[offtopic]Шврънц, ш'ти са не знае и аватара

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
publicimage написа:и от мен една прогноза, че Торпедо Карлово ще си го отнесат как' си требеДано да е добро времето, както е в прогнозата за сега.
[offtopic]Шврънц, ш'ти са не знае и аватара[/offtopic]
publicimage написа:[offtopic]Заради него малкия не ми дава да скролвам на други мнения, само т'ва зяпа[/offtopic]
Хахаха и аз имам този проблем. Дайте да организираме една подпискаpublicimage написа:[offtopic]Заради него малкия не ми дава да скролвам на други мнения, само т'ва зяпа[/offtopic]
botev23 написа:Хахаха и аз имам този проблем. Дайте да организираме една подпискаpublicimage написа:[offtopic]Заради него малкия не ми дава да скролвам на други мнения, само т'ва зяпа[/offtopic]
![]()
![]()
![]()
botev23 написа:Хахаха и аз имам този проблем. Дайте да организираме една подпискаpublicimage написа:[offtopic]Заради него малкия не ми дава да скролвам на други мнения, само т'ва зяпа[/offtopic]
![]()
![]()
![]()
publicimage написа:Аййййййййййййййй, Канааариииииииииииииииии !!!Да видим кой герой ще превърти таблото тази година
Месершмит написа:bai Momchil написа:Аз така като гледам, единствената интрига която остана е в кой кръг ще отбележим стотният гол в групата
Така е, а другата интрига е колко гола ще вкара Курдата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта