Черно Море - Локомотив Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Черно Море - Локомотив Пд
Като сменим бай Кольо според мен...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
1000 центрирания и едно и също.Смях,майна.Неделчо не ли им дава някакви оказания.Бати!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Пловдив1926 написа:Като сменим бай Кольо според мен...
Както е казал в официалния един наш фен''Таман се отървахме от Том и си намерихме бат кольо ...''
- Пловдив1926
- Контакти:
Отвратителен мач!
Терена на стадиона може да се опише с една дума - нива. При това зле отглеждана нива, може би в морската градина ако го бяха играли този мач терена щеше да бъде по-добър. Отбора на Черно Море очаквано груб, трябваше поне още един червен картон за Дани Георгиев - три груби фала след жълтия му картон + очевадна симулация за дузпа. Съдията явно се уплаши, че ще вземе да ни побутне, ако свири мача 50:50. Не знам колко наброй още спестени картони за реплики и тн. За играта не мога да разбера, защо при положение, че Черно Море бяха с 10 играча трябваше и ние да играем с 10 човека! Толкова бездарен играч като Раймонди не помня от кога не е играл за нашия отбор! Грешка според мен на Неделчо, вместо да замени Раймонди с Патрик, вади единия Бенжи.
Публиката както винаги на ниво - към 250-300 души на сумаси километри в неделя и гнусното време. Няма да коментирам смешните подвиквания дузпа и мафия от страна на домакинската публика, то е смешно.
Загубихме две точки, дано да не се окажат фатални в борбата за евротурнирите.
Терена на стадиона може да се опише с една дума - нива. При това зле отглеждана нива, може би в морската градина ако го бяха играли този мач терена щеше да бъде по-добър. Отбора на Черно Море очаквано груб, трябваше поне още един червен картон за Дани Георгиев - три груби фала след жълтия му картон + очевадна симулация за дузпа. Съдията явно се уплаши, че ще вземе да ни побутне, ако свири мача 50:50. Не знам колко наброй още спестени картони за реплики и тн. За играта не мога да разбера, защо при положение, че Черно Море бяха с 10 играча трябваше и ние да играем с 10 човека! Толкова бездарен играч като Раймонди не помня от кога не е играл за нашия отбор! Грешка според мен на Неделчо, вместо да замени Раймонди с Патрик, вади единия Бенжи.
Публиката както винаги на ниво - към 250-300 души на сумаси километри в неделя и гнусното време. Няма да коментирам смешните подвиквания дузпа и мафия от страна на домакинската публика, то е смешно.
Загубихме две точки, дано да не се окажат фатални в борбата за евротурнирите.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Браво на Стефчо Генов, мъжка приказка сред края на мача
Някои капацитети могат да вземат пример как трябва да се държи един нормален човек след мач.
На тая нива е цяло геройство хикса.Аз съм доволен!
kubik написа:1000 центрирания и едно и също.Смях,майна.Неделчо не ли им дава някакви оказания.Бати!
Аве майна на тази нива как се сваля топката на земята. Сигурно има поне 10 села около Варна с по-добър терен за игра. Това е безобразие. То и затова стила на Черно Море е такъв. На нас днес ни трябваше един Джон Фашиню да обира високите топки. На тия бабуни не можеш да си поведеш топката или да дадеш пас без да отскочи нанякъде топката. Ужас.
Пловдив1926 написа:Браво на Стефчо Генов, мъжка приказка сред края на мачаНякои капацитети могат да вземат пример как трябва да се държи един нормален човек след мач.
Какво каза?
- Пловдив1926
- Контакти:
Каза, че не може да има никакви претенции към съдията, сто процентови дузпи, мъжки мач, кофти терен. Общо взето тва е.