Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот kubik » 06 мар 2011 17:41

staria написа:
kubik написа:1000 центрирания и едно и също.Смях,майна.Неделчо не ли им дава някакви оказания.Бати!

Аве майна на тази нива как се сваля топката на земята. Сигурно има поне 10 села около Варна с по-добър терен за игра. Това е безобразие. То и затова стила на Черно Море е такъв. На нас днес ни трябваше един Джон Фашиню да обира високите топки. На тия бабуни не можеш да си поведеш топката или да дадеш пас без да отскочи нанякъде топката. Ужас.

Май не съм се изразил правилно или не си ме разбрал.
От досега изиграните мачове през есента и пролета, центриранията в наказателното поле,ми се струва са под всякаква критик.Не съм специалист,ама ми се набива на очи. Неделчо трябваше да ги тренира специално на заучени полужения за тоя мач.Така мисля,пак казвам не съм специалист.

И пак казвам лично съм доволен от хикса-на тоя военнен полигон ,толкова-Човек да се чуди защо моряците са няма ли толкова време загуба на Тича.
Последна промяна от kubik на 06 мар 2011 17:44, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 06 мар 2011 17:44

Аз съм доволен. Точка не сме взимали там от 2004 година . Раймонди за мен игра добре. Патрик нямаше кой знае какви положения. Здравко на този терен не му върви 8-) Очаквахме , че ще ритат яко и то така и стана. Съдията се справи перфектно , невероятно но факт :!: Добра подкрепа от трибуните 8-)

Сега трябва да си вземем мача със Сливен и каквото сабя покаже в Ловеч 8-)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 06 мар 2011 17:45

Пловдив1926 написа:Браво на Стефчо Генов, мъжка приказка сред края на мача :!: Някои капацитети могат да вземат пример как трябва да се държи един нормален човек след мач.

За Зума ли говориш? :roll:
Гледам пак съдията ви е виновен. Като цяло равностоен мач, при положение че 2/3 от него играхме с 10 човека. Все пак ако трябваше някой отбор да победи, по-логично беше да бъде Черно Море. Повече положения имахме и по-напористи бяхма на терена. До нови срещи. ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2011 17:46

Къде го "гледаш" това, че съдията ни е виновен? Човека си изкара мача на перфектно ниво. И не, не говоря за Зума, а за половината даващи интервюта в А група.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 06 мар 2011 17:48

Ми по-назад си писал за картони и за съдията, затова така реших. Ок моя грешка...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 06 мар 2011 17:49

Браво за тоя резултат много е благоприятен не съм гледал мача,но видях каква нива беше на тича

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2011 17:50

boys85 написа:Ми по-назад си писал за картони и за съдията, затова така реших. Ок моя грешка...

Съдията направи грешки, но си изкара мача. Достатъчно добре при това, че да не го коментираме.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2011 17:59

Така първо преди да се оправдавате с каквото и да е- нали съдията щеше да ви пореже, все нас ни подписарли и т.н? Остана и след днешния мач да имате претенции и не знам! Съдията днес си свири по правилата дори малко ви подпря! Понеже не знам страх ли го хвана, след гола за 1:1 имаше поне една ситуация която си беше за дузпа във вашето наказателно, отделно, че фаловете и от двете страни зачестиха, а този не надувашпе свирката...
За терена- толкова зле не е ибл никога, имам чувството, че ще стане сгурия скоро... Но това е както за вас, така и за нас...
Теъхничните ни играчи- Ратников, Жоро Илиев, Румен Николов, Дани .г изобщо не знаеха къде се намират , то на това нещо не може да се играе.... Така, че каквото за вас, такова и за нас...
За публиките, очаквах да сте повече, а от нас очакавах поне 4-5 хиляди, а те не бяха повече от 3 хиляди... Явно времето е спряло и двете страни...
Като цяло може би трябваше да победим, но уви...
Късмет напред ви желая!
Последна промяна от MORSKI на 06 мар 2011 18:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Черно Море-Локомотив-Пловдив

Мнениеот IvanGit » 06 мар 2011 18:30

Загубихме нещастно 2 точки-какъв е проблема?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2011 18:39

Мнения започващи с айде стига глупости няма да се толерират. Независимо от автора им.

Това с терена е еднакъв и за 2та отбора е несериозно. Морето тренират всеки ден на тази нива, докато нашите се подготвяха на перфектни терени. Приказката "така е в България" също е невярна защото няма друг стадион, който да изглежда по този начин, не знам как са ви дали лиценз даже. Вмъквания как ни подпирал съдията може да предизвикат само насмешка.

Получи се здрав мач,на отвратителен терен в който нашите технични футболисти не можаха да играят това, за което са се подготвяли - красив, техничен футбол. Честита точка на Черно Море и успех нататък в първенството.

Върни се в “Локо Пловдив”