Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

El greco
Контакти:

Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Мнениеот El greco » 06 мар 2011 19:42

Нe бягам от отговора за кой отбор съм бил 2005 /2006 , аз ходя на мачовете на този отбор от създаването му , мисля , че сигурно са по - малко от 10 мача , които съм пропуснал и то , когато съм бил в чужбина . Защото в последните години на Дражевото църуване , знаеш предполагам , каква агония беше .За мен този футболен проект е бил спасение за марката Черноморец . Относно нематериалните активи , не че не им пука , те нямаше как да си ги получат от лицето Дражев , разказах за случката с емблемата вече .
Случайно ли е тогава с едентифицирането с годината 1919 ???Предполагам си влизал в съблекалнята на отбора ни , тогава случайно ли са закачени онези черно бели фотоси ????
Това не е ли признаване на нематериалните активи ? Поне за мен това традицията , която обичам . И за минута не съм се усъмнил , дали този отбор е правоприемник . За мен такава дилема нее съществува !!!
Когато започнах да пиша в този форум , очаквах да срещна повечко хора , които мислят като мен , че мисия на всеки един превърженик на Черноморец е да помогне по някакъв начин за превличането на повече симпатии в Бургас . Честно казано всички тези неща за източването толкова много се повтарят на всякъде , че дори и да не са верни , започваш най- малко да се замисляш . Знаете как е една лъжа повторена многократно става истина . Стар принцип от комунистическата демагогия , така успешно прилаган и от настоящото правителство .
С постянното тиражиране на подобна информация няма как да превличем нови съмишленици .Вярно , че първо победите на футболния терен е това , което карат хората да пълнят трибуните , но важно е и атмосферата в това синьо - бяло общество .
Ако искаме да се заяждаме един с друг , това е най - лесното нещо , но това не ни води до никаде .
А относно Събевите далавери има си органи за тази работа ! Още повече , че всичко в счетоводството им е на светло . Поне така съм чувал от Фреди Бобич и Краси Балъков .
И последно , искам да се обърна към всички , които обичат Черноморец , сега е най- лесно да ги разпънем на кръст и Събев и Буковац и Прецикети и Велков и футболистите . Не правете така , че след време да се срамувате от думите и делата си . На падналия се подава ръка , а не се стъпква !

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 06 мар 2011 20:30

Истината е,че на този стадион не може да имате голяма подкрепа и силна фенска подкрепа.Кибици с безплатен вход да,много публика с Левски и ЦСКА да(ако билета беше до 4-5 лв щеше да има поне 7-8 000 снощи)но истинска подкрепа няма как.Просто мястото не ви е на този стадион.Същото се отнася и за нас,но в обратния аспект на стадионите.И докато не се оправи кашата няма да има желаните резултати.Защото вчера,въпреки,че играхте много слабо друго щеше да е ако имаше кой да подкрепя отбора и да го вдигне при първите един-два гола.Съвсем друго щеше да е ако мача бе в Акациите,или губещия отбор беше в зелени екипи и носеше друго име.
А този Черноморец бе създаден с цел да оправи баркотиите на Дражев,но не забравяйте,че Събев тогава все още нямаше нищо общо,баркотията стана няколко месеца по-късно,от тогава колкото и да не ви се иска на някои от феновете му,за жалост няма нищо романтично в този отбор,дори напротив.Събев е един престъпник,убиец на футбола в Бургас,съсипалия марките Нефтохимик и Черноморец,разбил всякакви йерархии и традиции опитвайки се да постигне голяма си цел-заграбването на стадион Черноморец.Нещата малко по-малко вземат да се изясняват на всички и вярвам,че скоро ще дойде Видовден за този изрод.И тогава всички ще празнуваме-и сини и зелени,а и тези които наистина им пука и за двата отбора ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 мар 2011 20:34

El greco - вече ти казах ... свалям ти шапка за позицията която заемаш . Прав си - падналия се рита най-лесно . Само , че аз съм "опозиция" още от обявяването на така наречения "проект Черноморец" . Не мога да приема един човек който се е гаврил с името "Черноморец" , с идеята "Черноморец" , за едва ли не спасител на тази идея . Това е просто абсурдно . Означава да се изплюя на физиономията си . На такъв човек не може да се вярва . Не може да се вярва на човек , който затри отбор с постоянно присъствие в челната 5-ца на "А" група .
Нищо , че не е моя отбор . Видял съм и помня много неща . Помня и прословутата пресконференция през декември 2008-а . Помня обещанията за титла до 5 години , и постоянно присъствие в Европа от този сезон . Обещанията за качествена селекция , как "Черноморец" ще стане магнит за всички качествени български играчи . Няма да коментирам какво се случи . Моята позиция също е ясна - Събев е зло от което Бургас трябва да се оттърве независимо от цената която трябва да се плати .

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 06 мар 2011 21:31

Шапка му свалям на Conan! Една лоша дума не е казал за Нефтохимик,и яростно защитава Черноморец 1919-отбора който помня от дете и до днес имам сантименти към този стстав със сините фланелки и котва на гърдите.Ходих на мачове още преди да се оформи "английския сектор"(от 1976)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 06 мар 2011 23:17

Искам си акаунтта , като чета с какво натървение плюеш Събев , чак почнах да си мисля дали не търсиш някакъв личен реванш .
" Черноморец Бургас " Бургас е Дражев патент . Ти май си негов огромен фен ....
Кой е по - голямата злина според теб ? Дражев или Събев ? Ще ми е много интересно да ти чуя позицията .
Оставам с впечетление , че ти не искаш да има силен Черноморец , с широка подкрепа в града , поне всичките ти постове са с такъв контекст .

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 07 мар 2011 00:08

ел греко ако позволиш да се намеся и аз. Конан ако иска да ти отговаря.Мислих,че си интелигентно и умно момче,но как не разбра до сега,че Събев е най- голямото зло за бургаския футбол. Той не живее с футбола няма и за цел да го развива, да гони резултати, класиране и т.н. Неговата фикс идея е да лапне 140 дка да си развива бизнеса, да върви далаверата.Дано общината се усети по - навреме,че както е тръгнало, ще докаже ,че до сега е вложил 500 000 000 лв в "Черноморец" и общината не само му дължи 140 дка ами и построяването на "черноморец"арена. По алчен и нагъл президент няма в цялата А "РФГ"С две прости думи да ти го кажа - как може един баща на две дъщери изнасилил едната и да иска от другата обич уважение и подкрепа /в преносен смисъл/Да го уважават съседи,приятели, колеги бизнес партньори и т н и най вече съграждани. За мен Събев вече е бита карта нека да бяга във Варна и да помага на закъсалия "Спартак" За него място в Бургас няма - ще има пустееш "Лазур" до като той е президент. Дано се усети че не е желан тук колкото се може по - скоро !!! Надявам се че това мое мнение ше бъде споделено и с мн др съфорумци, ако има и др противни мнения на моето нека бъдат споделени.

Потребителски аватар
negative
Контакти:

Мнениеот negative » 07 мар 2011 00:38

човек ходил на дражевия Черноморец никога няма да каже че Събев е зло за Бургас,това което е направил този малоумник дражев не трябва никога да се случва
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 07 мар 2011 00:44

El greco написа:Искам си акаунтта , като чета с какво натървение плюеш Събев , чак почнах да си мисля дали не търсиш някакъв личен реванш .
" Черноморец Бургас " Бургас е Дражев патент . Ти май си негов огромен фен ....
Кой е по - голямата злина според теб ? Дражев или Събев ? Ще ми е много интересно да ти чуя позицията .
Оставам с впечетление , че ти не искаш да има силен Черноморец , с широка подкрепа в града , поне всичките ти постове са с такъв контекст .

Пак си в грешка - Дражевите фокуси бяха Черноморец Бургас (София) и Черноморец Бургас (България) . Тук пише кой отбор е Черномрец Бургас ( Бургас ) - http://bgclubs.eu/teams/ChernomoretsBurgas%28Burgas%29 .
За Събев ...нямам за какво да му търся личен реванш , защото имам щастието да НЕ ГО ПОЗНАВАМ лично . И откога говоренето на истината е плюене . Кое от казаното не е вярно ? Не е ли този Събев който направи с Йоан Костадинов ПСФК "Нафтекс" и получи стадион "Нефтохимик" като апортна вноска ... и пое ангажимент да издържа отбора . Не прехвърли ли стадиона на друга фирма и не се ли опита да закрие отбора ? Не е ли същия този Събев който заедно с престъпника Димитър Николов извършва същата схема и с стадион "Черноморец" ? Не е ли истина , че стадиона и прилежащите му терени вече не е част от активите на футболния клуб ? Не е ли истина , че кампуса не е собственост на футболния клуб ? Истина ли е , че в момента ПСФК Черноморец АД ( дружество създадено с уставен капитал 50 млн лева ) е оценено на малко над 3,5 млн евро и единствения му капитал са футболистите състезаващи се в него ? Същия ли е този Събев , когото съдружниците му отстраниха от всички ръководни постове в Петрол АД , когото съдят за съставяне на документ с невярно съдържание и за присвояване на 170 млн евро ? Кое от изброеното не е вярно ?
Виж тук ме затрудни - не мога да избера между Дражев и Събев . Старите хора са казали - от трън , на глог . Еднакви боклуци са . Е , ако трябва да бъда честен - за Събев поне не се е чуло да е убил някой .
Силен Черноморец и Митко Събев ??? Едното понятие автоматично изключва другото . И скоро след местните избори това наесен , това ще се разбере съвсем ясно . Не вярвам някой в Бургас да не иска да има силни отбори . Лично моята мечта е шампионска титла да се решава в двубоите между Черноморец и Нефтохимик . :) За съжаление реалностите са други - и тази година класиране около 6-то място . И като говорим за Силен Черномоец - визията на Ершов ми допада много повече

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 07 мар 2011 00:49

hristo1306 написа:ел греко ако позволиш да се намеся и аз. Конан ако иска да ти отговаря.Мислих,че си интелигентно и умно момче,но как не разбра до сега,че Събев е най- голямото зло за бургаския футбол. Той не живее с футбола няма и за цел да го развива, да гони резултати, класиране и т.н. Неговата фикс идея е да лапне 140 дка да си развива бизнеса, да върви далаверата.Дано общината се усети по - навреме,че както е тръгнало, ще докаже ,че до сега е вложил 500 000 000 лв в "Черноморец" и общината не само му дължи 140 дка ами и построяването на "черноморец"арена. По алчен и нагъл президент няма в цялата А "РФГ"С две прости думи да ти го кажа - как може един баща на две дъщери изнасилил едната и да иска от другата обич уважение и подкрепа /в преносен смисъл/Да го уважават съседи,приятели, колеги бизнес партньори и т н и най вече съграждани. За мен Събев вече е бита карта нека да бяга във Варна и да помага на закъсалия "Спартак" За него място в Бургас няма - ще има пустееш "Лазур" до като той е президент. Дано се усети че не е желан тук колкото се може по - скоро !!! Надявам се че това мое мнение ше бъде споделено и с мн др съфорумци, ако има и др противни мнения на моето нека бъдат споделени.

Христо , ти не знаеш ли ??? Ако се реализира проекта "Бургас Арена" , няма да има пустеещ "Лазур" ... няма да има никакъв "Лазур" . Плановете на Събев са да събори стадиона и на негово място да се построи ВИП комплекс с МОЛ , бизнес център и луксозни апартаменти .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 07 мар 2011 00:54

negative написа:човек ходил на дражевия Черноморец никога няма да каже че Събев е зло за Бургас,това което е направил този малоумник дражев не трябва никога да се случва

Ами ходил съм на "дражевия" Черноморец и пак казва - Събев е зло от което трябва да се отървем на всяка цена . каквито и грехове да има Дражев , по негово време стадиона имаше лизенз за провеждане на срещи от "А" група . Имаше и едни сини седалки , които Събев "инвестира" на стадиона в "Лазур" ... и ги осчетоводи като чисто нови ;)

Върни се в “Черноморец”