Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: левски набира скорост-по дората програма до края
Ами гоше- аз ако нямам нещо интересно да кажа, забавно или умно- не отварям тема. 

-
- Контакти:
ок разбрах ама къв ти е проблема не виждам като не ти е интересна темата не я коментирай -прескочи я а не виждам нищо лошо че левски набира скорост!
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: ГЕОРГИ ПЕТКОВ: СЪДИЯТА МИ КАЗА: „ГОШО, ИЗВИНЯВАЙ”
Stanislav_Ivanov написа:кога ли ще доде мача цска локо сф да видим като падат чорбарите от какво ще се оплакват може би че нямат фенове и затова са паднали щот им идват по 200-300 души на мача![]()
![]()
Тц, китайците ще им легнат. Много е топла връзката Гигов - БСП - Титан
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Гоше, кое и е хубавото на темата? На ден, поне 2о такива теми се пускат. Нито написана грамотно, нито автора казва нещо умно или поне такова което не знаем, нито нищо. Че това днеска футбол ли беше в Ловеч? Каква скорост, какви 5 лева, та ние вече 2,5 години играем един и същ антифутбол, мислиш ли, че ако не бяха отнели лиценза на ЦСКА и не бяха си разпродали отбора нямаше пак да сме на над 10-15 точки разлика зад тях?
Re: НЯМА ПО КУПЕН МАЧ......
POPCORN написа:yasennn написа:ei tRAVESTIT SHI VI VIDQ JALKOTO OTBORCHE KAKKVO 6TE NAPRAVI S chERNO MORE,lOKO sF,lITEX I NA GOSTUVANETO V bURGAS NA CHERNOMOREC.
научи се да пишеш първо!Второ травестит е баща ти!Трето ние да не сме Левски и вскеи мач да се мъчиме с по 1 на 0.Споко първо вас после и Литекс!Трагикомедия в синио хахах
Пуканката....преди да правиш забележка за правопис- виж своя!
Преди да говориш за уредени мачове и съдийско подпиране..погледни вашия отбор, който е толкова низвергнат , горкият, че чак мъка да му стане на човек

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
те цска супер слаби ти кво ги съживяваш -темата не е лоша и е само за истински левскари
-
- Контакти:
левски има по добра програма до края как да не важно това
Re: Кокала: Никой, освен Левски, не може да бие в Ловеч
Никой, освен Кокъла, не може да бъде по-измислен треньор! 

-
- Контакти:
Re: гонзо с два гола идва ред на ....!
едно голямо браво за терминатора на цдна -днес беше на ниво и закономерно вкара 2 важни гола -левски шампион!!!
Добре, Левски става шампион, ще играе квалификации за Ш.л и кво прайм? Пак идват БАТЕ и Жилина и отново срам. Че аз съм си левскар, не знам какво значи според вас истински, ама помня мачовете с Глазгоу, Вердер, Ювентус и ви казвам, че тези дето от 2,5 години са мухи и ако случайно се дотътрузят до първото място Батков няма да ги мръдне нито тях, нито Велев. Абе ще си говорим пак наесен, сега няма смисъл.