vesodoc написа:Имам кофти усещането, че тоя мач също го губим.
Дано не съм прав...
САМО ЛЕВСКИ
Тъкмо Яската ще си замине.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vesodoc написа:Имам кофти усещането, че тоя мач също го губим.
Дано не съм прав...
САМО ЛЕВСКИ
danito9401 написа:Преди всеки мач на Левски изчитам всяка страница в гонг.бг свързана за следващия мач на сините....след това чета форумите за да се убедя че все още има сини фенове които като мен си мислят че Левски в неделя ще бие Локо софия,ще бие Черноморец,Литекс,Локо Пловдив и след загуби на Литекс срещу цска ,черноморец и локо понеже са гости и така Левски пак ще е в играта.....но се и чудя дали някои от ръководството на Левски например Гонзо или Ясен четат нашите форуми и дали въобще по малко се вслушват в това което пишем....защото от двата червени картона само цска загуби...Левски спечели защото Йовов наистина не е в форма....може и е грешка че играе в центъра с Гаджев....защото Грийн играеше по-добре в центъра....защото Иво който с Берое прафеше фурори като през него не минаваше човек и при всеки корнер бележеше защо той не играе...вярно вкара смешен автогол.....но по тази логика Митрев не трябва да играе вече защото и 3-те гола на цска бяха негови....също така при положение че Матондо играе от дясно защо го пускат от ляво еми така той няма как да покаже най-добрата си форма и като Слори ще си отиде....след като Видович може да играе ляв халф пред Минев защо не се пусне халф....или направо на мястото на Минев който всеки мач се бие или застрашява отбора...Димов еми той излгежда че е 2-пъти по едър от Йовов ...еми перфектен център висок,едър всички 1 топки наши..........просто е ясно 4е другите отбори знаят как играе Левски и не можем да ги изненадаме с нищо....Надява, се че Ясенчо ще почете малко в форумите..и в неделя ще бием Локо София
Santiago Munezz написа:Искрен Писаров пропуска мача?
nascko написа:Santiago Munezz написа:Искрен Писаров пропуска мача?
То нашите да не го пропуснат, за локо-то не ми се мисли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта