Браво на Пенев
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Браво на Пенев
Дано не ме обвините в предателство,но ми харесва как треньора на ЦСКА налага млади таланти от школата на клуба.Тодор Батков,в едно свое изказване,също намекна за това да изгони чужденците и да заложим на нашите си момчета.Искрено се надявам това да стане и отново в двата гранда да заиграят хора,закърмени със идеите на своите отбори.Дали тогава дербито няма да се играе пред 30/40 000 фенове,както беше преди,как мислите? Неминуемо тогава пак ще се кефя на обрати от порядъка 2:0 2:3,а именно играчи със сини сърца могат да ни върнат тая радост...САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН...
Последна промяна от pivcoto на 19 апр 2009 08:56, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Re: Браво на Пенев
Дербито никога вече няма да се играе пред 30-40 000 по простата причина,че всичко е ясно още преди да започне първенстовто.Това,което гледаме е един голям цирк.
въпреки юношите няма да играеме пред 30-40000 защото имаме слаб футбол
killamasta написа:Дербито никога вече няма да се играе пред 30-40 000 по простата причина,че всичко е ясно още преди да започне първенстовто.Това,което гледаме е един голям цирк.
Мисля,че по този път ще излезнем от това блато,в което е затънал футболът ни.Итъй като двата гранда определят модата у нас,мисля че и другите отбори ще погледнат към талантите си.Това разбира се може да стане след 3/4 години,надявам се.
какво имаш предвид като казваш юноши?защото у нас на 21 22 год.още са таланти и ги чакаме да се развиват
Аз пък мисля, че има надежда. Е, не може всичко да стане, като с магическа пръчка, и отборите изведнъж да заиграят извънземен футбол. Всичко е въпрос на време, правилна политика и сериозен тренировъчен процес. Похвално е включването на млади футболисти в титулярните състави. Дано повече треньори се престрашат, и да пускат талантливи български юноши. Може би, това е пътя за по-силно българско първенство и по-силен Нац. отбор. Дано! Времето ще покаже!!!
Последна промяна от msm на 19 апр 2009 09:14, променено общо 1 път.
emil написа:какво имаш предвид като казваш юноши?защото у нас на 21 22 год.още са таланти и ги чакаме да се развиват
Те са безспорни таланти,но циклят на едно място заради мумии като Да Коща,Бистрон,Удоджи,Зе Руи и тем подобни ''футболисти''
- DrAvalanche
- Контакти:
Въпросът с юношите е доста сложен, но не опира само до желанието на ръководството, а и до това на самите "таланти". Не може да ходиш по чалготеки, да не спазваш режим тренирма-възстановяване-хранене и т.н и да станеш голям футболист. Показателна е сентенцията "Роди се талант, умля надежда..."
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

ако го няма фактора "мама и тате" в ДЮШ - може и да започне да се случва нещо, но до като при юношите се плаща за да изграе синчето - от тях играчи няма да станат..
от друга страна трябва да им се гласува доверие, и то повече.. не след 1- 2 включвания да го оплюят всички, но и също така и самите юноши не трбява да литват до звездите след 3 успешни паса при мъжете...
от друга страна трябва да им се гласува доверие, и то повече.. не след 1- 2 включвания да го оплюят всички, но и също така и самите юноши не трбява да литват до звездите след 3 успешни паса при мъжете...
moksha написа:ако го няма фактора "мама и тате" в ДЮШ - може и да започне да се случва нещо, но до като при юношите се плаща за да изграе синчето - от тях играчи няма да станат..
Аз все си мисля за тези думи коити казваш за "мама и тате"дано да го няма това във двата ни гранда иначе не виждам как ще се произвеждат играчи за национала,във това отношение признавам Венци Стефанов като му дадат малко пари за читавите му играчи и продава.
Погледнете колко играчи има продадени през последните години във чужбина не говоря само на запад да се продава достатъчно е да се продават във Русия.
Върни се в “Футбол - България”