Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот Thsmith » 05 мар 2011 13:58

ehh написа:Не съм съгласен с теб, защото Ясен показа, че може да е треньор на Левски и при един миризлив мач не може да му се иска оставка. Ясен трябва да му се гласува доверие, дори и да провали този сезон. На младите треньори трябва да им се дава много по-голям кредит на доверие, за да може после да се берат плодовете от неговия труд.
Почваме ли да сменяме треньор след треньор за най-малкото нещо и кол****ие, от Левски отбор скоро не чакайте. Вие си преценете, кое е по-добре.

С кое точно ясен "показал" че може да е треньор на Левски ми е интересно :lol:
А това, че на младите треньори трябвало да им се дава повече кредит на доверие... ми да им се дава бе ... ама не в Левски. Да поеме Горно Нанадолнище и да си ги води ако ще и 20 години..
Ти ако искаш да строиш къща ще фанеш някой клошар да ти я строи и ще го оставиш да скапе всичкия материал понеже е неопитен строител и заслужава "кредит на доверие" или ще вземеш майстор който да свърши всичко както трябва ?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 мар 2011 17:21

ehh написа:Не съм съгласен с теб, защото Ясен показа, че може да е треньор на Левски и при един миризлив мач не може да му се иска оставка. Ясен трябва да му се гласува доверие, дори и да провали този сезон. На младите треньори трябва да им се дава много по-голям кредит на доверие, за да може после да се берат плодовете от неговия труд.
Почваме ли да сменяме треньор след треньор за най-малкото нещо и кол****ие, от Левски отбор скоро не чакайте. Вие си преценете, кое е по-добре.

С какво,Ясен е доказал,че е заслужил да е треньор на Левски ,на база на предишни резултати,или на база на настоящи резултати,а може би на база стил на игра(атрактивен,резултатен,грамотен футбол)?
Добре спечели 7 точки в ЛЕ,но не премина групите тук вина носи ТОЙ и само ТОЙ !!!В същото,време си позволи от аванс 3 точки в 11-я кръг пред вторият,сега да сме отписали титлата,че дори и да треперим за второто място!!
И едно трябва да стане ясно,голям кредит на доверие се дава в отбори като Локомотив,Черно море и Славия.Левски и ЦСКА са грандове и се търсят веднага резултатите,така както е по цял свят с големите отбори!!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 мар 2011 19:07

Само мачовете от ЛЕ крепят Ясен Петров.Ако не са те досега отдавна трябваше да бъде уволнен.Загуби от Локо Пд, Черноморец, Литекс,ЦСКА, равен със Славия и то след дузпа в последната минута.А това е срещу най-сериозните отбори в А група.Единствената сериозна победа е срещу ЦСКА първият полусезон.Какво от това,че побеждава слабите,като губи от сериозните отбори.Направят ли още 2 загуби Ясен Петров да изхвърча моментално.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 мар 2011 22:16

zlatan на 05 Мар 2011 18:08
Днес си говерехме с един приятел и стигнахме до страшна истина,а тя е следната.Г-н Георги Иванов е единствения изпълнителен директор в Европа който стои на резервната скамека на отбора.
Емил Костадинов-ложите
Трифон Попов-ложите
Христо Бонев-ложите
Иво тонев-до Гигов
На Славия него знам директора,но бат Венци е на трибуните.
Черноморец-мисля си бе някакъв Италианец ,но и неговото място май не е на пейката.

Спирам да изброявам наистина е единствения.Да му се чуди човек,на г-н Иванов вместо да стои и само да изисква от тренера и отбора той се меси в работата и на едните и на другите,а с това само да дава поводи на такива като мен да го критикуват
Знам че това мойто е глас в пустиня и че за Левски идват трудни дни,вече и двете ми дъщери знаят че и футболерите не го искат,а от това познайте кой ще страда-Левски.

Аватар
zlatan

* Лично съобщение
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 05 мар 2011 22:22

Тука очевидно ги разбирате нещата, форум.гонг.бг да става треньор и да се приключва вече.
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 05 мар 2011 22:39

zlatan написа:zlatan на 05 Мар 2011 18:08
Днес си говерехме с един приятел и стигнахме до страшна истина,а тя е следната.Г-н Георги Иванов е единствения изпълнителен директор в Европа който стои на резервната скамека на отбора.
Емил Костадинов-ложите
Трифон Попов-ложите
Христо Бонев-ложите
Иво тонев-до Гигов
На Славия него знам директора,но бат Венци е на трибуните.
Черноморец-мисля си бе някакъв Италианец ,но и неговото място май не е на пейката.

Спирам да изброявам наистина е единствения.Да му се чуди човек,на г-н Иванов вместо да стои и само да изисква от тренера и отбора той се меси в работата и на едните и на другите,а с това само да дава поводи на такива като мен да го критикуват
Знам че това мойто е глас в пустиня и че за Левски идват трудни дни,вече и двете ми дъщери знаят че и футболерите не го искат,а от това познайте кой ще страда-Левски.

Аватар

zlatan

* Лично съобщение

Ами той и Наско си седеше на пейката по времето на Мъри ,ама тва не му пречеше даже му помагаше.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2011 09:24

ehh написа:Ясен трябва да му се гласува доверие, дори и да провали този сезон.

Интересно ми е, дали така смяташе и когато Ратко беше начело ?
И това при положение, че Достанич сигурно е поне с 2 класи на Ясенчо тактически ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 06 мар 2011 12:51

Долу ръцете от Ясен,разбирачи.
Гонзо и селското му мислене са проблема на Левски в момента.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 мар 2011 14:04

toonarmy написа:Долу ръцете от Ясен,разбирачи.
Гонзо и селското му мислене са проблема на Левски в момента.

щом си казал разбирачо сигруно знаеш! Гонзо е проблема за всичко и неговото мислене... То е така от 20 години. Винаги той е бил воденичния камък :!: Долу ръцете от яската, че ще трябват бояджий за ремонта... Батков няма още хора да наема я... :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 06 мар 2011 14:10

Ами точно там е разковничето......крайно време е изпл.директор да спре да се бърка в на треньора работата,най-вече и собственника който хал хабер си няма от футбол.
Ако Левски иска да върви напред и нагоре 100% подготовката,тактиката.състава и абсолютно всичко в игрови план трябва да се прави от ст.треньора.
Погледнете как работи Л.Пенев,мисля,че това е правлиния начин!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Върни се в “Архив”