Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

itelim
Контакти:

Re: Крум Савов: В сряда знаех за 0:2, но явно Сандриньо не е зна

Мнениеот itelim » 18 апр 2009 21:06

IvoDivo написа:
ЦCKА написа:
седемнамалко написа:Крумчо като е знаел резултата що не е заложил? Ти искаш ли да заложиш следващия път? Хайде, ако Миньор или Пирин не отстранят Литекс на евентуален полуфинал, ще ти дам 10000 лева назаем да заложиш за тях срещу Левски на финала, но срещу заема ще направим една ипотека на апартамента ти, а? Нищо не губиш, щом така и така Литекс ще спечелят, ще спечелиш и ти, навит ли си? Ако не, имам и друга идея - веднага след края на финалния мач за купата, докато награждават Левски, ти ще пуснеш тема: "Аз съм тъпо, просто, злобно прасе"! :D

OK
Ако уефс*ки бие ЦСКА,и се стигне до финал за купата между говеда и крокодили,аз залагам 10000 лв. Съгласен ли си?

Брато, да те осведомя само че цецка е аут от битката за купата ;) така че по-добре ги дай за благотворителност тея пари, защото мач цецка - Левски за купата няма как да стане тази година...
Има момчето 10.000 виртуални лева и ги залага, що му чупите мерака. :D

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 18 апр 2009 21:11

Явно в България вече има доста хора ухапани от Сашо Диков. Лошо е, че няма измислена ваксина. Такива просто трябва да се .... за да спре заразата! Става епидемия. А при епидемия трябва да се вземат жестоки мерки ..... :evil:

Чувам, че вируса "Диков" засягал предимно мозъка. А имало и такива, които не можел да ги засегне, защото няма къда !!! :D
Последна промяна от Yoda на 18 апр 2009 21:13, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 18 апр 2009 21:12

На този австралопитек слависчето, няма ли кой да му дръпне шалтера?! Ба ти тъпото парче!!!

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 18 апр 2009 21:15

Хахахах ае говеда гонете нов рекорд 30 пъти 2-ро място :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Па то с Латекса работата е ясна,зимат купата :D

Потребителски аватар
di6ka
Контакти:

Мнениеот di6ka » 18 апр 2009 21:16

slavistite абе мойто момче,що не си гледаш продажното отборче,а си тръгнал да се занимаваш с Левски.Четох в предни постове "залагай" като си сигурен.Защо тези теми ги пускате след като се е изиграл мача?
1: Защото "Славия" никой не ги брои за живи.
2: Защото имаш комплекси от "Левски" и ги избиваш по форумите.
3: Защото искаш да бъдеш оригинален,пред хора които не те виждат,а всъщност си 12-15 годишен "хулиган",който си бие злобарки на плакат на Азис.
И не на последно място,сещай се Крум къде работи и на кого е подчинен.Според шефа му не остана мач който да не е купен или продаден. ;)
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България

vacheron
Контакти:

Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО СФ С ФЛАНЕЛКИ, ПРОСЛАВЯЩИ „ГЕРОИТЕ ОТ „ГЕРЕ

Мнениеот vacheron » 18 апр 2009 21:17

Еми честито да им е на локомотивци и след някоя и друга десетилетка пак да бият.успех

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО СФ С ФЛАНЕЛКИ, ПРОСЛАВЯЩИ „ГЕРОИТЕ ОТ „ГЕРЕ

Мнениеот Miro » 18 апр 2009 21:18

itelim написа:Че ни биха по всички показатели - истина е!
Но от 1952 год. не им се е случвало подобно чудо - нека да се радват!
Човещина е...

Хахахахха маи миналата година ти се губи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Miro на 18 апр 2009 21:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 18 апр 2009 21:21

di6ka написа:slavistite абе мойто момче,що не си гледаш продажното отборче,а си тръгнал да се занимаваш с Левски.Четох в предни постове "залагай" като си сигурен.Защо тези теми ги пускате след като се е изиграл мача?
1: Защото "Славия" никой не ги брои за живи.
2: Защото имаш комплекси от "Левски" и ги избиваш по форумите.
3: Защото искаш да бъдеш оригинален,пред хора които не те виждат,а всъщност си 12-15 годишен "хулиган",който си бие злобарки на плакат на Азис.
И не на последно място,сещай се Крум къде работи и на кого е подчинен.Според шефа му не остана мач който да не е купен или продаден. ;)

Преди малко съм сгрешил, Диков не е ухапал Крумчо, а му е предал вируса по полов път .... Защо си мисля, че Диков е предал веруса по полов път и на други момченца ...... :D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: левски набира скорост-по дората програма до края

Мнениеот puhisamolevski » 18 апр 2009 21:27

itelim написа:Пич, ти със сигурност нямаш дори и ембрионален спомен за мача между "Левски" и "Барселона"...луд, луд, луд мач, а сега приклякате пред мача на дропчетата с "Челси"...Нещо, което български отбор е правил преди 30 години, и което май никой не си спомня.

Жалко за левскарите, които нямат памет за този мач :cry: :cry:

Не всички са с къса памет:

17 март 1976 год. - бяха отседнали в Парк-хотел Москва, Взехме и автографи, само Кройф се направи на велик и отказа, но Неескенс, Асенси, Рексач, Мигели и компания бяха любезни, независимо че се разписваха върху една отвратителна снимка от вестник "Старт"
Колкото до мача, едва ли "Левски" е изиграл по-шеметни 20 първоначални минути в мач срещу европейски колос. Без да съм сигурен напълно, май сме единственият отбор отбелязал 5 гола в редовното време на Барса в мачове от европейските турнири.

Колкото до темата - рано е да се радваме, но не ни пречи да се надяваме.

Брат, няма как да помня този мач, защото не съм бил роден, но съм чел много за него, както и като цяло за историята на любимия ми клуб. Плюс това баща ми ми е разказвал :) И да, Левски е единственият отбор, отбелязал 5 гола в един мач на Барселона в ЕКТ :) 5:4 завършва мача, а година по-рано бием Аякс и отпадаме след дузпи. Имаме и рекорд за най-изразителна победа в ЕКТ Левски Спартак - Рейпас за КНК - 12:2 8-)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

eighteen

Мнениеот eighteen » 18 апр 2009 21:28

Тоя дето се пише Славистите го прави,защото ако не пише за себе си в множествено число няма как да се сетим че Славия има повече от един фен! :mrgreen: Освен това горкичкия сигурно страда и от раздвоение на личността! :o :o А иначе съм съгласен ,че може да си пише където иска и каквото иска! Стига да има кой да го чете! :mrgreen: Вместо да се вгледа как паднаха от Спартак Варна,гладкомозъчния реши да търси световна конспирация за реанимирането на Левски! Това обаче ,че и такива елементи се занимават с Левски,още веднъж доказва,че Сините са най-популярния отбор в България! ;)

Върни се в “Архив”