Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море (Варна) - Локомотив (Пловдив) 06.03.2011, 15:00ч.
Да си призная нещо хем искам да поведем с ранен гол срещу Локо хем се претеснявам,че пак ще се дръпнат на зад и ще треперим .Имаше един период като вкарвахме ранен гол и се питахме с колко ще ги отнесем,а сега се питаме дали ще устискаме.Това според мен си зависи от треньора.Поради тази причина не одобрявах Вилизар,а сега и Генов.Когато треньора е плах го предава и на футболистите.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И МОРЯЦИ.
- seaman/Ca/
- Контакти:
Победа с 2:0....Честит празник!!!
moreto написа:Колко пъти си гледал Тошко да играе като ляв бек,че потреперваш.Аз например треперих с Бачев като ляв бек и съм сигурен,че Тошко ще се справи по добре.Някой хора искат веднага да се получат нещата,просто трябва малко време за обиграване.Аз нещо друго се чудя двамата голмайстори в контролите единия играй 20мин.другия едно полувреме.
Браво, колега. Много точно изказване.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
2 пъти-и двата пъти беше катастрофален - срещу Беласица и срещу Миньор където направи дузпата.Това момче не може да играе бек,създаден и шлифован като халф/крило и нападател играта му в защита не е ефективна.Там трябва и да си малко ренде,а Тошко не е.Може да помага като халф,но толкова...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- wicked1913
- Контакти:
Ще допълня и Локо СФ като ни биха 3-2 в СФ,единствената ни загуба от пролетния полусезон,като станахме 3-ти.
3-тия гол падна след негова грешка,тогава игра като бек и се представи доста незадоволително, да не казвам по-силна дума. Тошко определено не е за бек!
3-тия гол падна след негова грешка,тогава игра като бек и се представи доста незадоволително, да не казвам по-силна дума. Тошко определено не е за бек!
фалшива коса - фалшив футбол!
Mourinio написа:GrEeN-FaN написа:
Бъдете реалисти бе като ви чета мненията смешно ми става тази година 5-6 място по нагоре не!
добре, щом забраняваш
Не забранява, ама се изхвърляте прекалено

зеления написа:moreto написа:Колко пъти си гледал Тошко да играе като ляв бек,че потреперваш.Аз например треперих с Бачев като ляв бек и съм сигурен,че Тошко ще се справи по добре.Някой хора искат веднага да се получат нещата,просто трябва малко време за обиграване.Аз нещо друго се чудя двамата голмайстори в контролите единия играй 20мин.другия едно полувреме.
Браво, колега. Много точно изказване.
Наистина точно казано! И после ревем, че сме нямали нападатели, че нямало кой да вкарва??!! Ами имаме, ама ги държим на пейката, за сметка на някои богопомазани и "абонирани" титуляри!!! Страх ли, натиск от някой да се пускат скъпоплатените ли, футболно късогледство ли, некакъв вид мазохизъм ли... и аз не знам, но е факт- голмайсторите от контролите... на пейката??! Ратника един от най-добрите, може би най-полезния в предни позиции в последно време, Николов в игра по 20-30мин., а с 3 гола??! Ама иначе клишета като "ще се дава път на младите" и "който е в най-добра форма - той ще играе" и още "който се старае и се раздава на тренировките, който оставя сърцето си на терена в мачовете - ще е титуляр".... само ги говорим по пресконференции и интервюта! Добре, че всичко мина благополучно в Благоевград! Но занапред?! Дали навсякъде така ще ни покрива късмета и съдиите ще са печени и няма да треперим до края? Незнам!? Пожелавам само успехи на любимия отбор и на треньора ни, а също така повече смелост и далновидност. И Росен Колев, и Ратников, и Николов, трябва да играят повече и да им се дава повече шанс. Да ги нагърбват с повече отговорност, те вече са узрели за това и могат да я понесът.
Накрая искам да поздравя всички с двойния празник! В неделя всички на стадиона, дано няма некакви простотии и уговорки, както някои прокламират и дано вземем една хубава победа! Пожелавам я на всички моряци!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Много кофти заваля сняг нашите таман изчистиха терена и сега отново е л.... жалко дано не натрупа много !
MORSKI написа:Mourinio написа:GrEeN-FaN написа:
Бъдете реалисти бе като ви чета мненията смешно ми става тази година 5-6 място по нагоре не!
добре, щом забраняваш
Не забранява, ама се изхвърляте прекаленоТе и от Локото се изхвърлят прекалено.. Няма полза от такива неща...
Тяхното е изхвърляне определено - като нещата, които говорят - Купата била за Локо Пд тоя сезон, Левски и ЦСКА щели да са след тях...аз просто съм убеден, че след Литекс, Левски и ЦСКА останалите в класирането с нищо не ни превъзжхождат, най-малкото сме равностойни
От ръководството на Черно море обещаха, че ще направят всичко възможно отборът им да се върне на европейската сцена, колкото се може по-скоро. Шефовете на "моряците" призоваха привържениците на тима от Варна да помогнат за осъществяването на тази цел, като продължат със силната си подкрепа към своите любимци, предаде коресподентът на Novsport.com.
Всички на "Тича" желаят още тази година да спечелят промоция за европейските турнири, като постигането на тази цел ще бъде и подарък за всички фенове на отбора по случай 98-та годишнина на Черно море.
Ръководството на варненци поздрави вчера всички привърженици на "моряците" с празника и призова всички заедно да обединят усилията си и да върнат Черно море там където му е мястото – сред водещите отбори у нас и на европейската сцена .
!!!
Последна промяна от Mourinio на 04 мар 2011 20:51, променено общо 3 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
- Контакти:
Единствения отбор,който се откроява от останалите това е Литекс.Отбор с КЛАСА и ПОСТОЯНСТВО,вижте как издухаха на 8 точки прехвалените Дембеле мембеле и т.н.,а ако не бяха заграбените с измама от нас 3 точки от 2-рите днес(дузпата на Кокито Йорданов) те щяха да са с 29,ние с 28.Аз бих казал,че след Литекс всички сме на един хал,особено пък ЦСКА е твърдо на нивото на останалите,просто имат малко по-добър треньор,така както примерно Черноморец имаха добър тактик като Балъка есента...ние пък в това отношение бяхме зле и така...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.