Нефтохимик ще домакинства на стадион "Черноморец"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Нефтохимик ще домакинства на стадион "Черноморец"

Мнениеот Месершмит » 04 мар 2011 19:56

Наистина тази размяна на стадиони е много глупава. Защо всеки не си играе на стадиона? Нафтата да си се връщат в кв. Лазур, а Черноморец да си стегнат техния стадион и там да играят, мисля, че това е най-логичното нещо.
А ако стадион Черноморец е в лошо състояние, защо и двата отбора не играят в Лазур, какво пречи, така или иначе В групата са само в Неделя.
Пожелавам успех на Нафтата, пожелавам също така, възможно най-скоро да си си върнат техния стадион. И дай Боже след няколко сезона да повторим дербито Ботев-Нефтохимик, само че на ниво А група. ;)

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 04 мар 2011 19:57

mazut написа:Идеята е да се използва единствения свободен стадион в реалките рамки на града(Д.Е. е прекалено далеч).Така ще има по-голяма посещаемост,по-голям интерес и тн.Същи така е идеална възможност за феновете и на двата отбора да изразят своите позиции относно безумната размяна на стадиони. ;)
[offtopic]Горното мнение няма да го коментар,доволно забавно е иначе :lol:[/offtopic]

Д.Е. е квартал на Бургас, аз лично съм от Благоевград, но майка ми и бабами са от Бургас, и ходя лятото там. Даже знам номера на автобуса ходещ до там (25) :) :lol: Бях и на мач на Нефтохимик, с Хасково! :) Мисля, че бихте 7-0.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 04 мар 2011 20:00

Изображение

Изображение

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 04 мар 2011 20:28

Само в България може два различни по история, идеология и фенска маса отбори да "домакинстват" на стадиона на градския си съперник. Пародията в БГ - футбола е пълна и това с Нефтохимик и Черноморец е едно от многото доказателства за това. Дано един ден Нафтата се върне на своя морален и исторически дом!!!
Обичам те Нефтохимик!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 мар 2011 20:43

Дано...и дано скоро от футбола да изхвърчат всички хора замесени в изкувственото съсипване на Нефтохимик+изгонването от стадиона му+заграбването на школата му и т.н.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Футбол - България”