Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА

Мнениеот Bourgas » 03 мар 2011 19:13

Хората нямаха пари тогава... Не, че сега имат, но е друго! Тези години си беше тежка криза... А и да не забравяме, че тогава влизахме без вход по "вина" на НХК, държавен комбинат, който ни трови и до сега, но поне тогава направи нещо заедно с Портос - 1 стадион и поне даваше повод на хората да се радват 2 пъти седмично. Не бъди заслепен, а бъди реалист, защото наизустените реплики минават при агитката на Нафтата, които са масово на 20 и под 20 год., но при по-големите, които знаят какво беше, не вървят! И този Нефтохимик, чиито треньори и играчи намразихте, и започнахте да обиждате, ако не ви играеха по свирката? Много бързо забравихте кой ви е носил радост! Защо хората почнаха да идват на мачовете на Нафтата? Що не се запиташ? Тези същите хиляди, които пълниха стадион "Черноморец", които викаха и си обичаха града! Нали се сещаш защо спряха да ходят тази същатата бургаска публика? Къде тогава беше агитката на Нафтата? А мога и да ти кажа колко бяхте на мача с Ботев... Ако искаш? 3 сектора хора, от които 200 бяха там с песни и шалчета, другите бяха хванати от гората - повечето бяха непълнолетни и останалите бяха такива като мен! Айде със здраве, че ми писна да ти се обяснявам, а ти да си говориш наузустените неща!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 03 мар 2011 21:04

Bourgas написа:Щеше, нещеше, въпросът е друг! Не можеш да сравняваш какво е щяло да бъде преди 16 год. и какво ще бъде след 3 дена. А аз теб те питах, ама се направи, че не виждаш - Защо не беше в Поморие неделята?
Бях болен от грип това удоволетворява ли те ? А ти в София беше ли ? :roll:
П.с. Не разбирам само за какво почна да ни разясняваш някакви неща, като ти почна това с 1995 година и свободния вход. Май си съгласен, че тогава стадиона щеше да е пълен или гузен негонен бяга ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 03 мар 2011 21:37

аде не се карайте ! Аз имам едно предложение към двата отбора от Бургас.Защо преди началото на всеки сезон не направят представяне на двата отбора на стадион "лазур" с мач между двата футболни отбора ? По този начин ще си мерим и п...те, а ще стане и добра контрола за двата отбора.Вие как мислете ???

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 мар 2011 21:42

А, аз не се карам, той Малдин1 така си говори просто :) Аз имам друго предложение, което зависи от нас, за разлика от твоето - събиране след мача със Славия при kartago. Имаме официална покана, без значение от цвят и пристрастия - само фенове на футбола. Какво ще кажеш? А на Малдин1 ще му пратя специална покана :)

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 03 мар 2011 21:47

Bourgas написа: А мога и да ти кажа колко бяхте на мача с Ботев... Ако искаш? 3 сектора хора, от които 200 бяха там с песни и шалчета, другите бяха хванати от гората - повечето бяха непълнолетни и останалите бяха такива като мен!

Ебахти дебила :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Разбрахме,че не обичаш Нефтохимик,нито сме умряли за 1 кибик повече,нито повече,Бургаския футбол е на това дереже заради такива като тебе-хора без клубна принадлежност,за силните не деня,когато единия отбор върви викат за него,когато колелото се завърти отиват на другата страна,вместо да са част от прераждането на дргуия.Аз такива като теб не искам и да познавам даже.Единственото хубаво което се случва в бургаския футбол в последното десетилетие е зараждането на някаква клубна идентичност сред хората.И резултатите започват да идват,ще ги видиш след някоя друга година когато дай боже 2та отбора се срещнат в А група.Ама ако Черноморец започне да запада ще те помоля да не идваш на наши мачове и да се биеш в гърдите,че си фен на Нефтохимик.Не,че ще ме послушаш,ама няма значение ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 мар 2011 21:55

Мазут, ходил съм на доста повече мача на Нефтохимик от теб и не знам как разбра, че не го обичам този отбор? Просто не съм научен да мразя, както 90% от тази паплач, населяваща България! Смятам да не ми и казваш също така къде да ходя и какво да правя... Няма смисъл да ти обяснявам просто за какво става дума, ти си кон с капаци!
П.С. А относно "дебила" аз бях на този мач и тези приказки от 1001 нощ колко милиона агитка е имала Нафтата тогава можеш да ги разправяш на поредния малчуган, който мрази и който ходи да се бие по улиците! Така ще изградиш в него градска футболна идентичност и ще си горд след 20 години да го видиш това в родния Бургас, където вече евентуално българите ще сме вече кът...

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 03 мар 2011 22:16

мазут не бъди краен и ти като ел греко. 90 % от феновете на бургаския футбол обичат и двата отбора - та те са ни като две деца !!! Вярно е че останалите х 5 % сте крайни фенове на един от отборите, не че и ние не клоним към някой. Мен си ми е на сърцето НАФТАТА, защото живота ми е минал в нефтохима как да не съм от нефтохимик ??? Но това което направи Зъбев /не е печатна гр / ми забоде нож в сърцето. Отне ми отбора, а другия го кара към фалит.Та те имат повече дългове дори и от ЦСКА !!! Как може да парадираш с всичко направено /евала / и да плащаш наеми и за "гнездото" и за стадиона? За това и отказах да си закупя карта, че те догодина може да си разменят местата с нафтата. Забелязвате ли каква е разликата между Г Ганчев и нашия Събев ? Та гришата живее с отбора а нашия само далавери и сделки му в главата. Ако му откажат стадион черноморец ще продаде всичко читаво , кьораво и сакато и черноморец ще бъде при нафтата.Аман от далаверажии не носещи в сърцето си футболната игра. А точно такъв е Зъбев не му вярвам !!!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 03 мар 2011 22:34

Просто Бургас ме провокира с тъпите си мнения.Как точно разбра на колко мачове на Нефтохимик съм ходил не знам,как разбра,че са повече от моите не знам,ама защо тези 90% от феновете не излязаха с ясна позиция при затриването на отбора?Защо когато протестирахме пред общината против обединението бяхме една шепа народ,защо ги нямаше тях?Защо когато Дражев затриваше Черноморец и се гаврише с отбора ги нямаше тези фенове?Защо когато искаха да ни взимат стадиона преди почти 11 години пак ги нямаше?Защо?Нали такива като Бургас имат претенции,че са много големи фенове,по-големи от нас,които сме били "лумпени,пиянки,гледали сме само да се бием,не сме познавали играчите" нищо,че и 1 седалка не съм счупил през живота си,правейки го с тази цел(да се счупят седалки,които са се клатили ми се е случвало,то на кой ли не е),нито съм се бил с фен на друг отбор.А колкото до агитката ни на мача с Ботев-извинявай,ама ти какво искаш да видиш-3 сектора с бръснати хулигани,или всеки един от глава до пети в зелено за да разбереш,че е наистина фен.И да-от тези над 1000 човека които подкрепяхме отбора през целия мач не всички бяха крайни,ама да ми кажеш,че освен 200 човека никой не е знаел защо е там е комично.А тогава тези във вашата агитка какви са-та те знаят ли на кой отбор са на мач?И защо когато цяла България и всеки който бе на мача бе повече от впечатлен от подкрепата която получи отбора,ти като човек който твърдиш,че обичам отбора твърдиш отборатното.А въобще имаш ли спомен дори през най-добрите години на отбора да е имало такава атмосфера при положение,че отбора губи.Защото аз нямам спомен-помня много случаи да викат всички,но при загуба,и то на мач не с Левски и ЦСКА нямам спомен.Извинявам се за грубия тон,но наистина повечето от нещата които говориш по адрес на Нефтохимик не свидетелстват най-малкото позитивно отношение към отбора и неговите фенове,които вече 5-ти сезон подкрепят отбора по села и паланки,без безплатни екскурзии,плащайки си входа за всеки мач(нещо което повтаряш постоянно за 90те)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 мар 2011 22:41

Аз като ти казвам, че си кон с капаци, ти не ми вярваш! Къде си ме видял мен да пиша кой е МОЯТ отбор, за да ми пишеш такива неща? Това че не съм хард фен и когато ти си нямал работа и си ходил да протестираш аз не съм имал време за това, не ме прави по-жалък, не мислиш ли? И да убеден съм, защото по начинът ти на писане мога да преценя горе-долу на колко години си и горе-долу кога си разбрал къде се е намирал стадион "Нефтохимик" и какво се е правило там! За феновете тези повече от 1000, които ти казваш - и аз бях там, и не само аз а още много момчета, които не са "агитка"! И се виждаше кога пееха момчетата и момичетата. Пееха точно на 2 места всичките и тогава се чуваха добре, останалите песни на "агитката" ги пееха не повече от 200 човека! За твой ужас съм юноша на твоя Нефтохимик!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 мар 2011 22:46

И като цяло точно на 3 март да водя безмислени спорове - не, благодаря! Давам си логаута и само ще чета, че ми писна една дискусия не може да се проведе тук с такива като теб! Има точно 2 момчета, които са за пример и това са христо и Нефтохимик 1962! Вземи пример от тях и няма да сгрешиш! Лека вечер!

Върни се в “Черноморец”