Frankie Lampard написа:Най-силното е според теб, но фактите казват друго. 4 отбора в топ 6 на Европа. Най-пълни стадиони, най-голяма гледаемост, най-много пари от ТВ права, най-голям коефициент, най-голямо постоянство в ЕКТ. Само съдиите попречиха да има повече КЕШ в полза на Англия.
Не, Франки, стадионите ви не са най-пълни! Най-пълни са в Бундеслигата! ФАКТ! Нали обичаш стистиката... е тя не е на твоя страна, нито пък на наша. Според безпристрастната ститистика най-пълните стадиони са в Германия.

А да твърдиш, че в Англия стадионите са по-пълни, отколкото в Испания е нелепо! Хайде покажи ми един английски отбор, който да събира 98 772-ма зрители на своя стадион! Просто няма такъв! Докато Камп Ноу се пълни толкова, не във всички мачове разбира се, но за някои се пълни! Да, ще кажеш, че в Англия няма толкова голям стадион като Камп Ноу и аз вега ще те контрирам с въпроса: "Защо няма? Защо Арсенал (примерно) не си направиха новият стадион с капацитет 100 000 зрители??!" И отговора е изключително болезнен и неприятен за теб: Защото няма да се напълни! Всеки отбор прави толкова голям стадион, колкото може да напълни! Никой в Англия не може да събере 98000+ зрители, но Барселона го прави! Точка по този въпрос, Франки!
И знаеш ли кое е най-смешното? Това, че с действията си пряко противоречиш на думите си! Обяснявам: Твърдиш, че Примера е слабо, безинтересно, скучно и предвидимо първенство... защо тогава гледаш почти всеки мач на Барса и Реал?! Нали са безинтересни, скучни и предвидими???! Няма логика да ги гледаш тогава! Ето аз не харесвам ВЛ, скучна ми е и затова не я гледам, дори мачове като Челси - МЮ не ги гледам, защото не са ми интересни и са ми грозни и скучни! (Впрочем честита ви победа, така и не ви я честитих.

) Та за теб с пълна сила важи поговорката "Кучетата само лаят, но не хапят!" Наистина се получава много нелепо, когато думите си остават голи, без да си покрити с действия! Твоите действия постоянно противоречат на думите ти!
Не знам дали имаш комплекс от Примера и от успехите на испанските отбори в ЕКТ, най-вече сравнени с успехите на твоят любим Челси, сигурно нямаш такъв комплекс, НО ДЕЙСТВИЯТА ти показват, че имаш такъв комплекс! Да си видял фен на Примера да обикаля разделите на английските отбори и след всеки мач на въпросният английски отбор да обяснява колко е слаба, скучна, предвидима и тн ВЛ?! Не, няма такъв! Само ти го правиш! А това показва комплекси! Наистина се замисли над действията ти, че те пряко показват НЕСЪОТВЕТСТВИЕ с думите ти! - както казах няма никаква логика да повтаряш, че Примера е скучна, безинтересна и предвидима, а в същото врема да гледаш почти всеки мач на Барса и Реал! ФАКТ!