ragazi написа:a za tampere i tuk pere .beveren nqkoi 4uvalligi e
и ся ко каза?нищо:)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ragazi написа:a za tampere i tuk pere .beveren nqkoi 4uvalligi e
Lit3x написа:ragazi написа:a za tampere i tuk pere .beveren nqkoi 4uvalligi e
ragazi написа:Lit3x написа:ragazi написа:a za tampere i tuk pere .beveren nqkoi 4uvalligi e
pitai batkov toi znae
terro написа:Masaba написа:Това не е Литекс!Този отбор играе все по-зле и по-зле.Не казвам,че трябва да се махне Ст.Стойлов,а да се въведе дисциплина в отбора.Губят се точки срещу посредствени отбори,губим мачове в Ловеч,а имаме големи амбиций.Купените чужденци не могат да направят един добър мач,ако играеха юношите поне нямаше да ме е яд.Наливат се милиони,а няма никакви успехи.
Спомням си,че преди години след една загуба,Ганчев заключи отбора на стадиона за тренировка веднага след мача(не си спомням съперника) и им показа кой е шефа,и за какво става въпрос.Време е да направи това отново!!!
ПС:Извинявам се на феновете на Левски,ако съм ги обидил в темава,в която се следеше мача
Кой е Литекс? - Ония купен шампион ли, изкуствено създадения отбор ли? - жалко за тия фенове, истински, всеотдайни фенове....може да са малко, но истински........
Левски, софийски отбор свикнал съдията да е най-силният му нападател..........нищо ново под слънцето......................Локо София - как не ги е срам, Бате, Жилина.........********и долни ще ми бият отбора нанарода
unist_gp написа:vreme e gri6a gan4ev da vzeme merki! da napi6e ot na4alo do krai vsi4kite si grehove - kontrabanda na petrol v osobeno golemi koli4estva, fal6ificirane na stoki, prane na pari, stroeji v za6titeni ot natura 2000 zemi i ugovorqne na ma4oveposle ako iska ili da se predade sam v love6kiq zatvor ili da se samootvle4e
deba ne6tastnikat, mazen 4engesar i donosnik. decata ti 6te vra6ta6 vsi4ko otkradnato kato pukne6!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта