Треньорски курсове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Треньорски курсове
Приятели .. в Нса са мн сложни нещата учи се 4 години бакалавър и взимаш лиценз "Ц " който ако не се лъжа е да тренираш деца в някоя школа . : ) В София има една друга по специална школа за трениори тя е на провесор Шишков която е към БФС и там нещата стават мн по лесно щом се отнася до футбола , но за всеки лиценз се плаща и има някакъв период.. не съм мн запознат но по-добре да се пробва там 

Хора .. това нормално ли е..??? Току-що прочетох че е трябвало да съм тренирал в някой ФК ..за да стана треньор ХА-ХА
1. За приемането на кандидати в курс за квалификационната степен „Учител-треньор“ се изисква:
а) минимална възраст 18 години;
б) диплома за завършено средно образование;
в) документ за дейност като футболист от 14-годишна възраст.
1. За приемането на кандидати в курс за квалификационната степен „Учител-треньор“ се изисква:
а) минимална възраст 18 години;
б) диплома за завършено средно образование;
в) документ за дейност като футболист от 14-годишна възраст.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Е не си ли тренирал някъде?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
хах абе човек не го чети това за нса .. потърси информация за школата на Шишков..
- storm
- Контакти:
Хахахахах.. аман от пишман треньори.. Извинявай но човек който не е бутвал топка неможе да стане добър треньор от него.. Естествено, че трябва да си ритал някъде поне за юноши.. Ти няма да си имаш хал хабер за какво става на въпрос...
В Еврофутболите има доста като тебе.. Небутали топка през живота си но инак на футбола много му разбират..
В Еврофутболите има доста като тебе.. Небутали топка през живота си но инак на футбола много му разбират..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Punkd написа:хах абе човек не го чети това за нса .. потърси информация за школата на Шишков..
Това, което е написал, го е прочел точно за тази школа

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Вижте...НЕ тренирам,тъй като във Видин футбола като е цяло е под всякаква критика... във отбора влизаш като даваш 10 лв на месец???!?! И защо да ида да тренирам ... ЗА да ида при някакви балъци(половината от които са ..роми)....ДА тръгна да подам на някой и той да не може да уцели топката .. ама иначе ми се разхожда из града с фланелка на Бдин ... За мен т'ва е много тъпо ... Но дайте да караме по същество.Ако не може да стана треньор здраве да е...
Единствения който излезе от тая школа е един от моя клас и отиде в Враца и е капитан-тва е другите са NO COMMENT !
- storm
- Контакти:
cska_vd написа:Вижте...НЕ тренирам,тъй като във Видин футбола като е цяло е под всякаква критика... във отбора влизаш като даваш 10 лв на месец???!?! И защо да ида да тренирам ... ЗА да ида при някакви балъци(половината от които са ..роми)....ДА тръгна да подам на някой и той да не може да уцели топката .. ама иначе ми се разхожда из града с фланелка на Бдин ... За мен т'ва е много тъпо ... Но дайте да караме по същество.Ако не може да стана треньор здраве да е...
Ако си добър нищо не ти коства да отидеш на проби някъде в някой друг град..
Благоевград например имат хубава школа, само хубави отзиви съм чувал за нея преди време . Сега незнам как е .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Чувал съм че школите на Славия,Пирин,Черноморец не са лоши .. както и тая на Левски но тя е изключена като вариант....
Последна промяна от cska_vd на 04 мар 2011 22:25, променено общо 1 път.