Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.

Мнениеот kubik » 06 мар 2011 17:49

slavia_forever написа:
Raoul_Duke написа:
А не е престъпление да се купуват съдии, единия отбор да играе с човек по-малко повече от полувреме и в същото време да се дават дузпа след дузпа, докато влезе гол, така ли???

Коя от двете дузпи не беше реална? От Черно море нямат претенции и поздравяват съдията, ботевистите негодуват и не казват дори защо.

И аз питам същото.Коя от двете дузпи не беше реална?

П.П Или някой си пишат по презумция от омраза към Пловдивският Любимец. :roll:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 17:52

qqq написа:кал и много ръгане. Преди време се смеех на Миньор, но вече имам чувството че и те са били по-добре от Черно море. Трябва да се има предвид че само защото имаше съдия няма тежко пострадали. Черно море нещо не ги разбирам - имат претенции, а нищо насреща - ако ставаше така селските отбори щяха да са непобедими като домакини....... само щото много се иска нещо не е достатъчно за да се случи , трябват и някакви умения.

Стига глуспоти, играите ни показаха много добри отигравания, но то и за тях е мъка... Единствения проблем на Черно Море е ужасяващия терен и липсата на тоалетни и елементарни условия на Тича, но нима ние феновете не искаме нещата да се променят?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 06 мар 2011 17:53

Много съм доволен..с изключение на несигурните действия на Сашо и глупостта на Танко..
Божилов отличен,Дани Г добре но му свърши въздуха,дончо също
Камазола е поне класа две над Димов просто пасовете,позиционирането борбеността,издръжливостта са много добри
Пиргов направи грешка при дуспата..

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 06 мар 2011 17:56

Следващият мач Каптиев трябва да играе вместо Ратников, показа много добри неща за малкото време, в което игра, да не забравяме, че не е водил подготовка с отбора и е от 1 седмица при нас, поне мен приятно ме изненада с играта си при първото включване в състава
Последна промяна от Mourinio на 06 мар 2011 17:59, променено общо 2 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 мар 2011 17:58

Скептичен бях за Владо Каптиев,но техниката която показа+дрибъла бяха невероятни.Не бях виждал такива резки финтове и обръшания на 1 педя терен.Но отново ще отбележа Камазола.Невероятен халф,абсолютно безупречно позициониране,страхотно отнемане на топката гарнирано с много чиста игра в невралгичната зона пред наказателното,много добър далечен пас,добър поглед над играта.Видяхте как отнема и веднага по конец хвърля към един от двата тъча,много движи играта,все едно цял живот е играл до Жоро Илиев.Знаех си,че е класа,но съм направо възхитен от бразилеца.Просто мисля и не се сещам да е направил грешно отиграване :? .Не една,2 класи е над Димов в играта,пасовете,само във въздушните двубои отстъпва на Шабленския и в единоборствата
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 06 мар 2011 18:00

Имаше си дузпи!!!Сами сме си виновни.Поздравявам момчетата за мъжката игра.Всчики играха отлично.Илко малко несигурен, но все пак след това имаше 2-3 супер отигравания.Всеки знае, че вратарските грешки се наказват, а когато вадят мача, никой не ги споменава.Камазола е от друга планета спрямо другите дефанзивни халфове в "А" група.Момчето е страхотно попадение и заедно с Божилката са играчи на мача.Само не мога да разбера защо Дани Г. толкова го роптаете?!?Момчето изнесе страхотен мач и много помагаше в защита и в центъра на Жоро и Камазола.Дончо трябваше да отстъпи мястото си на Тошко.За пореден път съм разочарован, че Тошето не игра поне 15-20 мин. :cry:

Успех на Локо в следващите мачове, поздрави за хубавия мач и публиката им.
П.П.Само да спомена , че Здравко прави много неприятно впечатление с постоянните си мятания и симулации, не му подхожда на годините и на положението!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 мар 2011 18:20

Много добра игра на всички моряци :!: Танко явно занапред, трябва да остане резерва за сметка Р.Колев.Танкът колкото полезен,толкова и вреден/прави често необмислени фалове в нак.поле/по-добре 1:1 в 30-та мин и с 11 човека, отколкото 1:0 и с 10 човека!
Локо Пд бях сигурен,че ще падат за дузпи, и съдията само и това ще чака! Ииначе гол Локото не могат да направят! А,днешната дузпа,вече ни е играят за 3-ти път и то по един и същ начин/ два поредни сезона в Пловдив ни биха с абсолютно същата "изиграна" дузпа/
Видя се,че Крадецът/Бонев/ умишлено преди мача викаше "дръжте крадеца"! Ако,този мач бе в Пловдив и бе станало обратното:т.е. за Ч.море дадат 2 дузпи и изгонят играч на Локото----то 1000% в стил байГаню, Локото щяха да реват цяла година.
Последна промяна от Sole на 06 мар 2011 18:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 06 мар 2011 18:21

Поздравления за мъжката игра на Черно Море.Локо играха слабо.Не сме дорасли да доминираме като гости(изключвам мача с Левски)изпуснахме вече прекалено много точки като гости.Танко мисля ,че направи това което би направил всеки класен защитник-не го упреквайте.
Последна промяна от IvanGit на 06 мар 2011 18:23, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 18:22

Mourinio написа:Следващият мач Каптиев трябва да играе вместо Ратников, показа много добри неща за малкото време, в което игра, да не забравяме, че не е водил подготовка с отбора и е от 1 седмица при нас, поне мен приятно ме изненада с играта си при първото включване в състава

за 10 минути как го разбра? И да почне титуляр и при първата грешка да го емнат на рогата от козирката ли? Не, мерси...
Ратника на този терен, ако може да се нарече терен не може да играе....

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 06 мар 2011 18:26

дузпи си имаше и съдята си ги свири правилно - съвсем друг е въпроса, че бяха абсолютно безсмислени и ненужни. просто локото бяха толкова слаби (един удар в очертанията на врата от слабо изпълнен пряк свободен удар и няколко центрирания) и така ги бяхме натиснали, че беше въпрос на време да отбележим втори гол още първото полувреме ...
почти не съм пропускал мач на тича от години и ми е малко смешна полемиката от хора, които не стъпвали на стадиона ни - да, терена ни е отвратителен и не става за футбол, но точно днес не беше в най-лошото си състояние - имало е мачове когато е било далеч по-зле :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”