Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Re: Черноморец Б-ЦСКА (05.03.11)18ч

Мнениеот cskao1948 » 05 мар 2011 23:33

glover написа:
cskao1948 написа:
Old_death написа:Просто нямам думи!Доживях да видя два поредни силни мача на отбора!ТОВА Е ЦСКА!!!

Oт тук на татък ще виждаш още много силни мачове
защото Милен не лети в облаците!
;)

и аз мисля че Милен не лети в облаците,а да се надяваме ,че ще приземи бързо и отбора

Ами след като ги е свалил от мача с Левски
предполагам ще успее и за другия мач :!:

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 05 мар 2011 23:40

Няма какво да се каже,освен че в ЦСКА имаше нещо ,което липсваше в отбора от много дълго време-добър екип,хъс и вяра в треньора.Дано да продължават да мачкат в същия дух и можем да се борим дори и за титлата.
И между другото мисля ,че е унизително Радуканов да бъде сравняван с нЕкакъв си Моуриньо :)

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 мар 2011 01:20

Българите сме много зле, убеждавам се всеки изминат ден, час, минута... Нищо особено не е като някой напише, че защитата на Черноморец определено се държеше по изключително странен начин, същото се отнася и за защитата на Левски, в този мач миналата седмица Гаджев и Йовов изиграха основна роля, а от мястото от сектор В, където гледах мача ми беше много интересно какво точно си говореше Гаджев и с успокоителни жестове им показваше на играчите на ЦСКА след автогола им, при който в тях остана съмнение, че топката не е преминала голлинията... вместо да бърза към центъра като Гарра той ги успокоява...
ПС Аз също не вярвах допреди няколко години, че не може да се нагласи мач Левски-ЦСКА, но след като дори контролата ни с Естония се разигра такъв театър просто всичко е излишно .
Замисляте ли се защо шефовете на клубовете слагат такива цени на билетите ? Мислите ли, че го правят да печелят някакви 20 хил лева повече ? Не, просто за тях е по-добре по-малко хора да са на стадиона, защото е по-лесно да излъжеш една шепа хора, отколкото пълен стадион...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 мар 2011 01:52

sostenere написа:Българите сме много зле, убеждавам се всеки изминат ден, час, минута... Нищо особено не е като някой напише, че защитата на Черноморец определено се държеше по изключително странен начин, същото се отнася и за защитата на Левски, в този мач миналата седмица Гаджев и Йовов изиграха основна роля, а от мястото от сектор В, където гледах мача ми беше много интересно какво точно си говореше Гаджев и с успокоителни жестове им показваше на играчите на ЦСКА след автогола им, при който в тях остана съмнение, че топката не е преминала голлинията... вместо да бърза към центъра като Гарра той ги успокоява...
ПС Аз също не вярвах допреди няколко години, че не може да се нагласи мач Левски-ЦСКА, но след като дори контролата ни с Естония се разигра такъв театър просто всичко е излишно.
Замисляте ли се защо шефовете на клубовете слагат такива цени на билетите ? Мислите ли, че го правят да печелят някакви 20 хил лева повече ? Не, просто за тях е по-добре по-малко хора да са на стадиона, защото е по-лесно да излъжеш една шепа хора, отколкото пълен стадион...

Пич виж сега да те светна нещо.Уредените мачове в А група стават все по-малко.Не че президентите са се налапали с кинти.няма такова нещо.Просто те печелят от друго място-от мачовете на юношеските формации на клубовете.Там са вече купуването и продажбата на мачове.Не при отборите от професионалния футбол..

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 06 мар 2011 04:27

bobonikolov написа:
sostenere написа:Българите сме много зле, убеждавам се всеки изминат ден, час, минута... Нищо особено не е като някой напише, че защитата на Черноморец определено се държеше по изключително странен начин, същото се отнася и за защитата на Левски, в този мач миналата седмица Гаджев и Йовов изиграха основна роля, а от мястото от сектор В, където гледах мача ми беше много интересно какво точно си говореше Гаджев и с успокоителни жестове им показваше на играчите на ЦСКА след автогола им, при който в тях остана съмнение, че топката не е преминала голлинията... вместо да бърза към центъра като Гарра той ги успокоява...
ПС Аз също не вярвах допреди няколко години, че не може да се нагласи мач Левски-ЦСКА, но след като дори контролата ни с Естония се разигра такъв театър просто всичко е излишно.

Пич виж сега да те светна нещо.Уредените мачове в А група стават все по-малко.Не че президентите са се налапали с кинти.няма такова нещо.Просто те печелят от друго място-от мачовете на юношеските формации на клубовете.Там са вече купуването и продажбата на мачове.Не при отборите от професионалния футбол..

остави го на мира .... ако така приема по - леко загубата и слабата игра на левски и реципрочно силната игра на ЦСКА нека така се утешава ............ а ние да събираме пари за следващият мач, че иначе не виждам начин да го вземем ........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 мар 2011 07:46

ПС Аз също не вярвах допреди няколко години, че не може да се нагласи мач Левски-ЦСКА, но след като дори контролата ни с Естония се разигра такъв театър просто всичко е излишно .

Земи млъкни и се скрий най-добре, че изговори една камара глупости.Само за едно си прав, че наистина сме много зле.Зле сме заради ей такива екземпляри като тебе, които като имат проблем го търсят навсякаде другаде, но само не и при тях.Зле сме защото всеки гледа в чуждата паница и само злобее и завижда на успеха на другия.Ама кво да ти обяснявам като знам, че трудно ще вникнеш в това, което ти казвам.Как пък точно някой от синия лагер се намери да го каже това ми е много интересно :mrgreen: .Ако беше фен на някой друг отбор можеше и да ти повярвам. :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2011 11:03

Както и предполагах ...
Успеха на ЦСКА срещу Левски ще им подейства като допинг !
Според мен, имате реален шанс за титлата !
Аргументите ви, не са толкова цифрови, колкото игрови ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 06 мар 2011 12:02

THE G.A.M.E написа:Както и предполагах ...

За титла е много рано Литекс трябва да почне мачове и тогава можем само да помислим за титла :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 мар 2011 12:41

Сега за никви титли и купи не мислим,а как ще си бием Видима Ракоски!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 06 мар 2011 14:08

delqnski47 написа:

Сега за никви титли и купи не мислим,а как ще си бием Видима Ракоски!

Все пак е хубаво да има за какво да играеш. Момчетата трябва да си повярват, че могат да спечелят и титлата, ще играят още по нахъсано и по-добре. Вижда се, че в този отбор има потенциал.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Върни се в “ЦСКА”