Реал Мадрид - Малага 7:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Малага 7:0 (FT)

Мнениеот LaRgO » 04 мар 2011 02:07

Барселона водеше на Арсенал с 1:0 и съдията отмени чист гол на Барса - ФАКТ ! Резултата ставаше 2:0 за Барса - ФАКТ ! Съдията спести червен картон на Сонг - ФАКТ !
Недей да говориш за тези мачове,питаш ме защо Барса падна и ти отговорих.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 мар 2011 03:01

ехе 7-0 :Д може да съм пиян но ще честитя на ВИКТОР , ЗИДАН И БОЖКУ!!!!

Офтопик:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2011 04:00

Frankie Lampard написа:
Gary Shaw написа:Frankitos
Остави хората да се порадват ти им остави такъв лош вкус сякаш са паднали с 0:7 :mrgreen:
Ти си като някакъв вирус на всякъде си :lol:

И сам войнът е войн !

В твоя случай по-скоро не ;) И поговорката е " сам войн не войн", но българите я обърнахме както на нас ни е удобно :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Малага 03.03.11, 23:00

Мнениеот megan fox » 04 мар 2011 04:05

Честита победа.
Резултата не го познах, но като цяло очакванията ми напълно се оправдаха:

megan fox написа:Това ще бъде протоколен мач за Реал, просто Малага нямат никакъв шанс, за капак мача е на Бернабеу.

КР ще се върне в борбата за Пичичи след този мач.

Прогноза 5:0

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 04 мар 2011 04:34

Middlesbrough написа:ехе 7-0 :Д може да съм пиян но ще честитя на ВИКТОР , ЗИДАН И БОЖКУ!!!!

Поздравленията от теб са като поздравления от Президента. :)

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 04 мар 2011 08:06

Madridist написа:Сега чета в "Марка" интервю на Роналдо,в което той е казал,че контузията му е "фалшива аларма" и просто е получил някакви леки болежки в опорния си крак,когато е вкарвал гола. И според него всичко е наред и ще е готов още за Расинг :)

Ей това е най-важното, че нищо му няма, щото като разбрах, че Роналдо се е контузил, викам бахти и пировата победа.
Щото колкото и да ми е неприятно да го призная, отбора зависи до голяма степен от един играч-Роналдо. Ако той не играе, сме за никъде.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 04 мар 2011 10:18

Frankie Lampard Всеки ден ставаш все по-смешен и смешен.Обясни ми какво е общото между този мач и твойте комплекси.?????
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 04 мар 2011 11:02

Тиро-Лиро пер Реал(м),честитави победа....

КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2011 11:08

Мадрид май излизат от временната игрова криза.

Време е да понатиснат малко Барса, че "Примера" е безинтересна при надпревара с един единствен кон ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 мар 2011 11:31

За да завърша мнението си за мача снощи, а и като цяло напоследък, ще кажа отново, че Реал Мадрид през годините ми е харесвал. Това, мисля се знае вече, но в момента с този треньор не ми харесва. Както и да е. Снощи направиха голям мач срещу слаб отбор, но браво за желанието. Значи не мога да разбера желанието на някои хора в сайта какво искат да изкарат отбори като Манчестър, Арсенал, Челси, Барселона по - велики от най - великите. Те са пет и такъв е животът. Съжалявам за тези, които са против реалните факти.
Кой, как, какво, защо, ясно е, че съдиите винаги са си били важен фактор в предопределянето на даден трофей. Няма да откриваме "топлата вода", като казваме, че сега така, навремето иначе. Разликата е в друго, в повечето пари от едно време и последните тридесет години.
Това, че покрай някои анализатори, обаятели, в последните години тръгна митът за величието на част от малките отбори, но те винаги ще си бъдат малки докато нямат за вечни времена КЕШ в своята витрина, е друг въпрос.
Кой каквото и да приказва през годините в Испания шампионите са били общо взето два - факт. Особено през последните двадесет и повече години - имаше изключение като Депортиво и Валенсия, но са малко. Но да се казва, че английското първенство било по - силно, по - могъщо, е пресилено. Там играят в пъти повече чужденци. Всяка година се говори за пет- шест отбора за титлата, а той е един, най - много два.
Английският шампионат навремето беше силен с поредицата си от шампиони през седемдесетте и осемдесетте. Тогава бяха велики отборите от Албиона. Сега се опитват да си възвърнат величието, но не е точно така.
Както съм казвал неведнъж, аз си имам свое собствено мнение за нещата, което се базира на наблюденията през годините. То няма нищо общо с това какво мислели другите. То е просто различно и донякъде нестандартно. Затова и много пъти съм получавал упреци, обиди, присмех, но мен това особено не ме вълнува. Важното е човек да е наясно с истината. Да си казва нещата, които вижда. И за неговия отбор, ако става дума за спорт нали, и за другите. Това е. Обективността, доколкото е възможна, означава това. А не да се правиш на обективен, когато нещо куца, и да хвърчиш в небесата, когато всичко е ОК.
Ще гледаме какво ще стане. Но на първо време е важно да си постелим нещата в живота ни и после в другите сфери. Защото нашият живот е най - важен.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Реал Мадрид”