Английска висша лига 2010/11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Английска висша лига 2010/11
Усещате ли как Юнайтед изпреварва Ливърпул по титли ? Преди 20 години феновете на Ливърпул се смяха на Фъргюсън, ама сега дали им е тъпо ? 
Ballancee написа:Ако не е Сър-а Ман Ю едва ли щяха да имат толкова титли .. немога да си ги представя някой друг да ги води ..
Казал е ,че ще остане поне още 5 години .
Нека само ,че сега стария му приятел Крал Кени също се върна в играта..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
LaRgO написа:Усещате ли как Юнайтед изпреварва Ливърпул по титли ? Преди 20 години феновете на Ливърпул се смяха на Фъргюсън, ама сега дали им е тъпо ?
Не бързай още никой не ни е изпреварил ..
YNWA
YNWA
- Frankie Lampard
- Контакти:
LaRgO написа:Усещате ли как Юнайтед изпреварва Ливърпул по титли ? Преди 20 години феновете на Ливърпул се смяха на Фъргюсън, ама сега дали им е тъпо ?
Утре е денят на истината. Юнайтед бие ли ги, няма да има какво да ги спре, поне аз не виждам.
Nightfate написа:Ballancee написа:Ако не е Сър-а Ман Ю едва ли щяха да имат толкова титли .. немога да си ги представя някой друг да ги води ..
Казал е ,че ще остане поне още 5 години .
Нека само ,че сега стария му приятел Крал Кени също се върна в играта..
Е те като спечелат 19-та , ще спечелят по-скоро от Ливърпул и 20-тата и се бетонират като най-титолуван.А Ливърпул кога ще наваксва не се знае. Преди беше добре имаха някой титла в повече от тях ама сега положението е друго......
Nightfate написа:LaRgO написа:Усещате ли как Юнайтед изпреварва Ливърпул по титли ? Преди 20 години феновете на Ливърпул се смяха на Фъргюсън, ама сега дали им е тъпо ?
Не бързай още никой не ни е изпреварил ..
Въпрос на време !
- Frankie Lampard
- Контакти:
Largo, на Юнайтед ли си фен ?
Frankie Lampard написа:LaRgO написа:Усещате ли как Юнайтед изпреварва Ливърпул по титли ? Преди 20 години феновете на Ливърпул се смяха на Фъргюсън, ама сега дали им е тъпо ?
Утре е денят на истината. Юнайтед бие ли ги, няма да има какво да ги спре, поне аз не виждам.
И равен ги устройва
Frankie Lampard написа:Largo, на Юнайтед ли си фен ?
Симпатизирам им.От английските отбори са ми най-симпатични, не бих казал,че съм им фен.
И отново всичко зависи от Ливърпул за това кой ще спечели титлата в началото на месец Май... 
YNWA
YNWA
- Frankie Lampard
- Контакти:
А на кой отбор си фен ? На Реал Мадрид ли ?