Байерн Мюнхен - Шалке 04

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Байерн - Шалке 04

Мнениеот Boksiorcheto » 02 мар 2011 23:34

BAYERNBG написа:Нойер отново беше феноменален.

Абе феноменален. Не се подвеждай по олигофренясалия коментатор! Нашите цял мач му биеха в ръцете.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 мар 2011 23:34

Boksiorcheto написа:
child in time написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ густоооооооооооооооооооо Шалке са номер едно! Мачкат мачкат!
Отдавна не съм бил толкова щастлив!
Заслужаваха да продължат!
Моя любим отбор в Германия Шалке 04!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дано си толкова щастлив и неделя след Варна.....

Естествено бе пи4 сега като ги сма4каме във Варна ще съм два пъти по - щастлив!!! Само ЛОКО ПД!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 02 мар 2011 23:39

child in time написа:
Boksiorcheto написа:
child in time написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ густоооооооооооооооооооо Шалке са номер едно! Мачкат мачкат!
Отдавна не съм бил толкова щастлив!
Заслужаваха да продължат!
Моя любим отбор в Германия Шалке 04!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дано си толкова щастлив и неделя след Варна.....

Естествено бе пи4 сега като ги сма4каме във Варна ще съм два пъти по - щастлив!!! Само ЛОКО ПД!

Тук вече сме на едно мнение :) .
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 мар 2011 23:43

Boksiorcheto написа:

Абе феноменален. Не се подвеждай по олигофренясалия коментатор! Нашите цял мач му биеха в ръцете.

Нойер най- малкото бе сигурен. Всъщност бе супер сигурен при ударите и центриренията.

Коментатора е менте. Факт. Това го казвам поне за 2- ри път!
Последна промяна от MCMXIII на 03 мар 2011 00:48, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 02 мар 2011 23:55

MCMXIII написа:Честито на феновете на Шалке 04! Желая успех на вашият отбор в ШЛ! На финалът за купата на Германия ще стискам палци за Дуисбург, естествено!
Гледах мачът след 25 мин. + разборът на почивката. Байерн не игра слабо, но Шалке 04 игра умно.
Нойер моля те, ела в Байерн!
Тъжна вечер е, но животът продължава!

Байерн, отново започна мудно първото полувреме. В Шампионската лига естествено, че ще викаме за Шалке. Бундеслигата трябва да печели точки пред другите европейски първенства. На финалът за купата на Германия сме за Дуисбург, заслужават го. За Нойер, мога да кажа само, че е Супермен. :)
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 мар 2011 23:55

TodorT написа:Непредвидим мач за мен... Байерн са фаворити на пръв поглед, но Шалке има Раул ... ;)

Хубав мач се получи, но... Раул и Нойер спасиха Шалке...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 03 мар 2011 01:13

Браво на Шалке, заради Раул исках да бият, а още по-хубавото е,че биха с негов гол.

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 03 мар 2011 09:44

Boksiorcheto написа:

Абе не знам дали са му биели в рацете,но се сещам за положението при удара на Рибери от горе-долу мястото за изпълнение на 11 метров наказателен удар и Нойер я спаси без проблем!Това за мен си бе феноменално!
RED OR DEAD

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 мар 2011 09:56

cska_liverpool написа:
Абе не знам дали са му биели в рацете,но се сещам за положението при удара на Рибери от горе-долу мястото за изпълнение на 11 метров наказателен удар и Нойер я спаси без проблем!Това за мен си бе феноменално!

Нойер има някакво нечовешко чувство за пласиране! Разполага също с рефлекс, поглед в/у играта, добре се разтяга. Мисля, че е N 1 в момента на тази клета планета.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 03 мар 2011 11:01

Нямах възможност да гледам мача. Видях само гола и пак беше от типа: "Що не скочи? Ми ти що не скочи...?"

В защита сме зле. Разбирам да се дъним в игрови ситуации, където просто защитниците ни издъхват, защото са бавни, но от статични положения... Байерн с Куфур, Линке, Андерсон, Кан много рядко пускаше такива голове.

Знам, че Крафт е голям талант, но Нойер просто е много по-опитен. А и както Ван Гаал казва - всеки клуб трябва да има двама добри вратари. Ако Нойер дойде в Байерн, за него ще се говори като за равен с Касияс, Жулио Сезар и тн.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”