Виждам доста крайни мнения, но не бих обвинил никого, че реагира така при подобни резултати. Този път покрай оценките, които давам на играчите, ще си позволя и кратък коментар за тактиката.
Борел - 4
Изглеждаше още по-разколебан и от мача с Академик. Личат някакви негови проблеми и натовареност. На какво се дължи - има хора на заплати, за да го мислят. Вместо той да влияе позитивно на организацията в защита, защитата влияе на неговата концентрация. Половината му отигравания с крак бяха на посоки. Лично според мен трябва да му се даде почивка.
Терзиев - 6
Изпълни си тактическите задачи, въпреки че все още не е пригоден за футболист, който да организира играта, а на моменти се искаше това от него и другите защитници. В повечето случаи се справи с Нелсън в един от малкото персонални двубои, спечелен от играч на Черноморец.
Дянков - 5
Много брак при подаванията. Беше ползван като халф на моменти, а той определено няма качества за този пост. В защита се справи до толкова, че не си изкара червен картон.
Хайри - 4
Разочароващ. При по-строг съдия нямаше да завърши мача. Това, обаче се отнася и за цялата халфова линия на ЦСКА, която игра много агресивно в този мач - на ръба на позволеното. Голяма част от сериозните положения на ЦСКА станаха в неговата зона.
Старокин - 4
Още по-голямо разочарование. Той дори не се опита да играе твърдо и да респектира за разлика от Хайри. Головете станаха в зона, в която е длъжен да помага. Нямаше го почти никъде.
Куадри - 5
Интересен дебют. За малкото време, за което го видяхме, остави впечатление на още един Паланков, което е под нивото на отбор с претенции за евроизяви. Все пак той дебютира, така че може да покаже и повече в бъдеще.
Паланков - 5
Гледахме му поредния мач в едно и също темпо, един и същ брой неточни пасове, но имаше малко повече отнемания от предния мач, което се дължи предимно на повечето атаки на съперника. Показва постоянство за халф на отбор от втората половина или поне на отбор, който играе само на контраатака.
Тошев - 4
От тук започва една поредица от играчи, които бяха подредени като в РИБНА консерва. Беше ползван като втори нападател заедно с Андонов на един и същ пост. Това е тактика за мач с Розова Долина или Обзор, но не и ЦСКА.
Андонов - 4
Изчезна! Скри се и изгледа мача отблизо. На няколко пъти за малко да се сблъска с Тошев и Дянков, които незнайно защо оперираха в същата зона. Свободният удар беше изпълнен със самочувствие. Единственият му плюс от този мач беше това.
Савио - 7
Вече започва да се вижда какво му е по-специалното. Бяга 90 минути без да спира и без страх. Покрива огромен периметър, но, когато дойде моментът за извеждащо подаване, партньорът му (Койта) или се блъскаше в защитника или не се сещаше да тръгне.
Койта - 3
Много лошо. И това не е заради пропуска в стил брадат централен защитник, а заради множеството провалени атаки в зародиш. Въпреки всичко аз не съм съгласен, че съдията беше справедлив в някои от неговите интервенции, защото пускаше много по-свободна игра на Маркиньос, Платини, Делев и Бандаловски от другата страна на игрището.
Андре - 5
Изпълни си задачите и внесе някаква стабилност във втората линия. Все пак се очаква повече от полузащитник ... ако не играе сам в полузащитата.
Муйтис - 4
Поредната част от пъзела. До излизането на Койта отборът играеше с трима централни нападатели и едно крило. Пълен абсурд! Великолепен нападател с качества за контаатака, но едва ли ще видим Велков да играе удобна за него схема. В момента е излишен.
Крумов - без оценка
Тактиката
4-2-4, преливаща в 2-4-4. Така не може да се играе дори и в слабата ни А група. Каква организация на играта очаква треньорът от Дянков и Хайри? Защо на терена има само един футболист, който някога е играл централен или офанзивен полузащитник? Защо срещу отбор, който си ползва бековете за изнасяне на топката не започнаха две крила, а се наблъскаха трима нападатели в центъра.
НЕ! Мен не ме притеснява резултатът толкова, колкото следната реплика, която повечето от вас, приятели, може да не са забелязали: "Ами виждате ... в този мач пуснахме повече нападатели ... и пак не можем да отбележим." Естествено карам на прима-виста, защото никоя медия не го е вкарала в изявлението му, а той го каза след мача по Ринг. Може да е от емоцията, но това е шокиращо.
Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
Много вярно Капитан , на 100 % съм съгласен с анализа ти ! Дано и онези ръководители на Черноморец са го видяли мача така ....и дано това да е последната горчива глътка , изпита от нас тази пролет !
А за Савио само искам да добавя , че аз такова спиране и поемане на топка не бях виждал , поне в България .
А за Савио само искам да добавя , че аз такова спиране и поемане на топка не бях виждал , поне в България .
Не знам как да започна... За мача е ясно, с оглед показаното на терена резултата е логичен (трагичен), единствено Савио ми направи добро впечатление (няма такъв играч в бг) ама една птичка .... знаете как е! Този тренер нещо се будалка и с отбора и с хората които обичат ЧЕРНОМОРЕЦ .... Умишлено не ползвам думата фенове такива снощи на стадиона нямаше... Показзахме се поне и при тези цени на колко публика може да се разчита, напук на заглавието на темата ... А фен клуба ----- по - големи смешници в Бг няма... решили да бойкотират мача . Първият домакински мач от новият полусезон и то пред чорбата бойкот и то от фен клуба ..... смешници .... по - добре повече не ходете на мачовете, винаги си намирате причина да се е****те с отбора. Щом така реагирате значи каузата ЧЕРНОМОРЕЦ не ви е в сърцата ... а нещо друго ... някъде другаде.
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
- Искам си Акаунта
nore написа:А
И много поздрави на тези дето се кефеха, че разкараха Балъков.
Честито!
А , мерси много

КОЛКО Е ЛЕСНО ДА СЕ ПИШЕ А?ОСОБЕННО СЛЕД ТАКЪВ МАЧ,АМА ИМА ОЩЕ МАЧОВЕ...
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа
- Искам си Акаунта
El greco - шапка ти свалям за позицията . Всеки отбор има нужда от фенове като теб . Обаче ... ако имаш някакви критики - отправяй ги към онези "фенове" които тук се биеха в гърдите колко са велики . За всички останали обаче не си прав . Ще ти задам един простичък въпрос . Защо неутралните бургаски футболни фенове ... такива които подкрепят бургаските отбори без значение как се казват трябваше да отидат на стадиона ? Защо нападаш тях ? Казваш че от 35 години ходиш на мачове . Кога твърдата агитка на един отбор е пълнила целия стадион ? Та защо тези хора които харесват футбол и симпатизират на всички градски отбори ( дори тук във форума има доста такива ) , защо ТРЯБВАШЕ непременно да са на стадиона ?
Колкото до мен и защо коментирам ... ами просто е . Юноша съм на "Черноморец" Бургас - смятам че това ми дава достатъчно основания да го правя . Претендирам да разбирам от футбол малко повече от тези , които никога не са излизали на терена . Друга причина искаш ли . Община Бургас е собственик на 50% от отбора . След като една част от данъците които плащам отиват в отбора под някаква форма , то според мен това ми дава право да коментирам . На мен и на още 200 000 бургазлии ...
Съгласен съм с теб , доста хора обичат този отбор . Може и доста от по-старите фенове също да го обичат . Доста хора обаче , не го приемат . Доста хора не сме забравили , че лицето Събев активно работеше за съсипването на "Черноморец" Бургас ... за да се отвори място за "Черноморец 919" . Дали пък това няма нещо общо с празните трибуни . Да те питам нещо , през сезон 2005/2006 ти на кой отбор беше фен ? Каква беше емблемата на ТВОЯ любим отбор ? Защото аз много добре си спомням коя емблема е стояла години наред върху гърдите ми .
Колкото до Събев ... лесно се харчат чужди пари
Кое те накара да си мислиш , че вади пари от джоба си ? След като дълги години това което прави е да краде ( от Бургазлии , от държавата , дори от хората които го създадоха ) и да говори лъжи .
Колкото до мен и защо коментирам ... ами просто е . Юноша съм на "Черноморец" Бургас - смятам че това ми дава достатъчно основания да го правя . Претендирам да разбирам от футбол малко повече от тези , които никога не са излизали на терена . Друга причина искаш ли . Община Бургас е собственик на 50% от отбора . След като една част от данъците които плащам отиват в отбора под някаква форма , то според мен това ми дава право да коментирам . На мен и на още 200 000 бургазлии ...
Съгласен съм с теб , доста хора обичат този отбор . Може и доста от по-старите фенове също да го обичат . Доста хора обаче , не го приемат . Доста хора не сме забравили , че лицето Събев активно работеше за съсипването на "Черноморец" Бургас ... за да се отвори място за "Черноморец 919" . Дали пък това няма нещо общо с празните трибуни . Да те питам нещо , през сезон 2005/2006 ти на кой отбор беше фен ? Каква беше емблемата на ТВОЯ любим отбор ? Защото аз много добре си спомням коя емблема е стояла години наред върху гърдите ми .

- hristo1306
- Контакти:
[quote="Искам си Акаунта"]El greco - шапка ти свалям за позицията . Всеки отбор има нужда от фенове като теб . Обаче ... ако имаш някакви критики - отправяй ги към онези "фенове" които тук се биеха в гърдите колко са велики . За всички останали обаче не си прав . Ще ти задам един простичък въпрос . Защо неутралните бургаски футболни фенове ... такива които подкрепят бургаските отбори без значение как се казват трябваше да отидат на стадиона ? Защо нападаш тях ? Казваш че от 35 години ходиш на мачове . Кога твърдата агитка на един отбор е пълнила целия стадион ? Та защо тези хора които харесват футбол и симпатизират на всички градски отбори ( дори тук във форума има доста такива ) , защо ТРЯБВАШЕ непременно да са на стадиона ?
Кое те накара да си мислиш , че вади пари от джоба си ? След като дълги години това което прави е да краде ( от Бургазлии , от държавата , дори от хората които го създадоха ) и да говори лъжи .
евала пич !!! Това е най - точното мнение за целия форум. Просто ми взе думите от устата, напълно съм съгласен с теб.Но днес е сирни заговезни ден за прошка, ако съм засегнал, обидил някой съфорумник нека ми прости !!!

евала пич !!! Това е най - точното мнение за целия форум. Просто ми взе думите от устата, напълно съм съгласен с теб.Но днес е сирни заговезни ден за прошка, ако съм засегнал, обидил някой съфорумник нека ми прости !!!
Мачът беше трагичен! Агитката не разбрах защо протестира - не ме и интересува... Ако е за стадиона и домакинствата на отборите мисля, че има по-добър начин за протест и то е не само от страна на едните, а трябва да се намесят и другите. За мен беше трагично, че имахме само едно положение на Койта, който се опита да уцели някой от феновете на ЦСКА с шута си. Платини бях писал преди в друг форум, че е грешка продажбата му, защото за БГ стандартите е машина!
П.П. Пред мен имаше 5 момчета фенове на ЦСКА, бяха застанали под старата козирка и шепнейки пееха песните на агитката, но си мисля, че ако бяхме примерно в Пловдив нямаше и да си помислят да го правят!
2. П.П. Човекът със загубения акаунт ми прилича на един негативен форумец от [offtopic]www.topsport.bg[/offtopic]
3. П.П. Дано поне днес МЮ ми оправят настроението!
П.П. Пред мен имаше 5 момчета фенове на ЦСКА, бяха застанали под старата козирка и шепнейки пееха песните на агитката, но си мисля, че ако бяхме примерно в Пловдив нямаше и да си помислят да го правят!
2. П.П. Човекът със загубения акаунт ми прилича на един негативен форумец от [offtopic]www.topsport.bg[/offtopic]
3. П.П. Дано поне днес МЮ ми оправят настроението!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Oтговарям веднага .
bbbbb Циркаджииската трупа , която Дражев развеждаше из България , беше под името " Черноморец Бургас " София , с регистрация в Сливенския съд и се състезаваше с лиценза на Конелияно , подарен му от Черепа . Мисля , че става дума точно за този сезон 2005/ 2006 г. Аз няма как да подкрепа такъв отбор . За мен създаването на този Черноморец беше своего рода освобождение от Дражевата простотия . Бях на първата тренировка в Долно езеро и още помня кои футболни хора от Бургас бяха там . Все имена , които през годините са били свързани с Черноморец .
За мен това е доказателството , че сегашния отбор е продължител на традицията от 1919 .
Другото доказателство са хора , като баща ми , който обича Черноморец от повече от 50 години . Хубавото на вчерашния мач беше , че заради по - малкото публика , можах да разпозная физиономии от легендарния Англииски Сектор , вече в по - напреднала възраст и мнобго други от стадион " 9- ти септември "
Та това са доказателстват за приемственост за мен . Всъщност винаги съм твърдял , че за мен това е продължението на традицията в Бургас . Тук винаги ще има отбор , носещ това име .
Относно емблемата . Ако си спомняte последните години на Дражевото църуване култовата емблема с котвата беше изместена от онази на община Бургас , с русалката ......
А всъщност трябва да каже още , че ако Хънков, тогавашния изпълнителен директор се беше отнесъл една идея по - сериозно към предупреждението ми ,че Дражев подготвя патентиране на емблемата с котвата можеше и до ден днешен да си е наша .
Адвокатската кантора , която подготви документите му , обслужваше и мен по него време и случайно ми попаднаха пред очите и разбрах какво Дражев подготвя . Час след това бях казал вече на Хънков , но той реагира абсолютно неадикватно . Така , че това тежи на неговата съвест .
Аз не нападам никого , аз просто изразявам огромното си разочарование от това , че Бургас не реагира адикватно на един футболен проект , който може да ни радва , всички .
Вчера на стадиона имах щастието да се запозная с един от съфорумниците , мисля , че трябва да е Grud , много ми харесаха едни негови думи " в края на краищата нека се отсеем , кои подкрепяме отбора и кои не и дано платения вход е своеобразния филтър .
напълно съм съгласен !
А Събев , Господ и историята ще го съдят . Аз , обаче мисля , че са силно , ама доста силно преувеличени твърденията за източване , кражби и т. н.
Може би съм прекалено романтичен и наивен и вярвам в доброто начало и добрите намерения ? Или пък съзнанието на много съграждани от Бургас се е изкривило , в следствие на трудните финансови години и в лицето на всеки бизнесмен виждат крадец
Знам ли , времето ще покажи !
bbbbb Циркаджииската трупа , която Дражев развеждаше из България , беше под името " Черноморец Бургас " София , с регистрация в Сливенския съд и се състезаваше с лиценза на Конелияно , подарен му от Черепа . Мисля , че става дума точно за този сезон 2005/ 2006 г. Аз няма как да подкрепа такъв отбор . За мен създаването на този Черноморец беше своего рода освобождение от Дражевата простотия . Бях на първата тренировка в Долно езеро и още помня кои футболни хора от Бургас бяха там . Все имена , които през годините са били свързани с Черноморец .
За мен това е доказателството , че сегашния отбор е продължител на традицията от 1919 .
Другото доказателство са хора , като баща ми , който обича Черноморец от повече от 50 години . Хубавото на вчерашния мач беше , че заради по - малкото публика , можах да разпозная физиономии от легендарния Англииски Сектор , вече в по - напреднала възраст и мнобго други от стадион " 9- ти септември "
Та това са доказателстват за приемственост за мен . Всъщност винаги съм твърдял , че за мен това е продължението на традицията в Бургас . Тук винаги ще има отбор , носещ това име .
Относно емблемата . Ако си спомняte последните години на Дражевото църуване култовата емблема с котвата беше изместена от онази на община Бургас , с русалката ......
А всъщност трябва да каже още , че ако Хънков, тогавашния изпълнителен директор се беше отнесъл една идея по - сериозно към предупреждението ми ,че Дражев подготвя патентиране на емблемата с котвата можеше и до ден днешен да си е наша .
Адвокатската кантора , която подготви документите му , обслужваше и мен по него време и случайно ми попаднаха пред очите и разбрах какво Дражев подготвя . Час след това бях казал вече на Хънков , но той реагира абсолютно неадикватно . Така , че това тежи на неговата съвест .
Аз не нападам никого , аз просто изразявам огромното си разочарование от това , че Бургас не реагира адикватно на един футболен проект , който може да ни радва , всички .
Вчера на стадиона имах щастието да се запозная с един от съфорумниците , мисля , че трябва да е Grud , много ми харесаха едни негови думи " в края на краищата нека се отсеем , кои подкрепяме отбора и кои не и дано платения вход е своеобразния филтър .
напълно съм съгласен !
А Събев , Господ и историята ще го съдят . Аз , обаче мисля , че са силно , ама доста силно преувеличени твърденията за източване , кражби и т. н.
Може би съм прекалено романтичен и наивен и вярвам в доброто начало и добрите намерения ? Или пък съзнанието на много съграждани от Бургас се е изкривило , в следствие на трудните финансови години и в лицето на всеки бизнесмен виждат крадец
- Искам си Акаунта
El greco написа:Христо , отговарям веднага . Циркаджииската трупа , която Дражев развеждаше из България , беше под името " Черноморец Бургас " София , с регистрация в Сливенския съд и се състезаваше с лиценза на Конелияно , подарен му от Черепа . Мисля , че става дума точно за този сезон 2005/ 2006 г. Аз няма как да подкрепа такъв отбор . За мен създаването на този Черноморец беше своего рода освобождение от Дражевата простотия . Бях на първата тренировка в Долно езеро и още помня кои футболни хора от Бургас бяха там . Все имена , които през годините са били свързани с Черноморец .
Относно емблемата . Ако си спомняш последните години на Дражевото църуване култовата емблема с котвата беше изместена от онази на община Бургас , с русалката ......
Всъщност въпроса ти го зададох аз . И то не случайно . За човек с твоята памет е странно да ти убягват така детайлите . Сезон 2005/2006 отбора се казваше "Черноморец" Бургас и играеше мачовете си на стадион Черноморец . Лятото на същата година Порточанов и Йоан Костадинов създадоха "Черноморец 919" взеха лиценза на Вихър Айтос и започнаха първенството от "В" група . Черноморец Бургас София се появи за следващото първенство , слад като Конелиано спечели промоция за "А" група и след като Община Бургас еднолично развали концесията на Дражев през октомври 2005 година . Другото което аз си спомням , че че при създаването на новия Черноморец , един от ангажиментите които поеха от ръководството е той да наследи Оригинала , чрез изкупуване на нематериалните активи . До този момент това не се е случило ! Самия Събев е заявил , че след като вече е получил стадиона , за него няма значение как ще се казва отбора , кога е създаден и който има нещо против да д..а супата . И още , че една шепа стотинки , малко фоерверки и шалчета , ще решат проблема с феновете ... Съвсем между другото , след като тази година Кмета Николов взе едни пари , за да раздели проекта "Бургас Арена" и футболния клуб ( клуба вече не стопанисва стадион "Черноморец" ) , а друго дружество ... Събев вече не се нуждае от футболния клуб . А историята е показала , че когато той сложи ръка на нещо което иска , нещо което вече не му е необходимо се унищожава . Ершов и Мелник го обвиняват в източване на 170 млн евро оборотни средства от Петрол . Дори и да са удвоили сумата , тя пак не е малка ... Нали знаеш , че Черноморец плаща наем на една фирма на Събев за да ползва стадиона в Лазур . Предполагам ти е известно , че кампуса е собственост на друга фирма на Събев . Казваш , че слуховете за източване са преувеличени . Да погледне случая с Нсереко 250 000 евро за наема на играча + 108 000 евро за заплати ) 700 000 лева за играч който лятото ще си замине . При положение , че същия Събев прецени , че 350 000 лева за да купи Дембеле са много пари .