Локо Сф-Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Сф-Черно Море
Направо ми треперят гащите от страх,чак незнам срещу Локомотив София ли ще играем или с Манчестър Юн.Танко Дяков като се качи на гърба на Камбуров още 1вата минута и Локото ще остане само с рендето Г.Марков и Димо Атанасов(който всъщност не е чак толкова лош),но в крайна сметка не са кой знае какво.При цялото ми уважение към Локо Сф, но до момента играха само с умрели кучета(вкл.Левски).Надявам се да стане хубав мач,дано да няма повече спукани глави,челюсти,избити зъби,нека победи Футбола,цяла България да се наслади на 2та отбора които играят най стойностния футбол.
GO HARD OR GO HOME!
Локо Сф - Ч.Море 1:1
Локо Сф 0:2 Черно море
Очаквам този мач да го вземем заради високите очаквания към Локо Сф и това, че ще ни нападат за победа. Мисля, че ще вкараме след 2 контри да речем...
Очаквам този мач да го вземем заради високите очаквания към Локо Сф и това, че ще ни нападат за победа. Мисля, че ще вкараме след 2 контри да речем...

- charlitobg
- Контакти:
Не знам но аз имам едно предчуствие че ще ги праснем Локото или най-малко хикс.Не знам защо но така ми подсказва съвеста. Дано да стане .Не че не са добър отбор но след някой друг хубав мач се окъкват. Те и Сливен миналата година есента бяха отбор ама като дойдоха на Тича така ги отсвирихме че още не могат да се съвземат. Ще видим ..да стискаме палци за Морето и за Жоро Илиев. Честит празник на всички.
- Sagittarius
Ако паднем утре няма да е фатално.Но предивд загубата на Литекс,ако утре бием в София и при следващо домакинство срещу Литекс в сряда-спокойно можем да празнуваме 3-тото място.Спечелим ли утре сме бетон
.Здраво отзад,пасове на Кривия към много бързия Миро Манолов и мача става съвсем неясен,макар и Локо да изглежда 100 процентов фаворит.Можем да бием,просто трябва да предложим неочакваното,да играем така,както Локо Сф най-много ще се мъчи,както не са свикнали.Да,имат Камбуров,но ние имаме най-силната защита в А група,а като халфове въпреки липсата на Жоро Илиев пак сме с предимство.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Един от важните мачове за Черно море бием или хикс.Не искам да мисля за най-лошото,но дори и да стане най-лошото истинските фенове трябва да бъдем с тях.Дано утре играят не само за футболния клуб,но и заради Жоро Илиев дано скоро да се оправи.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- LordVOODOO
Много добра игра на Черно море. Жалко, че пуснахме такива елементарни голове. Ама се видя, че Локо Сф не са нищо особено... чак след като поведат заиграват по-добре. Ако бяхме повели в резултата, щяхме да ги бием. Вкарването на Тошко Колев беше грешка.... точно в този мач не трябваше да влиза според мен лично. И не щото допусна грешка при гола, а защото просто срещу Локо Сф трябваше да влезе някой по-опитен и с повече игрово време. Не може да няма 1 мач през сезона, да няма 20 години момчето... и да го хвърлиш точно при негативен резултат да обръща нещата. Нито опит има, нито достатъчно игрова практика, нито самочувствие.... Какалов според мен трябваше да влезне. Иначе в друг мач може и Тошко Колев. А пък и удара в гърба на Даниел Георгиев си беше дузпа за мен.... в смисъл, че изобщо не пречеше на вратаря да си хване топката, а оня го ритна здравата в гърба. Но както и да е, много добър мач според мен, доволен съм. Мисля, че това ни е най-силния мач есента като изключим грешките в защита.