Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 19:46

kubik написа:Морски Нашите момчета идват от лагер в Марбея,тренирали на перфектни терени.Играта ни основно е по земя-там сме най-силни.Изведнъж отиват на нива,където се спъват в чимов,пързалят се като мечки на лед(сещаш ли се как мечката върви на леда и изведнъж четерете лапи разперени,и целунала леда,стойка като трофей на стена) :lol: е какъв футбол,какви пет лева.

п.п Май пак сте поливали терена преди мач.

Нашите пък идват от подготовка в Анталия и играха на Тича мисля, че само седмица общо за цялата зима.... Терена не е поливан, просто никой не е чистил снега два- три дена преди мача :shock: Терен, който грам не се подържа няма как да изглежда нормално, а те нашите не само, че не го подържат, а и го съсипват....
Но както вече казах и нашия отбор не е свикнал с нивата още , просто защото за цяла зима сме играли я има седмица на Тича, я няма... Така е прав си, футбол няма как да се играе на това нещо, но и двата отбгора няма как да играят - мен ми беше мъчно да гледам Жоро Илиев,Ратников, Николов, Дани. Г, Камазола на този терен...

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 мар 2011 19:57

MORSKI написа:
Морски, с теб да се спори е все едно да споря с телевизор - безсмислено е! Просто ти никога не слушаш какво ти се казва, явно живееш в собствен свят и постоянно се опитваш да натрапваш глупавото си мнение на другите, което е много тъпо. Така, че е безсмислено да пишеш тъпи мнения в нашия форум, защото само дразниш ;). На никой локомотивец не можеш да промениш мнението за вашия отбор, стила ви на игра и терена, които се обобщават точно в една дума - отвратителен. За мача - Х е добре, но можехме да си тръгнем и с победа. Също така можехме и да загубим. Теренът беше картофена нива и съм сигурен, че ако играем при нормални условия за футбол, ще отнесем отбора на ЧМ с разлика. Те са си свикнали на нивата, както ги видяхме са доста груб отбор. Няма нищо, честитя им точката, да са живи и здрави! Съдията много добре си свири.

Боксьор, спора с теб е същия! Не квалифицирай кое мнение какво е, ако обичаш понеже аз лесно мога да квалифицирам примерно твоето като такова, но не го правя! Не казвай кое мнение е тъпо и кое не! Всеки има право да пише каквото иска, това е форум! Отделно, че за мен бяха тъпи всичките ви мнения как съдията ни подпирал или не знам какви ли не още неща и то днес се доказа- съдията пак ли ни подпря :lol: Не знам кой живее в свой свят- вие имате някакво си ваше мнение и го натрапвате мне аз, от какъв зор аз да се съгласявам с него? :lol: Отделно, че признах, че дузпите си бяха 100% - ви, че съдията свири по правилата- какво искаш да призная като имахте 1- 2 атаки за цял мач? Всеки си има мнение, айде да не се опитваме да налагаме своето, а! Всеки си защитава неговата теза- вие смятате, че сте силен отбор, играете красив и т.н футбол, лошо няма, но днес това не се видя. Лесно може да се оправдаят нещата с терена, но само той ли е виновен? Както вече казах в нашия отбор има немалко технични играчи за тях данеби да е добре да играят на нива?

Викам да не ми говориш толкова заплашително ;). Не можеш да ми казваш как да квалифицирам мнение, щото тва си е моя работа какво говоря, не твоя и не можеш да ми кажеш нищо ;). Никой не ти натрапва мнение, това е форумът на Локомотив Пловдив, не на Тича.... надявам се правиш разликата! Никой не те кара да ни четеш форума, че ние едва ли не да се съобразяваме с теб как да се изказваме, че да не ти натрапваме мнение и да не те обиждаме. Абе що не си гледаш работата? А как точно искаш да се види какъв футбол играем, като вие нямате терен, имате една картофена нива и тя не бива да бъде лицензирана. Пак казвам, ако имаше нормален терен, щяхте да отнесете 2-3 парцала. Айде със здраве!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 20:03

Boksiorcheto написа:
Викам да не ми говориш толкова заплашително ;). Не можеш да ми казваш как да квалифицирам мнение, щото тва си е моя работа какво говоря, не твоя и не можеш да ми кажеш нищо ;). Никой не ти натрапва мнение, това е форумът на Локомотив Пловдив, не на Тича.... надявам се правиш разликата! Никой не те кара да ни четеш форума, че ние едва ли не да се съобразяваме с теб как да се изказваме, че да не ти натрапваме мнение и да не те обиждаме. Абе що не си гледаш работата? А как точно искаш да се види какъв футбол играем, като вие нямате терен, имате една картофена нива и тя не бива да бъде лицензирана. Пак казвам, ако имаше нормален терен, щяхте да отнесете 2-3 парцала. Айде със здраве!

Виж ти първи започна. Като начало това е форума на Гонг, а не на Черно Море и Локомотив Пловдив ;) Може да пише, ако иска и фен на Струмска сила да пише, прави разлика. Второ, ти също нямаш пораво да квалифицираш кое мнение е тъпо, остро или т.н. Пак ти казвам аз се начетох на тъпи мнение по адрес на моя отбор, но запазих уважителен тон! Думите които използва бяха доста неуместни и тонът ми дори беше нормален ;) Нямам нищо против отбора и феновете ви, напротив, но няма да допусна да се говорят откровени невбивалици за тима ми, както и вие не допускате това за вашия отбор! Казах каквото имах да казвам, не ми се влиза в излишни спорове с теб няма шанс никога да се разберем, така че лек ден и успех напред! ;)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 мар 2011 20:06

MORSKI написа:
Boksiorcheto написа:

Виж ти първи започна. Като начало това е форума на Гонг, а не на Черно Море и Локомотив Пловдив ;) Може да пише, ако иска и фен на Струмска сила да пише, прави разлика. Второ, ти също нямаш пораво да квалифицираш кое мнение е тъпо, остро или т.н. Пак ти казвам аз се начетох на тъпи мнение по адрес на моя отбор, но запазих уважителен тон! Думите които използва бяха доста неуместни и тонът ми дори беше нормален ;) Нямам нищо против отбора и феновете ви, напротив, но няма да допусна да се говорят откровени невбивалици за тима ми, както и вие не допускате това за вашия отбор! Казах каквото имах да казвам, не ми се влиза в излишни спорове с теб няма шанс никога да се разберем, така че лек ден и успех напред! ;)

Подобно ;).

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 мар 2011 20:20

Морски безмислен спор,ти си защитаваш твоята теза,аз пък моята.Разликата е,че в случая аз съм прав :lol:

Показателно е за мен,че в подготовката с отбори шампиони на страната си в Марбея въпреки,че падахме,всеки мач имахме по няколко чисти полужения.Днес 0(нула)Показателно!

Локомотив играе техничен,комбинативен футбол с едно докосване.На Тича,няма как да стане!

Успех на вас и на Стефан Генов!

п.п.Казах му АЗ на Неделчо да прати отбора по ръгби,ама той не-па-не........ :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 мар 2011 20:59

kubik написа:Морски безмислен спор,ти си защитаваш твоята теза,аз пък моята.Разликата е,че в случая аз съм прав :lol:

Показателно е за мен,че в подготовката с отбори шампиони на страната си в Марбея въпреки,че падахме,всеки мач имахме по няколко чисти полужения.Днес 0(нула)Показателно!

Локомотив играе техничен,комбинативен футбол с едно докосване.На Тича,няма как да стане!

п.п.Казах му АЗ на Неделчо да прати отбора по ръгби,ама той не-па-не........ :mrgreen:

Направо боксовия клуб да бяхме отишли :shock: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 06 мар 2011 21:00

Определено в този мач Витанов трябваше да играе на мястото на Габор, защото е по-силов футболист, с повече физика. А на този терен както казахте няма как да се играе техничен футбол. Не правя трагедий от резултата. Един приличен резултат на не гостоприемния стадион.Имаме шанс за третото място все още. И 100% съм сигурен, че на следващия мач ще бием с разлика ако терена е хубав. Нашият отбор е много техничен и комбинативен... Но се видя, че ни Липсва Карвальо от миналия полусезон...
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 мар 2011 22:23

Boksiorcheto написа:
kubik написа:Морски безмислен спор,ти си защитаваш твоята теза,аз пък моята.Разликата е,че в случая аз съм прав :lol:

Направо боксовия клуб да бяхме отишли :shock: :lol: :lol: :lol:

Вас ви пазим за по екстремни ситуация-battle :twisted:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 06 мар 2011 22:31

Напълно нормален мач. Незнам за какво някои от нашите фенове правят някакви огромни драми от това че не сме победили? Особенно в нашия форум - лпортала?

Мача си почна с нормален домакински натиск. Домакините водени от единсвената им цел в този първи домакинки мач да започнат с победа ни натиснаха, а ние се опитхме хладнокръвно и спокойно да отвърнем на това. За нашо съжаление не успяхме и Божилов ни вкара хубав гол. След това постепенно започнахме да ги пресираме и да търсим нашите положения и успяхме...дузпа за нас и червен картон за Дяков...решаващ момент от мача! Здравко изпусна, и от там започнаха психологичните ни проблеми. Не можем и нямаме право да се сърдим на Здравко, но това се оказа сюблимния момент, защото ако е беше вкарал този мач си го взимахме с лекота. Но не стана, и второто полувреме трябваше да се преборим с този пропуск и с 10 моряци защитаващи мъжки своята преднина. Спаси ни втората дузпа и този път доброто изпълнение на Ицо. От тук нататък и двата отбора не предприемаха излишни рискове и предпочетоха да запазят точката отколкото да си тръгнат без нея.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 мар 2011 22:57

Загубихме 2 т. тва е...при червен картон и 2 дузпи бяхме задължени да победим!
Не знам, къде беше отбора през първите 30 мин. нито атака, нито удар имахме.
Не може така да подходиш към мача и да искаш да го вземеш.нашите излезнаха така, сякаш чакаха "Черно море" сами да се бият.Много добре знаят, какъв футбол се играе във Варна!Цяла седмица нашите приказват...предположих, че отиват подготвени психически за мача там, а те първото полувреме не знаят, къде се намират.
"Черно море" са добър отбор и особено вкъщи не прощават на никого.Много малко отбори могат да вземат точка във Варна.
При така стеклите се обстоятелства сега беше момента да вземем мача там.Бяхме задължени да бием още повече, че прекият ни конкурент за 3-то място цска биха в Бургас.Не мисля, че с цска ще можем да се преборим за бронза.Съмнявам се, че докрая ще бием наред, докато те, къде със съдии, къде с "титаните" едва ли ще загубят някъде.Не сме софийски отбор и не се ли възползваме от шансовете, които не си предоставят сами ще сме си виновни.Имаше и доста добри неща за похвала - момчетата не се отказаха до последния съдийски сигнал.Играха, бореха се и търсиха гола.Загубихме 2т. заради липса на футболисти като Дембеле и Карвальо.Огунсото явно не е подготвен още и затова Неделчо не рискува с него.Чудя се нашите защо взимат футболист, който ще е готов в края на първенството...да бяха оставили словенеца дейба.
Не знам на "Лаута" идват Левски, цска, Локо сф...мислите ли, че и в трите мача ще бием?!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”