменяха, правиха-струваха и какво постигнаха :?:
Ама и друго не мога да разбера...опитвам се ама не ми го побира главата. Моля те помогни ми :!: Защо когато играхме мачовете от ЛЕ (говорим за мачовете на родна земя - за гостуванията не сме дорасли) никой не пожела оставка: Нима отборът играеше зле, нима не се раздаваха, нима тогава трибуните да бяха празни ... и кой беше начело тогава? Същите хора които сега такива като теб целят с камъни и хулят. А тогава? Или викаш...гот е на гребена на вълната...като не сме във форма искаме да падат глави на дръвника :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 мар 2011 21:27

фифи перото написа:Гонзо: Сульо и пульо пише за Левски, все още нищо не е приключило

Докога ще ми пилят нервите разни провинциални шмекери?!

аз съм Пульо

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 06 мар 2011 21:37

Много от вас изказваха мнение на полусезона,че предпочитат ГРОЗНИ победи пред красиви загуби.
Е,...ето ви една ГРОЗНА победа!!! Срещу чорбата пък беше една ГРОЗНА загуба!!!
Изобщо с този спортно-технически тандем сме под девиза на ГРОЗНОТО.....,а дали ще става въпрос за победа или загуба скоро на никой няма да му пука!!!!!
Ние просто се превърнахме в един посредствен отбор,но лошото е,че започнахме ДА СВИКВАМЕ с това и да бъдем БЕЗРАЗЛИЧНИ.
СПЕШНО ИЛИАН ИЛИЕВ ТРЕНЬОР!!!!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 мар 2011 21:44

Абе не разбрахте ли,че докато в Левски има "силен" директор(Сираков,Боримиров,Иванов) Ил.Илиев НЯМА да дойде и той ясно го показа!Някой да е чувал кой е директора на Берое?Щото там Илиев "коли и беси"!Илиев,та Илиев...Той Месията ли е?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 мар 2011 21:54

blue avalanche написа:Абе не разбрахте ли,че докато в Левски има "силен" директор(Сираков,Боримиров,Иванов) Ил.Илиев НЯМА да дойде и той ясно го показа!Някой да е чувал кой е директора на Берое?Щото там Илиев "коли и беси"!Илиев,та Илиев...Той Месията ли е?

[offtopic]Стига бе пич, и ти ли си за треньорска смяна ... :oops:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 мар 2011 22:07

Само 2 неща ми харесаха в днешния мач:
1. Пламен Илиев.
2. Дани Димов.

Останалото всичко пълна скръб!
И Гонзо вместо да ми се прави на изнервен пред журналистите да се замисли какво ни е на нас феновете.
Всъщност чухте ли извинение от Гонзо след резила с чорбата? Аз не, а имаше нужда след като цяла есен се кълнеше, че след нова година ще видим истинското лице на Левски... е видяхме го, безсрамници!!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”