Сектор "Б'':Бъдете лъвове, а не малодушници!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Re: Сектор "Б'':Бъдете лъвове, а не малодушници!

Мнениеот tani » 04 мар 2011 20:37

Много правилно.Левски е вечен за разлика от всички

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 04 мар 2011 22:03

plamak написа:Дано ритни топковците да могат да четат, защото се съмнявам в тяхната грамотност. Според мене знаят само да броят и все им е тая каква мъка със своето бездушие са ни причинили. Може би ще зарастне раната нанесена ми в онзи студ, когато отвърнат на удара с победа над чорбата с повече от седем гола. Освен това съмненията ми в почтенноста на ръководството все повече ме глождат и вече не им вярвам. Обаче въпреки всичко САМО ЛЕВСКИ.

Ти не си пламък,а мъртва жар, остани си с мечтите, като се гърчиш ми доставяш голямо удоволствие! :lol:

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 04 мар 2011 22:30

turbogena написа:
santiliana написа:Стига с тези високопарни изрази. Не ви ли омръзна вине- немине време и вземем, че започнем да пълним форумите с подобни теми. ДА, като идея е много добре, но ако има кой да се вслуша в думите ни. Но при положение, че само си "чешем езиците" (пръстите в клавиатурата) и на никой не му пука за това, какво ни е в душите- по-добре да спрем с тези "надъхвания". Защото те си остават единствено и само за наша лична консумация и се явяват един вид повдигане на левскарското ни самочувствие, което постоянно е унижавано.За каква подкрепа да говорим и какви "ЛЪВОВЕ" (?!?!) при положение, че вечния ни враг идва в собствения ни дом Герена и ни разбива с 3 гола? И изобщо - за последната година и половина, в която Гонзо пое властта в Левски постигнахме толкова много загуби, колкото не сме имали за последните 25 години общо. И не само това. Същевременно се случиха уникални гафове, които оставиха черно петно в историята на клуба ни и незаличим шамар по авторитета на отбора, носещ името на Апостола. Да припомням ли Казанската афера, случая с Карвальо, тоталното обезличаване и конфронтация с различни "сини" легенди като Наско, Мъри, Ники Илиев, Дани Боримиров, Кокъла и мн. други.
Извинявайте, но това не е Левски. Това е отбора на Батков и на неговите приближени.
Да отидем миналата седмица 15 хиляди в този студ и да ги подкрепяме, а те да ни се "изплюят в лицето", това няма да им го простя. Те просто показаха, че Левски е една хранилка за тях и им е все тая дали ще спечелят даден мач. Единствено се "навиваха" за победа в някой от мачовете в ЛЕ, защото знаят, че там има интерес и отзиви в цяла Европа от играта им. Спирам да пиша, но болката в душата ми много трудно ще зарасне. Защото в последно време аз, а и много такива като мен, които отделят по 50-60 лв. за отидат да подкрепят любимците си, при заплата 370 лв, се чувствам предаден и измамен.
Това е най- лошото.

П.П. Естествено, че ще си стискам палци за отбора, но вече нямам никакво доверие на това спортно- техническо ръководство и треньорски щаб. А за собственика - просто не си струва да се говори...
Жалко...

Приятелю ,разбирам те много добре и съм съгласен с тебе.Да -наистина играчите и ръководството се подиграха с нас минала седмица.Но какво да правим ние обикновенните Левскари? Ние си обичаме отбора и въпреки всичко сме с него и в тези ужасни моменти.Затова публиката на Левски е най-великата!И на мене много неща не ми харесват в отбора ,но какво да направим по дяволите? Остава ни само да сме на стадиона и да подкрепяме идеята ''Левски'' ,защото се вижда ,че в отбора малко хора милеят за този клуб...
Левски Завинаги :!:

[offtopic]Много сте ми смешни с "тези идеи"..Левски, ЦСКА, а идеята "Видима Раковски", дали си чувал за нея, а идеята "Ботев Криводол"..? ;) ,дай по-сериозно, няма ли друго важно в живота ти, това е просто футбол и то нискоразряден..българския имам предвид[/offtopic]
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 04 мар 2011 23:19

Гугу, ти да не си сменил нещо дрогата??? Каква подкрепа от секто "Б", пак ли сте се надрусали? - малоумници!

Никакав Гонзо и Ясенчо не подкрепяме!!! Съчиненията на 10 душички, не са мнение на сектор "Б"!!! Безгласна буква сте.

Само ЛЕВСКИ!!! а Ясен и Гонзо - вън от Герена!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 05 мар 2011 03:29

Ясен Петров и Георги Иванов вън от Левски ! Ходя на почти всички тренировки - но големия треньор прави закрити тренировки- видяхмете колко ги тренираш. Левски е отбора на народа !!! Само Левски !!!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 мар 2011 08:39

turbogena написа:Много хубава статия! Дано играчите разберат значението на буквата '''Л''' на сърцата си. За нас феновете тя значи много. Загубата от ЦСКА боли, но светът не свършва с това........Само "Левски" :!:

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 мар 2011 11:18

От многото писане по форумите и даване на акъл,трибуните остават празни ! ЛЕВСКИ като бие или като се очаква да бие,всички сте на стадиона,а ЛЕВСКИ като е слаб и се нуждае от феновете си,всички "форумни треньори" дават акъл и псуват отбора,но по трибуните сме 2-3 хил. човека! Всеки си има своя гледна точка,но според мен,този който може да отиде на мач,а не го прави,по-добре да не казва,че е фен на даден отбор...САМО ЛЕВСКИ :!:

П.П. Подкрепям Ясен и Гонзо,макар и те да правят грешки ! На този етап по-добър вариант от тях няма,а и не съм фен на това,да се сменят треньорите през 2 месеца !
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 06 мар 2011 08:50

Лошо е че при такава загуба се започват приказки за смени на тоя и оня, за революции и конфронтации. Декларацията е точно на мястото си и апелира за единство и подкрепа. Решения взети на базата на емоции почти винаги са грешни. А който от самото начало не харесва Гонзо и Ясен - той чака и най-малкия повод да ги оплюе.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 06 мар 2011 16:22

Не съм чел другите мнения,но моето лично е,че лъв или се раждаш или не!....

Върни се в “Левски”