Велики мисли на Велики личности
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Велики мисли на Велики личности
"Ако спечеля - печеля за цял народ, ако изгубя - губя само мене си".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Най-коварният враг ще се крие там, където няма да го търсиш"
Юлий Цезар
”Трудността при дискутирането не се състои в това, да защитиш собствената си позиция, а да имаш такава.”
Андре Моро
”Изисквай повече от себе си и очаквай по-малко от останалите. Така ще си спестиш много нерви.”
Конфуций, философ
Юлий Цезар
”Трудността при дискутирането не се състои в това, да защитиш собствената си позиция, а да имаш такава.”
Андре Моро
”Изисквай повече от себе си и очаквай по-малко от останалите. Така ще си спестиш много нерви.”
Конфуций, философ
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- ultralevski
- Контакти:
"Съвестта е еврейска измислица" - Адолф Хитлер
Само феновете са важни!
"Try to decide how good your hand is at a given moment. Nothing else matters. Nothing!" - Doyle Bunson
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
-
blue_ power1
- Контакти:
Всички жени са курви,с изключение на майка ми,но все пак да не забравяме,че и тя е жена....-Наполеон
Ако държите слона за задния крак и усетите,че започва да се изплъзва,най-добре е да го пуснете...-Сенека
Няма вечни приятели и вечни врагове,има вечни интереси-Уинстън Чърчил
Който ме уважава,да ме уважава,който не,да духа супата-Любо Пенев,това е за майтап да става...
Ако държите слона за задния крак и усетите,че започва да се изплъзва,най-добре е да го пуснете...-Сенека
Няма вечни приятели и вечни врагове,има вечни интереси-Уинстън Чърчил
Който ме уважава,да ме уважава,който не,да духа супата-Любо Пенев,това е за майтап да става...
-
The|Master
- Контакти:
MagicMoments написа:Ето и една мисъл от мен:
Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле.
Не знам кой е казал това.![]()
Това е на Мърфи.
Ето и няколко от мен, но нямам авторите за жалост.
Чистата съвест е признак на лоша памет.
Диамант, изхвърлен на боклука не губи стойността си. А прахът издигнат в небесата от вятъра, не става по-ценен.
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
"Едно убийство прави човек престъпник, а милиони убийства-герой. Разликата е в мащабите".- Чарли Чаплин
"Брак-единствената форма на робство, допускана от закона"- Джон Стюарт Мил (икономист)
"Никога не съм толкова зает, колкото през свободното си време".-Цицерон
"Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава. (Димитър Пенев за Динамо Минск)
"А,да,развод-от латинската дума, означаваща изтръгване на мъжките гениталии през портфейла"! Робин Уилямс
"Брак-единствената форма на робство, допускана от закона"- Джон Стюарт Мил (икономист)
"Никога не съм толкова зает, колкото през свободното си време".-Цицерон
"Не са нищо особено. Имат само двама нападатели, близнаци. Единият е на 26 години, другият на 27. С тях трябва да се внимава. (Димитър Пенев за Динамо Минск)
"А,да,развод-от латинската дума, означаваща изтръгване на мъжките гениталии през портфейла"! Робин Уилямс
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
- Levskar_90
Не бехме интелигентно достатъчни - Павел Дочев.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
-
lokopd forever
- Контакти:
Ако всичко можеше да се изкаже с думи,нямаше да има музика! - Франц Шуберт
О,непостоянство,твойто име е "жена"!- Балзак
Една прибързана крачка може да развали всичко,един пропуснат шанс може да се предостави отново -- ???
Една е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто е да го го направиш - от филма "Мера според мера"
Музиката е откровение,по-силно от мъдростта на философията - Лудвиг бан Бетовех
Всички врати са отворени за този,който знае къде отива
Пътнико,пътища няма,те се правят с ходене!
Ако стоиш достатъчно дълго на брега,все някога водата ще довлече тялото на твоя враг
Inposible is nothing - из реклама на adidas
О,непостоянство,твойто име е "жена"!- Балзак
Една прибързана крачка може да развали всичко,един пропуснат шанс може да се предостави отново -- ???
Една е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто е да го го направиш - от филма "Мера според мера"
Музиката е откровение,по-силно от мъдростта на философията - Лудвиг бан Бетовех
Всички врати са отворени за този,който знае къде отива
Пътнико,пътища няма,те се правят с ходене!
Ако стоиш достатъчно дълго на брега,все някога водата ще довлече тялото на твоя враг
Inposible is nothing - из реклама на adidas
"Без проблеми ще победим ЦСКА ,може и с разлика...."-кой ли не от щаба на Левски преди последното дерби....