Черноморец Бургас от днес е с нов официален интернет сайт!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Черноморец Бургас от днес е с нов официален интернет сайт!!!

Мнениеот Parmalat » 04 мар 2011 15:15

fred при мен си върви идеално.Може браузера ти нещо да прави проблеми.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 мар 2011 15:44

Честно казано ... абсолютна боза . Оставям настрана откровените лъжи с които е пълен ( най-вече в раздел "История" ) , но от това което се вижда , явно е правен в от някой шестокласник в час по информатика . Елементарно изпълнение - нахвърляни са няколко модула върху една елементарна платформа , информацията е вкарана набързо и небрежно , където я има въобще ( справка - така наречената "история на клуба" ) , в категорията "Легенди" са намерили място точно 5 човека , поне при мен бутона за смяна на езика не работи ... а липсата на форум , както в стария , така и в новия сайт е меко казано смущаваща . Или IT екипа поддържащ сайта не може да се справи с подобна задача , или от Ръководство не искат мнението на Феновете да се чува в "официалния сайт" . Ако трябва да давам някаква оценка - 2 по 10 - балната

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 04 мар 2011 19:21

Parmalat написа:fred при мен си върви идеално.Може браузера ти нещо да прави проблеми.

Може, ама адски много ми забива и е от експлоръра ми май, но мозилата ми прави чакмаци и влиза в някакви арабски сайтове за флаш игри от сорта на лейди поплар?!?!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 мар 2011 14:29

fred написа:
Parmalat написа:fred при мен си върви идеално.Може браузера ти нещо да прави проблеми.

Може, ама адски много ми забива и е от експлоръра ми май, но мозилата ми прави чакмаци и влиза в някакви арабски сайтове за флаш игри от сорта на лейди поплар?!?!

fred - приятелю , малко помощ за Mozilla - та . Стъпка по стъпка :
1. Стартираш Mozilla
2. Най-горе , намираш бутона "Tools" . Натискаш го .
3. Отваря ти едно меню . Избираш "Options".
4. Показва ти друго меню . Там където пише "Startup" ; When Firefox starts - в прозорчето срещу него избираш "Show a blank page" , накрая натискаш "Ок" и си готов ;)

Върни се в “Черноморец”