Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
Който не го кефи - да не ходи! Видях един колега, говорещ за бонуси! За какви бонуси става дума, че аз не съм запознат и май съм се минал? Имаше ако не се лъжа 2 или 3 мача, в които като си купиш билет за 7 лв. ти се полагаше с този билет да идеш на ротондата и да си вземеш сандвич с биричка! Не знам кое се нарича бонус. Аз лично не знам защо мрънкат хора, които даже няма да са на мача и даже няма да са в Бургас? Купуваш си карта за 90 кинта и си гледаш като пич, останалото е смях! Като не ви кефи - бтв екшън! Лек ден!
Последна промяна от Bourgas на 02 мар 2011 11:48, променено общо 1 път.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Не са скъпи билетите в БГ.Едно кино тук е 13 лв,при това не 3D.За Берое са 5 и 7 лв,за ЦСКА и Левски не знам да ли ще ги вдигнат,но който иска да е фен и да се чувства съпричастен със съдбата на отбора си,трябва да помага с каквото може.
Последна промяна от luxorus на 02 мар 2011 11:19, променено общо 2 пъти.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
dunavfc. И аз съм гледал мач в Русе. Мисля, че годината беше 1990 или 91г. ( пиша по спомени). Завършихме 2:2 там. Мач, като мач. По ония години ходеха по 20-30 000 на мач, така, че с нищо не ме впечатляваше обстановката ви. Когато пишеш презумпирай съвременната конюнктура. Всичко е много различно, нито Дунав е оня Дунав, нито Черноморец е оня отбор. Не само отборът ни е изкуствен, изкуствено е всичко, а до преди 2 години и тревата ни
. Вашият Дунав има място да е сред елита, но факта, че и изкуствен отбор нямате възможност да създадете е пошъл. Все пак бъди сигурен, че с цени на билета от 30 лв. на мач в Русе ще отидеш ти и още 200 човека. Ония времена за, които пишем са в миналото и по-добре да си останеш с ония спомени. Е, аз имам поне база за сравнение...и страдам носталгично и то така, че ми се реве.
ПС: Аз няма да мога да присъствам на мача с ЦСКА, защото от утре съм на Боровец за 4 дена. 15 лева не ме събарят, но...други хора-да.

ПС: Аз няма да мога да присъствам на мача с ЦСКА, защото от утре съм на Боровец за 4 дена. 15 лева не ме събарят, но...други хора-да.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Защо говориш глупости не мога да разбера ? Какви 30 лв,какви 5 лв...Само "А" сектор ли има ? В Русе хората са интелигентни и набързо щяха да си накупят абонаментни карти,така че 200 човека няма да сме бъди сигурен.И не живея в миналото,аз мога да ти говоря с факти,последните 5 год. сме имали поне 5-6 мача в "Б" група,които са били гледани от над 6000 човека ( това са официални данни от клубът ) Ние 20 год. сме пълни мизерници,играхме с всякакви села,бяхме дори в "А" окръжна и въпреки това,любовта на хората към футбола,не е умряла.Кажи ми кой друг отбор във България,ако 20 год. не е помирисвал "А" група,може да събере 5000 човека на мач от "Б" група ?
А за мазута,да съгласен съм,че за нас мача с вас беше наистина дерби,защото на нас ние писнало,толкова години да гледаме Миньор Раднево,Светкавица,Шумен,Брестник,Любимец и т.н.
А за мазута,да съгласен съм,че за нас мача с вас беше наистина дерби,защото на нас ние писнало,толкова години да гледаме Миньор Раднево,Светкавица,Шумен,Брестник,Любимец и т.н.
dunavfc написа:Защо говориш глупости не мога да разбера ? Какви 30 лв,какви 5 лв...Само "А" сектор ли има ? В Русе хората са интелигентни и набързо щяха да си накупят абонаментни карти,така че 200 човека няма да сме бъди сигурен.И не живея в миналото,аз мога да ти говоря с факти,последните 5 год. сме имали поне 5-6 мача в "Б" група,които са били гледани от над 6000 човека ( това са официални данни от клубът ) Ние 20 год. сме пълни мизерници,играхме с всякакви села,бяхме дори в "А" окръжна и въпреки това,любовта на хората към футбола,не е умряла.Кажи ми кой друг отбор във България,ако 20 год. не е помирисвал "А" група,може да събере 5000 човека на мач от "Б" група ?
E, сега на интелект ли ще се обиждаме ?

На въпросът ти към мен: Нефтохимик 1986 ги събира и на мач във В група, сред тази бройка съм и аз и мога да преценя висока ли е цената от 15 и 30 лева. Иначе да - картите са на далавера, ама мен вече далаверата с входа не ме кефи и ще си плащам билетчето. Не съм сигурен обаче, че ще напълним стадиона така, както с билетчета от 5 или 6 лева. За мен това е по-разумната цена, еле пък след мача с Академик в София.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
Това не знам къде да го пусна за това го слагам тук
Черноморец с обновен сайт http://www.chernomoretz.bg/
Черноморец с обновен сайт http://www.chernomoretz.bg/
Пичове , сърцето ме боли като чета такива коментари от бургазлии !
Какво означават 15 лв. за любовта към еди н отбор ?????? Аз не го разбирам това .
Под влияние съм на срещата във фенклуба с Велков , Буковац и някакъв търговски директор .
И тях не ги рзабирам , как това търговско директорче не осъзнава , че тази ценова политика води до отдръпване от отбора . За мен цените на билетите трябва да са 5- 10 лв. Който си е бай Гъзар и иска да е в ложата , да цака ! Ама те повечето пък там са сбезплатни покани ....
Не разбирам също и изцепките на някои , така наречени " Стари фенове " от рода , за агитката трябва да е безплатно , опазил Господ , че са еденици с такова мнение , но все пак ги има и така се лепва име на всички ...
Направете ако обичате списък и ми го изпратете като лично съобщение , аз ще ви купя билети , след като не можете да дадете 15 лв.
Не идването на мача не е позиция , това е селения , типична а за онези назобените , които побеждаваха с ромбоидната емблема на гърдите и кгато спряха зоба , няма победите - няма публиката....
Аз не знам на мазута билетите да са стрували по толкова , някога , а безплатния вход е техен патент , нали не сте го забравили .
Май всички по канцелариите на Лазур са от Портачаново време , как очаквам да им пука колко хора ще има на стадиона за да подкрепят Акулите .
Аз съм против Бургаския футоболен шовенизъм , обичам си Черноморец и ще го подкрепя в събота .
Не разбирам също и хора , които проповядват този футболен шовенизъм , пък имат аватар на Юнайтед !
Винаги съм правил паралел между Черноморец и СИТИ в Манчестер . Ходил съм на 4 градски дербита и знам , че гражданите са от Сити , а селската маса е от Юнайтед . Ама това е друга тема .
Та пак за нашия мач , празния стадион ще покоже за пореден път колко селски е манталитета на града ни , за съжаление .
Какво означават 15 лв. за любовта към еди н отбор ?????? Аз не го разбирам това .
Под влияние съм на срещата във фенклуба с Велков , Буковац и някакъв търговски директор .
И тях не ги рзабирам , как това търговско директорче не осъзнава , че тази ценова политика води до отдръпване от отбора . За мен цените на билетите трябва да са 5- 10 лв. Който си е бай Гъзар и иска да е в ложата , да цака ! Ама те повечето пък там са сбезплатни покани ....
Не разбирам също и изцепките на някои , така наречени " Стари фенове " от рода , за агитката трябва да е безплатно , опазил Господ , че са еденици с такова мнение , но все пак ги има и така се лепва име на всички ...
Направете ако обичате списък и ми го изпратете като лично съобщение , аз ще ви купя билети , след като не можете да дадете 15 лв.
Не идването на мача не е позиция , това е селения , типична а за онези назобените , които побеждаваха с ромбоидната емблема на гърдите и кгато спряха зоба , няма победите - няма публиката....
Аз не знам на мазута билетите да са стрували по толкова , някога , а безплатния вход е техен патент , нали не сте го забравили .
Май всички по канцелариите на Лазур са от Портачаново време , как очаквам да им пука колко хора ще има на стадиона за да подкрепят Акулите .
Аз съм против Бургаския футоболен шовенизъм , обичам си Черноморец и ще го подкрепя в събота .
Не разбирам също и хора , които проповядват този футболен шовенизъм , пък имат аватар на Юнайтед !
Винаги съм правил паралел между Черноморец и СИТИ в Манчестер . Ходил съм на 4 градски дербита и знам , че гражданите са от Сити , а селската маса е от Юнайтед . Ама това е друга тема .
Та пак за нашия мач , празния стадион ще покоже за пореден път колко селски е манталитета на града ни , за съжаление .
Последна промяна от El greco на 03 мар 2011 09:30, променено общо 1 път.
Що да не ми е Бургас името и аватара Ман Ю? Къде е проблемът? Ходя на всеки един мач на бургаските отбори! Трябва да се срамувам от това ли? Айде моля ти се без генерални изводи! И недей да питаш на колко мачове на МЮ съм ходил, има си отделна тема
А ако си фен на Шити, е сори 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Колега , запази си квалификациите за небесно сините за себе си . Някъде да съм нарекъл отбора , на който симпатизираш лайна ????? Аз ти казах какви са фактите в Манчестер , а те явно не ти харесват и изпадна в злобилност ....
Както не можеш да си от 2-та отбора , така не е възможно да обичаш и Черноморец и мазута едновременно . Това е футболен разврат ! Или си син или си зелен , какво е това електрикаво синьо ?????
А за съботния мач , дано сме повечко , че ще стане за смях за пореден път бургаската публика , най - хубавата публика , нали така си дереше гърлото онзи малоумен шпикер на стадиона , няма що !
А , Честит 3-ти март на всички !!!.
Между другото добра инициатива на фен клуба : ще бъде поднесен венец по случай празника .
Както не можеш да си от 2-та отбора , така не е възможно да обичаш и Черноморец и мазута едновременно . Това е футболен разврат ! Или си син или си зелен , какво е това електрикаво синьо ?????
А за съботния мач , дано сме повечко , че ще стане за смях за пореден път бургаската публика , най - хубавата публика , нали така си дереше гърлото онзи малоумен шпикер на стадиона , няма що !
А , Честит 3-ти март на всички !!!.
Между другото добра инициатива на фен клуба : ще бъде поднесен венец по случай празника .
И аз бях на срещата с Велков и Буковац, и вместо за отбора (който си мислех че всички присъстващи обичаме) темата се измести - за цените на билетите и картите.... и ме хвана срам.... Хората от ръководството на ЧЕРНОМОРЕЦ се опитват да помогнат най- евтино да излезе на фен клуба ( адски ме издразни младежа с голата глава отговарящ за билетите и картите- не че не беше прав - ама демонстрира поведение с което дразнеше ама много) а феновете и фенките си знаеха своето да е без пари "защото там си деряли гърлата за отбора" ... всичко ми замириса на - фен, отбор, любов към отбора ама да е безплатно .... Ами не става така... Трябва безрезервно и неподправено да се подкрепя отбора - даваш 48лв. и година и половина си ходиш на мачовете, за цигари и алкохол имат пари а 1,70лв. за мач .... Страшна селяния има между феновете,след като дори призоваваха да бойкотират мача .... Голям срам. Или тези призиви идваха от "фенове" които обичат и мазута и ЧЕРНОМОРЕЦ... Прав е El greco - не парите са проблема на агитката а просташкия манталитет!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.