Валенсия - Барселона 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Валенсия - Барселона 02.03.2011 /23:00/ Ла Лига 26 кръг

Мнениеот kingofpop » 03 мар 2011 01:36

Супер сладка победа....почти сме шампиони, което е много важно така ше можем да хвърлим всичко в ШЛ..искам требъл !! Между другото и аз мисля, че Адриано изигра добър мач..да.. сбърка някои топки, но е нормално все пак му липсва игрова практика :) ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 мар 2011 01:40

L_Messi написа:
Rivaldo10 написа:Барса играе по-добре отколкото очаквах. Валенсия определено не са слаб отбор и само благодарение на множеството пропуски Барса не води и то убедително. Това българи става само да плюе и да не доволства "Пеп бил еди какъв си", "Адриано еди какъв си" , "без всички титуляри Барса били еди какви си" , дори Меси си позволявате да обиждате. А Вие? Вие сте перфектни във всичко!

И на мен ми е писнало от мрънкачи, айде хейтърите от другите отбори ги разбирам, но още първото полувреме да почнеш да плюеш по собствения си отбор - ето това ме вбесява.

Вие правите ли разлика м/у КРИТИКИ и ПЛЮЕНЕ? Знаем как играе отбора когато са пределно амбицирани и сега кагато нещо липсва... било то желание, късмет, амбиция, концентрация или нещо друго... нормално е да има критика! Дай пък изобщо да не критикуваме играчите и отбора, че да литнат пак във въздуха, че са богове и да се стигне пак до там да падаме от отбори като Еркулес!!! Това ли искате?! - мен ето това ме вбесява - такива псевдо фенове, което не мислят за доброто на отбора!!! Да си фен не значи само да пляскаш с ръце и да се радваш, когато всичко в отбора е ОК, да си фен значи и да отправиш градивна критика, когато нещо в отбора куца, да си фен значи да приземиш играчите, когато си вирнат прекалено много носовете, защото ако не го направиш... в крайна сметка отбора ще страда!
Ако само се радваме на добрите моменти, но съм мълчим за проблемите... проблемите никога няма да бъдат изчистени и решени! Е не знам за вас, но аз искам моят любим отбор да се превърне от най-добрият отбор в СЪВЪРШЕНИЯТ отбор, който да не прави по нито една грешка на мач! НИТО ЕДНА! - ето затова критикувам, КОГАТО СЕ НАЛАГА! А ако не виждате проблемите в отбора значи или сте слепи, или нищо не разбирате от футбол, или не сте истински фенове на Барса!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 мар 2011 01:46

Честита изстрадана победа на всички! Тази вечер направихме ключова крачка към титлата!

Да, засада нямаше и Валенсия бяха ощетени от рефера, но нека бъдем обективни: Прилепите не заслужаваха точката! Че ако изключим ситуацията с отмененият им гол първият точен удар на Валенсия във нашата врата бе отправен едва в 49-тата минута! Барса бе много по-добрият отбор и само липсата на късмет, липсата на умения (конкретно при Адриано), както и индивидуалната игра в определени моменти попречи резултата сега да бъде разгромен!

Отново много слаби треньорски решения на Пеп свързани със титулярният състав и смените! Да видим къде ще му излезе края? Срещу Арсенал вече страдахме и загубихме заради дебилните смени на Пеп, да видим още колко пъти трябва да станат грешки, че да се научи да прави правилните смени и кои играчи на кои позиции е удачно да се ползват!

П.П. За ония мрънкала дето ги цитирах в предният си пост да уточня, че това, което сега пиша е КРИТИКА!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 мар 2011 01:49

enguerino написа:
tibidabo написа:
enguerino написа:Трудна победа макар че и хикса щеше да е заслужен. На Местая по принцип Барса играе трудно и последните години Валенсия играе без чист нападател в тези мачове и създава доста проблеми. Меси, Бускетс и Адриано най-добри на терена, Алвеш под нивото си а Иниеста беше незабелижим.

Адриано???...единствено заради асистенцията, но иначе много бягане без мисъл за мен. Но има светлина в тунела все пак. ;-)

Ми беше супер активен аз нз вие кво искате от него да вкарва по 2-3 гола всеки мач ли :?:

Искаме да бъде по-креативен в атака! Да, в защита помогна много, отне доста топки, но после колко атака осра?! Като видя, че не му се получават ударите защо не почна да подава?! Отделно, че той просто мисли по-бавно от скоростта, с която се развиват действията на терена!!! Колко пъти бе хванат в крачка?! Тръгват да му подават, но той в този момент решава, че трябва да мръдне на някъде (неясно защо) и топката вместо да попадне в него попадаше в играчи на Валенсия! Да не говорим, че няма никакъв усет да прави двойни подавания с по едно докосване, ами поема топката, наглася си я, чуди се един час да я върне ли или не и така забавя и притъпява атаките ни...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 мар 2011 02:11

Ами аз дори си мисля,че за Барселона и 0:0 нямаше въобще да е фатално. Каталунците докрая имат точно две по-сериозни гостувания-на Виляреал и Реал Мадрид. В другите мачове срещу по-слабите отбори, предвиждам да завършат максимум в една равен. Мачът с Майорка беше показателен как каталунците си взимат двубоите с лекота и то дори и когато липсват по няколко основни футболисти-Шави, Пуйол, Валдес и т.н. В същото време Реал гостува на Атлетик Билбао, Виляреал, Валенсия и Севиля(където традиционно играе трудно,за разлика от Барса) . Също така, с оглед на постоянната и меко казано убедителна игра през целия сезон си мисля,че Барселона напълно заслужено ще бъде шампион на Испания . ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 03 мар 2011 02:22

megan fox написа:
L_Messi написа:Вие правите ли разлика м/у КРИТИКИ и ПЛЮЕНЕ? Знаем как играе отбора когато са пределно амбицирани и сега кагато нещо липсва... било то желание, късмет, амбиция, концентрация или нещо друго... нормално е да има критика! Дай пък изобщо да не критикуваме играчите и отбора, че да литнат пак във въздуха, че са богове и да се стигне пак до там да падаме от отбори като Еркулес!!! Това ли искате?! - мен ето това ме вбесява - такива псевдо фенове, което не мислят за доброто на отбора!!! Да си фен не значи само да пляскаш с ръце и да се радваш, когато всичко в отбора е ОК, да си фен значи и да отправиш градивна критика, когато нещо в отбора куца, да си фен значи да приземиш играчите, когато си вирнат прекалено много носовете, защото ако не го направиш... в крайна сметка отбора ще страда!
Ако само се радваме на добрите моменти, но съм мълчим за проблемите... проблемите никога няма да бъдат изчистени и решени! Е не знам за вас, но аз искам моят любим отбор да се превърне от най-добрият отбор в СЪВЪРШЕНИЯТ отбор, който да не прави по нито една грешка на мач! НИТО ЕДНА! - ето затова критикувам, КОГАТО СЕ НАЛАГА! А ако не виждате проблемите в отбора значи или сте слепи, или нищо не разбирате от футбол, или не сте истински фенове на Барса!

Правя разлика между градивна критика и плюене и още веднъж ти казвам, че имаше точно такова в някои постове в тази тема. Освен това, не мога да приема категоричния тон, с който се "дава акъл" и се поставят епитети на треньор и играчи, които са на светлинни години по-напред от нас във футбола. На всичкото отгоре това става още докато тече мача. Това е нещо, което мен лично много ме дразни и винаги съм против подобно поведение във форума, пред телевизора или на стадиона.
Нека всеки да си казва мнението и да коментира, но без определения от типа еди кой си бил смешник и дървар, Пеп е глупак и.т.н.Аз също написах, че след смените сме заиграли по-зле, но не съм си позволил да ги определям като "глупави", защото знам, че треньорът не ги е направил на принципа онче-бонче, а чрез тях е изложил идеите си как да спечели мача... Между другото, няма да е лошо след всичките ти апели за смяна на Адриано, да кажеш едно браво за това, че изработи победния гол ;)
Останалите ти приказки за това кой е псевдо-фен и кой не мислил за доброто на отбора, ще ги оставя без коментар.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 мар 2011 02:38

Останалото ще го пропусна и ще се спра само на това:

L_Messi написа:Аз също написах, че след смените сме заиграли по-зле, но не съм си позволил да ги определям като "глупави", защото знам, че треньорът не ги е направил на принципа онче-бонче, а чрез тях е изложил идеите си как да спечели мача... Между другото, няма да е лошо след всичките ти апели за смяна на Адриано, да кажеш едно браво за това, че изработи победния гол ;)

И още колко мача трябва да гледаме Пеп да прави грешни смени?! Гуардиола не правил смените на принципа онче-бонче... то поне така да ги правеше, щеше да има по-голям шанс да са правилни! Не ти ли е писнало Пеп да бърка смените?! Добре, че титулярите са достатъчно силно, че в повечето пъти компенсират грешните смени на треньора, нопонакога стават и грешки като тази с Арсенал!!! Кажи ми честно харесаха ли ти смените, които направи Пеп на Емирейтс??!
В решени мачове прави по 1-2 смени, не ги изразходва всичките, вместо да даде игрови минути на играчи, които попадат по-рядко в групата, друг път в закучени мачове, които още не е ясно дали ще спечелим вади ключови играчи, за да пусне... хайде нека ги наречен не особенно полезни футболисти... еми не знам за теб, ама аз се дразня от това! Пеп не е треньор от вчера! На моменти като гледам стартовите състави (като днескашният примерно) + смените му имам чувството, че той не знае кой играч на кой пост може да играе най-добре! Каквито и доводи да изтъкне Пеп той няма никакво смислено обяснение затова, че пусна Адриано лево крило! Пред Пеп имаше поне 5 по-добри варианта:
1. Педро
2. Афелай
3. Вия ляво крило, Боян таран
4. Иниеста, а Кейта да играе халф
5. Максуел, който в не един мач е играл като крило, вместо бек

Отделно има още няколко компромисни варианта, който определено са по-добри от това Адриано да е крило!

А колкото до самият футболист, още веднага след смяната написах коментар в темата и той беше, че заради головата му асистенция ми е минал по-голямата част от яда предизвикан от всичките му грешки!

П.П. Няма как да му кажа браво на Адриано, защото той провали куп наши атаки! Опрапости куп удобни положения за гол като стреля ниско над тополите! :( Педро или Афелай щяха да вкарат или да асиситират за поне 2-3 гола в тези ситуации! Така че футболиста ни с номер 21 просто не мога да му кажа "браво" след толкова много фрапантни грешки!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 мар 2011 02:59

мн фенчета и разбирачи се навъдиха тука ?! даже казват кой е еди къф си брех ! ето аз си го казвам на мен тактиакта и схемата на Пеп не ми хареса както състава му , даже беше леко смешен ! ако сте забелязали схемата ни беше 3-5-2
Пике - Бускетс - Абидал - бяха тримата отзад (на Бускетс мястото му пред тях 2 на при тях 2 :@)
Алвеш от дясно , Адриано от ляво ( продължавам да твърда че 10 млн за този простооо Севиля сиг са празнували 3 дена след като са ни го пробутали , браво за асистенцията но той не става за Барса няма качествата !)
пред защитата Маск , който е перфектен в отбрана , дава почти винаги точни пасове но дотам , но той не му и трябва повече като до него са Шави и Иниеста !
и в този мач играхме с 2 нападатели Меси и Вия ...
Радвам се на победата ест и си личеше че Пеп изпитваше огромни болки , но прави супер фрапантни грешки ...
Ако аз и Мегъна застанем като треньори щяхме да отвеем Валенсия с 5-0 ( шегичка за '' хейтърите '' :D )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 03 мар 2011 03:27

Веднага ти казвам моето виждане за нещата какво е.
Адриано е играл и като ляв халф в Севиля и лично за мен няма нищо учудващо в това, че Пеп го е пуснал на подобна позиция и тази вечер. Нарочно не казвам "крило", защото за мен Пеп умишлено излезе без типични крила и без да забие Вия като острие в центъра (това е класическата ни схема, с която прегазвахме всичко наред с Ето'о и Анри) , а искаше да разчита на повече играчи с характеристики на атакуващ халф, плюс Меси и Вия като двойка нападатели.
В основата на тези "експерименти" според мен се крие фактът, че в играта на отбора има спад, най-вече в защитата, където сме доста зле без Пуйол и вече няма как да мачкаме по цял мач с онази ултра-офанзивна схема с типичните крила. Това важи най-вече за мачове срещу по-сериозните отбори като Валенсия, които могат да те накажат на контраатака. А тепърва се задават важни мачове с Арсенал, (дай Боже да има и още битки в ШЛ) и Реал, така че аз лично с интерес наблюдавам и приветствам опитите на Пеп да "настрои" отбора за различните варианти на игра, които според него ще са нужни в тези мачове.
ПП: Аз също искам да видя по-често в игра Афелай, гледал съм го много пъти в мачове на ПСВ и ме кефи, но явно има някаква причина за това той да не играе.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 03 мар 2011 07:55

Честита победа мача не го гледах защото преди няколко дни имах шум в ушите и ходих на лекар и той каза че е от недоспиването и наще не ми дават 10дена да си лягам в 11
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Върни се в “Барселона”