Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011]

Мнениеот plamen_ol » 06 мар 2011 20:31

Не особено хубав мач, но за радост победихме. Не играхме кой знае какво, но поне владеехме центъра на терена, нещо което не стана с/у цска. Хареса ми двойката Гаджев/Димов и мисля, че трябва да бъде налагана. Илиев беше на ниво и се намесваше без колебание, а и ми направи впечатление, че добре комуникира със защитата. Друго, което ми хареса беше, че въпреки че е нов в отбора, а и доста млад, не се притесняваше да ги овиква когато грешаха. Матондо беше "дупка" втори пореден мач. Видович също не направи впечатляващ дебют. Не действаше уверено, а когато трябваше, вземаше най-грешното решение. Съдийството беше на много ниско ниво...Измислените засади и фалове се редяха...Много картони спести на Локо.
В мача най-хубавото бяха трите точки, а и набъбващата голова сметка на Гарата :mrgreen:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Локомотив София - ЛЕВСКИ [06.03.2011] (0:2)

Мнениеот LaRgO » 06 мар 2011 20:31

Единственото хубаво нещо, което видях в този мач е Пламен Илиев.Ужасяващо слаба игра на Левски.Нито една смислена атака за цял мач.Локо Сф сами се биха.Левски победиха изцяло заради късмета, нищо футболно нямаше в тази победа.Това ли е силният Левски, за който Гонзо говореше ?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 мар 2011 20:32

blue magic написа:
milen.hristov написа:
blue magic написа:При този психологически натиск цяла седмица отборът подходи мъжки и успяхме да спечелим заслужено срещу силен съперник. Ясен рискува и спечели - Пламен Илиев, Видович, Димов и Матондо показват качества на добри футболисти. Тактически играхме правилно и въпреки че Локомотив през второто владееха повече топката опасности пред Илиев нямаше.

Кой мач гледа пък ти,я свали сините очила

Доста си краен в изказванията си и затова не очаквам да ме разбираш. За мен този мач бе важен за стабилизирането на отбора и целта бе постигната.

Според Гонзо Левски трябваше да е по-силен през пролетният полусезон..А ти искаш да се стабилизира?!Кой е заблуденият ?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 мар 2011 20:32

Много слаб мач, единственото хубаво са трите точки, които ще внесат малко спокойствие в отбора.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 мар 2011 20:34

blue magic написа:
milen.hristov написа:
blue magic написа:При този психологически натиск цяла седмица отборът подходи мъжки и успяхме да спечелим заслужено срещу силен съперник. Ясен рискува и спечели - Пламен Илиев, Видович, Димов и Матондо показват качества на добри футболисти. Тактически играхме правилно и въпреки че Локомотив през второто владееха повече топката опасности пред Илиев нямаше.

Кой мач гледа пък ти,я свали сините очила

Доста си краен в изказванията си и затова не очаквам да ме разбираш. За мен този мач бе важен за стабилизирането на отбора и целта бе постигната.

Никога няма подходящ момент за да се направят промени,но винаги е по- добре да бъдат направени докато още не си загубил достаъчно точки.Но трябва да свиквамв с мисълата че единственият трофей и за тази година ще е този от подготовката

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 мар 2011 20:34

caci написа:С тези играчи,ако имахме истински треньор отборите в нашето първенство,ще ги бием с най-малко по 3 гола.

Вие нямате един читав външен халф ;)
Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 06 мар 2011 20:35

Горе-долу сносен мач за Видович, Илиев и Димов. Определено обаче губим от това, че Грийн не е в центъра. Димов определено се справи по-добре от Йовов. Притесняват ме няколко неща. Първото е, че няма почти никаква идея как да станат нещата и как да вкараме гол. Второ, крилата ни пак не бяха на ниво, въпреки че играхме малко по-добре там. Трето, скоростта.. Движим се адски монотонно, без бързи двойни и извеждащи. Четвърто, Ромът от Лом?! Докога?! Докога да чакам да се "отпуши". Е сега излизам и намирам на улицата, поне 8 от 10 човека, които ще играят по-добре. Той е безобразен, хора, защо го защитавате? Един точен пас не направи, една топка не пресече като хората, когато топката беше в него я подаваше на противника. Този ли е по-добър от Кривия или Киров, от Табаков, та дори от Георги Христов?! Той в крайна сметка офанзивен футболист ли е или дефанзивен? Халф ли е или нападател? Много му била сменяна позицията?! Еми, вие сте абсолютни смешници ако продължите да ми твърдите, че не му се давал шанс или много му сменяли позицията. Тоя и на резервната скамейка ще осере мача.... Наблягам на това, защото много по-кадърни хора не получиха по-голям шанс от него. Колко е добър на тренировките и как се е представил ми е през к*ра. В официалните мачове е пълна скръб.

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 06 мар 2011 20:36

Честита победа Левскари. :)
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 мар 2011 20:36

PFC Litex написа:
caci написа:С тези играчи,ако имахме истински треньор отборите в нашето първенство,ще ги бием с най-малко по 3 гола.

Това питам и аз кой е правил селекцията,и каква отговорност ще понесе

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 мар 2011 20:36

PFC Litex написа:

Не ни и трябва, ако схемата се подбере според наличните играчи. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”