Съдия избута Локо Сф към Европа

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Съдия избута Локо Сф към Европа

Мнениеот Deliba6 » 18 апр 2009 16:00

Според мен издъхнахте второто полувреме, както го направи и "Левски" вчера, а това говори за слаба подготовка!... Съдията осра каквото можа, но не беше чак толкова решаваща фигура. Просто си отдаде домакинските 75%... Не биете ли "Литекс" нямате право да се правите на голям отбор! И стига се тези глупости за уговорки, защото още не е теглен жребият за купата! Ако някой болен черноморски мозък си фантазира, че "сините" ще пускат фандък на "усраножълтите" си е за негова сметка!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И още нещо... Имате тъп треньор, който караше отбора му да играе срещу много по-високите защитници с балонни центрирания към много неадекватният Манолов...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 апр 2009 16:05

@frenzy ..... точно в този мач центриранията бяха по-малко отколкото в предните мачове. Чак след като стана 3:1 се почна вече само с такива както и друг път. Но преди това се виждаше някаква идея в играта и нямаше чак толкова високи топки като в предните мачове. Точно затова и ми хареса днеска играта, за разлика от предните ни мачове пролетта. Ако срещу другите играем както днеска с Локо Сф, ще си печелим мачовете лесно. Дори и днеска щяхме да спечелим, ако не бяха тия грешки в защитата. Но днеска значително по-добре играхме и затова казах, че ни беше най-силния мач пролетта. А Локото Сф освен головете дето им подарихме, най-много 1-2 ситуации още да имаха, останалото време ние създавахме повечето опасности. Аз лично не мисля, че Локо Сф игра добре днеска. Ние стояхме по-добре и 1-то и 2-то полувреме, друг въпрос вече след 2:1 и особено 3:1 заиграха добре, но това беше нормално, защото ние взехме да бързаме и пак да играем безидейно напред.... а те можеха да играят вече освободени, нашите почнаха по-лесно да грешат. Но днеска дори и физическата ни подготовка не беше чак толкова зле и не издишахме както в другите мачове. Така че според мен има за какво да сме доволни :)
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 апр 2009 16:26

Дузпата беше 100 -ва стога глупсоти...Изобщо не може д аства дума за спор,калсичексо препречване .Навсякъде по света се всвири дузпа стига сте си чесали езиците..
Отам обаче аз лично не виждам съдията д ани е ощетил....Ние просто играехме слабо нямаме нападател..Само балони към Миро Манолов,а той сам срещу 3 ма няма какво д анаправи...
с тази игра не сме за Уефа виж играта с Периш от есента си беше друга,а и не смао с него..Просто слаби физически издържат по 60 минути да се борят нашита...Не сме същият Черно Море като есента,но каквоот такова няма да униваме я!!!
ВИнаги ще подкрепяме отбора жалко,че беше мача преид Великден иначе можеше и да осткоча до СОфия...

brun4ev
Контакти:

Мнениеот brun4ev » 18 апр 2009 16:27

браво на локо сф,започнаха малко сковано ма4а и първите 30 мин не играха много добре,после малко се посавзеха и резултата не закьсня,за дузпата на моряците какво да ви кажа измислена работа-смешна дузпа,а второто полувреме имаше само един отбор на терена и можеше да стане и разгром по едно време но моряците имаха и късмет в слу4ая,

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 18 апр 2009 16:29

На крив пор дупката му пречи !

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2009 16:42

MORSKI написа:Дузпата беше 100 -ва стога глупсоти...Изобщо не може д аства дума за спор,калсичексо препречване .Навсякъде по света се всвири дузпа стига сте си чесали езиците..
Отам обаче аз лично не виждам съдията д ани е ощетил....Ние просто играехме слабо нямаме нападател..Само балони към Миро Манолов,а той сам срещу 3 ма няма какво д анаправи...
с тази игра не сме за Уефа виж играта с Периш от есента си беше друга,а и не смао с него..Просто слаби физически издържат по 60 минути да се борят нашита...Не сме същият Черно Море като есента,но каквоот такова няма да униваме я!!!
ВИнаги ще подкрепяме отбора жалко,че беше мача преид Великден иначе можеше и да осткоча до СОфия...

Пич, нямам никаква идея да се заяждам, казвам си мнението..... И по принцип, такива дузпи са много смешни, дори и по цял свят да ги свирят ! Мотивирам си изказването ! Юруков прекара топката през краката на защитника и тръгна напред ( не да го заобикаля!)..... Вариантите са няколко, или се мушва между краката на защитника, или го "прегазва", или се блъска в него и пада, но защитника не може да се "изпари", да се разтвори във въздуха ! Затова казах, че е спорна.....

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 апр 2009 16:46

Честно казано не ни е попречи съдията.Имахме малшанс днес.Първото полувреме доминирахме тотално,особено през първата му половина.Имахме чудесни контри,спокойно можехме да вкараме 2-3 гола.В началото на второто полувреме 100% голово положение изпуснато от Кривия.Докато Локо Сф още при първото си положение вкара за 1:0,а през втората част от 4 положения си вкара 2 гола,докато ние не успяхме.И да е имало втора дузпа едва ли и сами си вярвате,че някога ще ни дадат 2 дузпи насред София за нас,иначе тази дето я свириха си беше чистак,няма спорна морна-чиста дузпа.Важното е,че въпреки загубата резултата е добър.3:2,а ние ги ударихме във Варна с 2:1.Спокойно,3 точки са пред нас.Локо Сф гостува и в Ловеч и на ЦСКА,а ние приемаме и двата!Както и да гледаме сме в добра позиция и нищо не се е случило.Още преди старта на полусезона този мач беше в графата на планираните евентуални поражения,така,че не се е случило нищо фатално,особено пък след като резултата при равни точки накрая ще облагодетелства нас.Локо Сф турско да стане няма да вземе и 1 точка на Армията,а ще гостува на Литекс в момент когато онези ще са с 3 поредни загуби(удряме ги във Варна със сигурност)......Видяхме,че Локо Сф не ни превъзхожда с нищо като игра.Каквото се изписа добро за тях,спокойно може да се каже за нас същото.Ако този мач се играеше във Варна твърдо ние биехме.Да не забравяме,че ние сме без Жоро,как ли би изглеждал Локомотива без машиниста Камбуров?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 апр 2009 16:54

kartago написа:
MORSKI написа:Дузпата беше 100 -ва стога глупсоти...Изобщо не може д аства дума за спор,калсичексо препречване .Навсякъде по света се всвири дузпа стига сте си чесали езиците..

Пич, нямам никаква идея да се заяждам, казвам си мнението..... И по принцип, такива дузпи са много смешни, дори и по цял свят да ги свирят ! Мотивирам си изказването ! Юруков прекара топката през краката на защитника и тръгна напред ( не да го заобикаля!)..... Вариантите са няколко, или се мушва между краката на защитника, или го "прегазва", или се блъска в него и пада, но защитника не може да се "изпари", да се разтвори във въздуха ! Затова казах, че е спорна.....

Смешна или не правилника казва,че за препречване в наказателното-Дузпата е 100%...Оттук нататък всякакви дискусии са още по-смешни от дузпата!!
Все едно да кажа,че за игра с ръка е смешно да се даде дузпа,защото видиш ли той не искал да играе с ръка :lol: Неумишена както му казват по махалите.....
Това е футбол,а не софтбол!!!!!
Иначе за играта Локо София не игарха чак толкова добре,общо взето грешки имаше и в двата лагера....Моряците играха добре,но глуапвите грешки в заитата си казаха своята дума...
За мен мачът трябваше да е равен.

Потребителски аватар
since1912
Контакти:

Мнениеот since1912 » 18 апр 2009 17:38

Според мен съдийството бе обективно. Що се касае до избутване, то това стори Антон Генов, който сложи здраво рамо Черно море срещу Ботев във Варна. Ходя от 30 години по мачове и такова съдийство не бях виждал. А за днешния мач поздравления и за двата отбора! Вероятно това са отборите с най-добра форма в този момент.
Първи се родихме, няма да умрем!

Мартин Камбуров
Контакти:

Мнениеот Мартин Камбуров » 18 апр 2009 18:14

Локомотив ви прегази като парен влак , а ви е си измисляте причини !!! Няма кой да би е ЛОКО този сезон , па камо ли някой отбор от провинцията ! ТИМ не контролира футбола .
[size=200]ЛОКОМОТИВ : Черно Море - 3:2
Левски : ЛОКОМОТИВ - 0:3
[/size]

Върни се в “Черно море”