Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MOREE
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.

Мнениеот MOREE » 06 мар 2011 20:27

Камизола-добар футболист за сега е това---- Ратников може и много повече но на добър терен-------Дани Г за мен е добър играч но много е плют от знайни и незнайни в играта нападател постояно ми носи точки но нашите фенове една малка група от форума да плюят нямат грешка
Танко--всеки защитник би направил същотоПиргов.виновен за гола но всеки греши
Божилов .учудва ме тези два кръга дано продължи
Дончо -слабичак ми е за титуляр
Жоро Илиев-може и повече
Адемар -браво
Сашко -веновен за дуспата но е добър
Сашко-Бека-и тук много плюене но днес игра добре

Росен Колев -слаб бе днес
Румен -добре се включи
Каптиев -много добро впечетление ми остави този каптиев браво
Последна промяна от MOREE на 06 мар 2011 20:31, променено общо 2 пъти.
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 мар 2011 20:29

th3_gr3en_rapper написа:Явно много хора от вас не са били на мача,а само са писали из форума...
От днескашния мач най-добрите играчи които се отличиха бяха Божилов,Адемар,Камазола и от части Жоро Илиев и Румбата с няколкото пробива...това е!!!!

Колкото до втората дузпа която съдията им даде - според мен нямаше такава!!!
Гледайте --> http://www.sportal.bg/statistics_team_v ... =18&c=1427
Никакво докосване от страна на нашият футболист,онзи сам си падна! А какво да говорим,че на нас не ни дадоха поне 1 дузпа от 2-3 положения... ;)

Беше ясно,че ще търсят артистични съприкосновения за дузпи и нашите трябваше да внимават :idea: Още повече,че в Пловдив 2 сезона ни биха именно с такива измислени дузпи.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 06 мар 2011 20:30

Дончо бил ''слабичак за титуляр''...някой пак друг мач е гледал, кой да играе тогава вместо него, какво искат някой от вас Меси ли да стане, начинът по който играе сравнен с миналата година е в пъти по-добре, стара се много, нека се стремим да гледаме положително, стига само отрицателни коментари
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 06 мар 2011 20:35

мнение колега може ли не ми го сравняваи с меси
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
чмвн1913
Контакти:

Мнениеот чмвн1913 » 06 мар 2011 20:43

днес нямаше друг такъв играч като божилов, остай си дроба на терена..нещо му стана на тоз мноо добър мухаха.......тая година сме трети, с тая игра като лъвове са

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 06 мар 2011 20:48

Дончо цяла игра стоеше с ръце на кръста без никакви идеи !!! Кое му е доброто?!!?

Явно от новите футболисти и всичко изговорено за "невиждано добър нападател" само Камазолата ще се окаже добро попълнение...Останалите лешове събрани от селски отбори във "Б" група...
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 06 мар 2011 20:56

Невероятно доволен съм от мъжеството с,което играха нашите.
Ето това искам да гледам от сумати и време бе,мамка му,толкова време с човек по-малко и нашите пак стояха много добре на терена!!! Персонални оценки не искам да давам,доволен съм от отборната игра,и донякъде съм доволен от отиграването на Танко,наистина ще е доста лесно да го опрекна що не оставил отбора да изравнява,но наистина така е преценил на момента,така е направил :!:
Ако продължаваме в същия дух съм сигурен,че ни очакват светли дни.
Да си пожелаем да сме само единни като публика и да имаме хубав терен :!:
Иначе не искам да коментирам дузпите,станало каквото станало,не искам да рева,като много други отбори.
Само бих искал да попитам някой дали случайно има снимка от знамето,което стоеше пред агитката,закачено на оградата :?:
Благодаря!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 06 мар 2011 21:13

punk написа:Да пуснеш гол, за да стане 1:1 пък после да му мислиш как да връщаш???????
Да чакаш от умрял писмо???????
Да чакаш морето да стане на айрян???????

Стрелец, Sole, писна ми от неадекватните ви драсканици, от професионалните ви анализи и от соломоновските ви решения.

Танко Дяков ви вади гол от мрежата с цената на червен картон, жертва си гъза бе, заебава себе си в името на 1:0. Знае, че е гонен, знае, че е за червен и че изтърва мач, знае, че има 4 картона и заради тях ще изтърве още 1, но си плюе в мутрата и си спасява отбора, бе академици. И да го е направил нарочно и да го е направил заради реакция, действието му е ПРАВИЛНО!!!!
Дузпа се изтърва, но гол вкаран не се връща. Ясна ви е приказкара за боя и за е*ането. Нека та набият и та на*бат, пък ти отивай да връщаш после. А за тебе стрелец е важно явно да се изпусне питомното, за да се гони дивото. Що за дивотия, бе момче, на кой свят живееш.
Аз не съм Танко, но съм Дяков, казвам се Васил Дяков, Танко е мой брат, казвам го заради всички спекулации от видните професори до този момент.

Единственото, за което моля е да не ми триете поста, смятам, че съм сдържал нервите си достатъчно, спазил съм добрия тон и не съм обидин никого.

Само Черно море, само истинските му фенове, нямам обаче намерение да ви чета повече простотиите. Успех на всички.

+1
Танко е герой и според мен 8-) Самото му отиграване показа едно нещо много ясно - Играе сърцато и гони победата на всяка цена.
Понеже напоследък много започна да се плюе по играчите в стил "козирката" апелирам към всички да не бъдем прекалено крайни.
Днес всички си оставиха дробовете и сърцата на терена,така че можем само да ги поздравим
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 06 мар 2011 21:20

+ това Танко доста добре свали топката на Божилов,така че... ;)
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 06 мар 2011 21:24

Стана въпрос за козирката искам само да вметна нещо:
-Хората под козирката са хората които преди години са представлявали агитката на отбора и които достатъчно години са гледали мачове за да знаят кое е добре и кое не... За да плюят по някого значи има защо! Може да правят грешки понякога,но кой не прави!? Винаги ходя в козирката въпреки,че съм на 16 години и мога да каза следното - когато някой играе добре му пляскат и му викат името,когато видимо не играе и не влага всички сили в играта няколко псувни може би ще го вдигнат на крака!!! А как да не викаш на Генов като е толкова зле,и днес направи възможно най-неправилните смени ....

Всеки си има мнение!!
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Върни се в “Черно море”