Като каза "бира с картофи",ще ти звънна като изляза на магистралата след Шумен.
[offtopic]Aми ще чакам тук с поне няколко човека искам да се засека за картофи, бира и каквото дойде Ти попринцип си от хората които минават през Хаина, което зимата не е особено удобно май [/offtopic]
Като каза "бира с картофи",ще ти звънна като изляза на магистралата след Шумен.
[offtopic]Aми ще чакам тук с поне няколко човека искам да се засека за картофи, бира и каквото дойде Ти попринцип си от хората които минават през Хаина, което зимата не е особено удобно май [/offtopic]
[offtopic] Така е.Минавам оттам всяка седмица.ВЕрвай ми,по-добре е от Шипка и Котленския.За Ришкия не ми се говори.[/offtopic]
MORSKI написа:[offtopic]Aми ще чакам тук с поне няколко човека искам да се засека за картофи, бира и каквото дойде Ти попринцип си от хората които минават през Хаина, което зимата не е особено удобно май [/offtopic]
[offtopic]:lol: Така е.Минавам оттам всяка седмица.ВЕрвай ми,по-добре е от Шипка и Котленския.За Ришкия не ми се говори.[/offtopic]
[offtopic]Щом си пропуснал Дюлинския, не знаеш какво се казва кофти път. А на мен Дюлинския ми е любим. За 25-30 км я се разминеш с две коли, я не.[/offtopic]
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
MORSKI написа:Виж тук не си прав не е важно какво ти зачиташ, а какво УЕфА Интертото си беше под егидата на Уефа от 1995 година, така че са си 3 участията, а и мачове със Сампдория иначе няма как да се оприличат освен като сериозни Отделно, че през 1982 година играем и с Байер Леверкузен и силния тогава Стандарт Лиеж, вие също имате участия в този турнир не мисля, че трябва да се пренебрегва. Приятелксите двубои може да ти изглеждат несериозни, но победа над Аякс с Кройф в състава няма как да се нарече маловажна. както и победа над Нотингам в годините когато е бил име , а не сега.... И т.н...
Тук ти не си прав. Интертото дълги години беше турнирче за разгрявка и подготовка на отбори. В България имаше един период, никой не искаше да участва в него. Спартак Варна бяха абонати за него. Последните 4-5 години се опитаха да го направят по атрактивен, но... за нищо не става този турнир освен както подсказва името му ... за тото. За мен всеки приятелски мач е маловажен и няма никаква стойност. Продължавам да твърдя, че европейски мачове/турнири са само КЕШ, КНК и УЕФА.
Черно-белите тръгват в петък за морето, тренират в Несебър
Локомотив ще проведе рекордно дълъг лагер преди мач. За неделния двубой с Черно море пловдивчани ще бъдат взети на режим два дни преди началния сигнал на новобранеца от София Таско Тасков. В петък наставникът Неделчо Матушев ще проведе тренировката в Пловдив. Тя ще бъде или на помощното игрище на Лаута, или на стадион "Марица". Веднага след това групата потегля край морето. Отборът ще бъде настанен в Слънчев бряг, а на местния изкуствен терен в събота ще бъде последната тренировка преди двубоя. Веднага след нея пловдивчани заминават за Варна, където ще нощуват преди мача в неделя.
Вчера Неделчо Матушев проведе тренировката на терена под комина на Захарната, който любезно бе предоставен от президента на Марица и върл фен на Локото Рангел Берберов. В заниманието участваха всички играчи, от които Матушев трябва да избере 18-те, на които ще разчита във Варна.
Екскурзия за привържениците, които искат да подкрепят любимците си в морската столица организира фенклубът на черно-белите. Пътуването с автобус до Варна и обратно ще струва по 26 лева на човек. Записванията започват от днес на Лаута, а тръгването ще е в 7.30 сутринта в неделя. Уникален клип...
[quote="Lyubooo"]максимум 1 точка да вземете и то заради факта, че Още преди аз и ти да сме били родени ,хората в Пловдив са наричали отбора на Локомотив-ПЛОВДИВСКИЯТ ЛЮБИМЕЦ. Даже и пресата по онова време е писала,че Локомотив е отбора на пловдивчани и пловдивски любимец.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Да пожелаем успех на момчетата в тази тежка битка. Освен срещу грубичките играчи на Варна трябва да се преборим с лошия терен и очакваното съдийско рамо което домакините ще получат от съдийската тройката в "черно". Само това, че по трибуните ще се чува мощно ЛОКО може да наклони везните в наша полза...естественно и самораздаването на Здравко, Ицо, Данчо, Сержиньо, Бай Кольо и Оги-то.
Този отбор заради своята история, заради своята същност и заради невероятните си фенове, заслужава винаги да е в челото на българския футбол. Напред Локо. Победа за Пловдив, победа за нас! Напред към върха.