БЕЗ НАПАДАТЕЛ ТОЛКОВА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
БЕЗ НАПАДАТЕЛ ТОЛКОВА
КОЛЕ НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛ ТОВА Е САМО С МАНОЛОВ КОИТО СИ МИСЛЯ 4Е НЕ Е ЧИСТ НАПАДАТЕЛ ТОЛКОВА УСПЕХ И САМО 4ЕРНО МОРЕ ВАРНА
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА
Re: БЕЗ НАПАДАТЕЛ ТОЛКОВА
добре играхте, ама вярно че няма кой да вкара, оня папагал не става ли дето стои резерва
- plamen etov
- Контакти:
MOREE написа:КОЛЕ НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛ ТОВА Е САМО С МАНОЛОВ КОИТО СИ МИСЛЯ 4Е НЕ Е ЧИСТ НАПАДАТЕЛ ТОЛКОВА УСПЕХ И САМО 4ЕРНО МОРЕ ВАРНА
Без да искам да обиждам момчетата от Ч.Море то и със падане и лежане по терена ,особено първото полувреме също нестава!!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.

plamen etov написа:MOREE написа:КОЛЕ НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛ ТОВА Е САМО С МАНОЛОВ КОИТО СИ МИСЛЯ 4Е НЕ Е ЧИСТ НАПАДАТЕЛ ТОЛКОВА УСПЕХ И САМО 4ЕРНО МОРЕ ВАРНА
Без да искам да обиждам момчетата от Ч.Море то и със падане и лежане по терена ,особено първото полувреме също нестава!!!!!!!
Добре играха моряците,а и този терен не позволява напълно да разкриеш потенциала си
- Ticha
- Контакти:
Това за нападателя аз го говоря още от предния сезон.
Сега за днешния мач. Аз лично мисля че не заслужавахме да загубим. Мачът беше равностоен и Локото с нищо не ни превъзхождат. Единственото хубаво нещо от днес е че при равен брой точки с тях ние имаме предимство от преките двубои (1-0 2-3). Нищо не е загубено все още.
Сега за днешния мач. Аз лично мисля че не заслужавахме да загубим. Мачът беше равностоен и Локото с нищо не ни превъзхождат. Единственото хубаво нещо от днес е че при равен брой точки с тях ние имаме предимство от преките двубои (1-0 2-3). Нищо не е загубено все още.
MOREE написа:КОЛЕ НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛ ТОВА Е САМО С МАНОЛОВ КОИТО СИ МИСЛЯ 4Е НЕ Е ЧИСТ НАПАДАТЕЛ ТОЛКОВА УСПЕХ И САМО 4ЕРНО МОРЕ ВАРНА
Е то и с лежане пак става ама с тези дългите подавания (за пореден път) няма да стане ,не му ли стана ясно на мастиката .Как може да налага такъв стил на игра при липсата на бързи крила и 1 таран,разбирам 1 2 мача ама от началото на втория полу сезон е това.
То може ли цял полу сезон да се надяваме на голове от статични положения или дуспи???
Вярно нямахме загуба 11 мача и какво от това последните 5 мача безобразна игра.
Вярно и вие не сте кои знае какъв отбор,обаче играете с по 1 докосване и постояно сте поне с 3-ма човека напреде.
Защитата ни трагедия този мач ,халфовата линия до 25 мин после краи и се почна с "извеждащите" - нападение, може да се каже че за малкото топки които бяха по терена а не над него се справи добре.
Моето мнение е че с тази игра никви евро турнири за нас (то маи за никои от нашето първенство).
За съдията няма смисал да коментирам то си се видя почети всяка всяка спорна топка фал за ЛОКО СФ !!!
Мога да дам 4 5 примера за единтични положения свирени за домакина за нас не !!!
Но това не повлия на резултата просто си пролича като срещнем противник с малко по големи цели и ние се излагаме.
Честито на ЛОКО СФ !!!
И аз съм на същото мнение, чудим се защо не ни вкарват голове ми то играем с един чист защитник и девет полузащитници (дефанзивни и офанзивни), ами то Манолов не е магьосник !!!
Иначе играят добре , борят се!!!!
Напред моряци!!!
Иначе играят добре , борят се!!!!
Напред моряци!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Стига ревали, този мач не е решаващ за третото място. И двата обора играха добре. "Черно море" има все още своят шанс за ІІІ-то място.
frenzy написа:MOREE написа:КОЛЕ НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛ ТОВА Е САМО С МАНОЛОВ КОИТО СИ МИСЛЯ 4Е НЕ Е ЧИСТ НАПАДАТЕЛ ТОЛКОВА УСПЕХ И САМО 4ЕРНО МОРЕ ВАРНА
Е то и с лежане пак става ама с тези дългите подавания (за пореден път) няма да стане ,не му ли стана ясно на мастиката .Как може да налага такъв стил на игра при липсата на бързи крила и 1 таран,разбирам 1 2 мача ама от началото на втория полу сезон е това.
То може ли цял полу сезон да се надяваме на голове от статични положения или дуспи???
Вярно нямахме загуба 11 мача и какво от това последните 5 мача безобразна игра.
Вярно и вие не сте кои знае какъв отбор,обаче играете с по 1 докосване и постояно сте поне с 3-ма човека напреде.
Защитата ни трагедия този мач ,халфовата линия до 25 мин после краи и се почна с "извеждащите" - нападение, може да се каже че за малкото топки които бяха по терена а не над него се справи добре.
Моето мнение е че с тази игра никви евро турнири за нас (то маи за никои от нашето първенство).
За съдията няма смисал да коментирам то си се видя почети всяка всяка спорна топка фал за ЛОКО СФ !!!
Мога да дам 4 5 примера за единтични положения свирени за домакина за нас не !!!
Но това не повлия на резултата просто си пролича като срещнем противник с малко по големи цели и ние се излагаме.
Честито на ЛОКО СФ !!!
напълно съм съгалсен, но мисля че трябва да сте спокойни ! Единственото, което е важно сега е да се направи НАПАДАТЕЛНА селекция защото така вие сами виждате, че така не става