Бардон: Готов съм да стана треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

satansho
Контакти:

Re: Бардон: Готов съм да стана треньор на Левски

Мнениеот satansho » 05 мар 2011 18:00

groti написа:Бардон е голям човек.Винаги ми е бил много симпатичен и наистина има място в Левски.Според мен му е рано за старши треньор но след известен стаж според мен би бил много добър вариант за в бъдеще. От такива хора има нужда Левски - интелигентни,възпитани и разбиращи.С 2 ръце за Седрик в Левски. Мисля,че ще свърши перфектна работа като директор на школата например.

+1
и само Левски завинаги!

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 06 мар 2011 06:47

Стига с тези измислици за Бардон.Като играч Бардон даде много на ЛЕВСКИ ,но като треньор едвали има с какво да помогне.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 06 мар 2011 09:41

Тренера се казва Станимир Стоилов. Некадърен бил :P :roll: Я пак :roll: Гледайте какво прави в Анортозис. Вчера май пак доказа кой е ;)
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2011 11:00

Не сега Седрик ...
Заповядай след 3-4 години. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 мар 2011 11:11

bluegabrovo написа:Стига с тези измислици за Бардон.Като играч Бардон даде много на ЛЕВСКИ ,но като треньор едвали има с какво да помогне.

Като играч Гонзо също даде много на Левски, но това не значи, че като директор трябва да го съсипе. Всеки си има ниво на компетентност. Когато заеме длъжност, която надвишава нивото му е нормално да се провали. Визирам случая с настоящият директор. Той за това се изживява като онбашия. Зад демонстрацията на прекалено самочувствие и наглост дори се крие липса на необходимото за длъжността му самочувствие, комплексарщина, неудоволитволена селска амбиция, неувереност в собствените възможности и болезненото осъзнаване, че това не е хапка за неговата уста. Преди да реагирате с раздразнение веднага ви давам пример с обратното. Спомнете си Наско Сираков как изпълваше с присъствие, с тежест, с превъзходство. Той има ореол на силен, знаещ, можещ и превъзхождащ околните ръкодовител. Вярно, че е играч. Но когато си донесъл над 7 млн. евро на собственика ако му лизнеш един не е голям проблем. Проблемът ще проличи сега, тази година, с тези "ръководители". Батков ще разбере, но ще бъде твърде късно. Така е като сравнява беневреци с дънки.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 06 мар 2011 13:17

Според мен има нещо сбъркано в мениджмънта на клуба. Левски трябва да има мениджър на който да са подчинени треньорите и спортния директор. Пример- сър Алекс Фергюсън в Ман Юнайтед. Той трябва да избира играчите и да прави тактиката на отбора, а всички останали да са му подчинени и да изпълняват неговите нареждания. Спортно техническия директор отговаря за трансферите, екипировката, тренировъчните терени и т.н.. Треньорите отговарят за подготовката на състезателите, възстановяване и т.н.. Когато един човек носи отговорност зо всички тези неща е много по- лесно. Ние феновете сега се чудим кой взима решенията в Левски, Гонзо ли е, Ясен ли е, Батков??? Кой взима решенията за трансферите? Би трябвало да е старши треньора на отбора. И тук е голямото противоречие. Ясен трябва да изиска от Гонзо определени играчи, но Гонзо му е началник. Тази схема е тотално погрешна.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2011 18:06

сини богове написа:Според мен има нещо сбъркано в мениджмънта на клуба. Левски трябва да има мениджър на който да са подчинени треньорите и спортния директор. Пример- сър Алекс Фергюсън в Ман Юнайтед. Той трябва да избира играчите и да прави тактиката на отбора, а всички останали да са му подчинени и да изпълняват неговите нареждания. Спортно техническия директор отговаря за трансферите, екипировката, тренировъчните терени и т.н.. Треньорите отговарят за подготовката на състезателите, възстановяване и т.н.. Когато един човек носи отговорност зо всички тези неща е много по- лесно. Ние феновете сега се чудим кой взима решенията в Левски, Гонзо ли е, Ясен ли е, Батков??? Кой взима решенията за трансферите? Би трябвало да е старши треньора на отбора. И тук е голямото противоречие. Ясен трябва да изиска от Гонзо определени играчи, но Гонзо му е началник. Тази схема е тотално погрешна.

Много точно написано !

А според мен, тая длъжност - Тех. директор дори е и излишна !
Ст. треньора трябва да си отговаря за спортно-техн. част !
Както си правят мениджърите в Англия ....
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 мар 2011 20:22

сини богове написа:Според мен има нещо сбъркано в мениджмънта на клуба. Левски трябва да има мениджър на който да са подчинени треньорите и спортния директор. Пример- сър Алекс Фергюсън в Ман Юнайтед. Той трябва да избира играчите и да прави тактиката на отбора, а всички останали да са му подчинени и да изпълняват неговите нареждания. Спортно техническия директор отговаря за трансферите, екипировката, тренировъчните терени и т.н.. Треньорите отговарят за подготовката на състезателите, възстановяване и т.н.. Когато един човек носи отговорност зо всички тези неща е много по- лесно. Ние феновете сега се чудим кой взима решенията в Левски, Гонзо ли е, Ясен ли е, Батков??? Кой взима решенията за трансферите? Би трябвало да е старши треньора на отбора. И тук е голямото противоречие. Ясен трябва да изиска от Гонзо определени играчи, но Гонзо му е началник. Тази схема е тотално погрешна.

Дали се казва изпълнителен директор както беше по времето на наско и жужо или спортен директор както е сега или длъжностите на Орманджиев и ко в цска e се еднo и същo... просто използват различни имена...
Даваш лош пример с Юнайтед... Или си забравил за изпълнителния им директор Питър Кениън ? Който после отиде в челси... Арнесен и от следващия сезон може би Грант отново в челси ... Генералния директор на Реал М Хорхе Валдано , Педжа Миятович който даже се водеше "спортен директор" и тн и тн. Разликата е само в имената на длъжноста... Да при някой като Миятович например работа с треньора е по близка до тази в България и спускането просто на играчи и решения, но трябва да имаме предвид кой са и личностите... Или искаш да ми кажеш, че един бояджия като ясен може да ръководи всичко в Левски... Да Сър Алекс е водещата фигура в Юнайтед ама не е и както го изкарваш "шеф" на изпълнителния директор или нещо такова...

Власта на треньора в Бг отборите както и в почти всички отбори извън Англия е ограничена поради много причини... Или не помните кво беше в цска като йешич имаше цялата власт или стойчо и тн... докара си по 10 сърби негови хора шматко, патко и после не може да ги изгониш...

Ето примерно сега ако вземем Люпко Петрович за треньор нещата няма да са както с ясен... Не защото нещо в клуба ще се промени ами заради самия треньор... Всеки си върши неговата работа и така...

----

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 07 мар 2011 11:38

Thsmith написа:

Дали се казва изпълнителен директор както беше по времето на наско и жужо или спортен директор както е сега или длъжностите на Орманджиев и ко в цска e се еднo и същo... просто използват различни имена...
Даваш лош пример с Юнайтед... Или си забравил за изпълнителния им директор Питър Кениън ? Който после отиде в челси... Арнесен и от следващия сезон може би Грант отново в челси ... Генералния директор на Реал М Хорхе Валдано , Педжа Миятович който даже се водеше "спортен директор" и тн и тн. Разликата е само в имената на длъжноста... Да при някой като Миятович например работа с треньора е по близка до тази в България и спускането просто на играчи и решения, но трябва да имаме предвид кой са и личностите... Или искаш да ми кажеш, че един бояджия като ясен може да ръководи всичко в Левски... Да Сър Алекс е водещата фигура в Юнайтед ама не е и както го изкарваш "шеф" на изпълнителния директор или нещо такова...

Власта на треньора в Бг отборите както и в почти всички отбори извън Англия е ограничена поради много причини... Или не помните кво беше в цска като йешич имаше цялата власт или стойчо и тн... докара си по 10 сърби негови хора шматко, патко и после не може да ги изгониш...

Ето примерно сега ако вземем Люпко Петрович за треньор нещата няма да са както с ясен... Не защото нещо в клуба ще се промени ами заради самия треньор... Всеки си върши неговата работа и така...

----

Явно не си ме разбрал добре. Говоря предимно за спортно техническите аспекти. Нито Ясен, нито Гонзо имат капацитет да заемат тази длъжност. По начина по който е структуриран клуба ни в момента се получава размиване на отговорностите.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2011 15:22

Няма смисъл от длъжноста спортно-тех. директор !
Представете си само, че случайно бъде назначен Стефан Грозданов за треньор ... та тоя ерудиран човек ще трябва да е подчинен на "Гонзо" ! ? ... :shock:

Това е излишна длъжност в българският футбол ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Левски”