Нещата,които трябва да се направят веднъж в живота !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- cska - maina
Re: Нещата,които трябва да се направят веднъж в живота !
Да обръсне на Батков мустака и да го лепне на Лупи на главата, след което да ги напие като казаци с водка и да им пусне най- миризливата афро-американка и да и пукнат сливата цяла нощ!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
cska - maina написа:Да обръсне на Батков мустака и да го лепне на Лупи на главата, след което да ги напие като казаци с водка и да им пусне най- миризливата афро-американка и да и пукнат сливата цяла нощ!
Накъде отива днешната младеж

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Да обиколиш света си заслужава
- B__A__N__DA__TA
PFC Litex написа:Човек трябва в животът си да засади поне едно дръвче.
...или да направи къщичка за пиленца

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Да създаде живот и да го гушне в ръцете си...
... и да посети олимпиада
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- B__A__N__DA__TA
ros написа:Да създаде живот и да го гушне в ръцете си...
Това е най-важното и най-хубавото и незаменимо, което може да направи човек
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- barcelona95
- Контакти:
да биеш един чембер на Б.Борисов
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
Да направиш децата си по-добри от теб 

- blue avalanche
- Контакти:
Нещо,което трябва да се прави всеки ден в живота:
На близкия(любимия) човек,на приятеля,на колегата-ако имате да им кажете нещо хубаво(новина,комплимент) кажете им го веднага.Не отлагайте за друг ден.Не се притеснявайте,че може да омръзне!Не приемайте като даденост,че тези хора винаги ще са до нас!Утре може да е късно.Изпитах го на собствен гръб и знам за какво говоря!Съпругата ми почина на 31 Януари.Бях извън страната по това време.Не знам дали успях да и покажа колко много я обичам!Дано го е разбрала.Знам,обаче,че можех да прекарвам още повече време с нея.В този момент разбрах,че нищо няма по-голямо значение.Нито някакъв мач,нито някакъв резултат,нито спечелена или изпусната титла.Нищо!
Има един филм "If Only".Гледайте го.Има какво да се научи.
На близкия(любимия) човек,на приятеля,на колегата-ако имате да им кажете нещо хубаво(новина,комплимент) кажете им го веднага.Не отлагайте за друг ден.Не се притеснявайте,че може да омръзне!Не приемайте като даденост,че тези хора винаги ще са до нас!Утре може да е късно.Изпитах го на собствен гръб и знам за какво говоря!Съпругата ми почина на 31 Януари.Бях извън страната по това време.Не знам дали успях да и покажа колко много я обичам!Дано го е разбрала.Знам,обаче,че можех да прекарвам още повече време с нея.В този момент разбрах,че нищо няма по-голямо значение.Нито някакъв мач,нито някакъв резултат,нито спечелена или изпусната титла.Нищо!
Има един филм "If Only".Гледайте го.Има какво да се научи.