Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот kingofpop » 03 мар 2011 01:36
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Мнениеот megan fox » 03 мар 2011 01:40
L_Messi написа:Rivaldo10 написа:Барса играе по-добре отколкото очаквах. Валенсия определено не са слаб отбор и само благодарение на множеството пропуски Барса не води и то убедително. Това българи става само да плюе и да не доволства "Пеп бил еди какъв си", "Адриано еди какъв си" , "без всички титуляри Барса били еди какви си" , дори Меси си позволявате да обиждате. А Вие? Вие сте перфектни във всичко!
И на мен ми е писнало от мрънкачи, айде хейтърите от другите отбори ги разбирам, но още първото полувреме да почнеш да плюеш по собствения си отбор - ето това ме вбесява.
Мнениеот megan fox » 03 мар 2011 01:46
Мнениеот megan fox » 03 мар 2011 01:49
enguerino написа:tibidabo написа:enguerino написа:Трудна победа макар че и хикса щеше да е заслужен. На Местая по принцип Барса играе трудно и последните години Валенсия играе без чист нападател в тези мачове и създава доста проблеми. Меси, Бускетс и Адриано най-добри на терена, Алвеш под нивото си а Иниеста беше незабелижим.
Адриано???...единствено заради асистенцията, но иначе много бягане без мисъл за мен. Но има светлина в тунела все пак.
Ми беше супер активен аз нз вие кво искате от него да вкарва по 2-3 гола всеки мач ли
Мнениеот Madridist » 03 мар 2011 02:11
Мнениеот L_Messi » 03 мар 2011 02:22
megan fox написа:L_Messi написа:Вие правите ли разлика м/у КРИТИКИ и ПЛЮЕНЕ? Знаем как играе отбора когато са пределно амбицирани и сега кагато нещо липсва... било то желание, късмет, амбиция, концентрация или нещо друго... нормално е да има критика! Дай пък изобщо да не критикуваме играчите и отбора, че да литнат пак във въздуха, че са богове и да се стигне пак до там да падаме от отбори като Еркулес!!! Това ли искате?! - мен ето това ме вбесява - такива псевдо фенове, което не мислят за доброто на отбора!!! Да си фен не значи само да пляскаш с ръце и да се радваш, когато всичко в отбора е ОК, да си фен значи и да отправиш градивна критика, когато нещо в отбора куца, да си фен значи да приземиш играчите, когато си вирнат прекалено много носовете, защото ако не го направиш... в крайна сметка отбора ще страда!
Ако само се радваме на добрите моменти, но съм мълчим за проблемите... проблемите никога няма да бъдат изчистени и решени! Е не знам за вас, но аз искам моят любим отбор да се превърне от най-добрият отбор в СЪВЪРШЕНИЯТ отбор, който да не прави по нито една грешка на мач! НИТО ЕДНА! - ето затова критикувам, КОГАТО СЕ НАЛАГА! А ако не виждате проблемите в отбора значи или сте слепи, или нищо не разбирате от футбол, или не сте истински фенове на Барса!
Мнениеот megan fox » 03 мар 2011 02:38
L_Messi написа:Аз също написах, че след смените сме заиграли по-зле, но не съм си позволил да ги определям като "глупави", защото знам, че треньорът не ги е направил на принципа онче-бонче, а чрез тях е изложил идеите си как да спечели мача... Между другото, няма да е лошо след всичките ти апели за смяна на Адриано, да кажеш едно браво за това, че изработи победния гол
Мнениеот Middlesbrough » 03 мар 2011 02:59
Мнениеот L_Messi » 03 мар 2011 03:27
Мнениеот barca4ever » 03 мар 2011 07:55
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта