"Титан" извади 1 млн. за заплати и премия в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
plamen_15_93
Контакти:

"Титан" извади 1 млн. за заплати и премия в ЦСКА

Мнениеот plamen_15_93 » 02 мар 2011 20:18

Ръководството на ЦСКА извади днес почти 1 000 000 лева, за да се разплати с футболистите. Зарадвани от добрата игра, босовете на тима изплатиха забавените две заплати, а освен това състезателите получиха и премиите си за успеха с 3:1 над Левски във вечното дерби.

Както е известно, по-рано днес героят в този мач - Мишел Платини, призна, че има да получава две заплати, но влиза в положението на собствениците. Бразилецът не чака дълго и няколко часа след изявлението си, което направи при получаването на наградата "футболист на 16-и кръг" в "А" група, той и съотборниците му напълниха джобовете.

http://football.sportal.bg/news.php?news=290574

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: "Титан" извади 1 млн. за заплати и премия в ЦСКА

Мнениеот Deluxx » 02 мар 2011 20:22

Браво :) Казах,че трябва да се даде време на Титан :) Очаквам със сливен да играем в нашия дом и да ги ударим където оня ни клее да не играем 5 години в Европа,но той нямаше да види чужбина без ЦСКА.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 мар 2011 20:34

Deluxx написа:Браво :) Казах,че трябва да се даде време на Титан :) Очаквам със сливен да играем в нашия дом и да ги ударим където оня ни клее да не играем 5 години в Европа,но той нямаше да види чужбина без ЦСКА.

ами Колега, Титан са взели заем в размер на 25 мил., доколкото знам - даже късно плащат. Аз бях от хората, които до последно вярваха в ръководството, накрая и аз застанах срещу тях, но ето малко факти:
1-во изключително приятно впечатление ми направи това, че Титан подписаха малки като период от време договори с новите чужденци /ако стават - стават - ако не аут/ а други пратиха в Академик - там ако се докажат - докажат, ако не - аут. Нещо не мислимо до сега.
2-ро Най-после някакво действие по ремонт на Армията, а не само големи думи и приказки
3-то Не пипат тренера - също рядко явление
4-то махат ненужните и слабите футболери - Еспозито, Ходжата и един куп други, а младите пращат под наем, за да могат да трупат игрова практика
5-то Мисля си, че в момента състава го реди Радуканов - ако е така........ЦСКА ще го бъде

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 02 мар 2011 20:38

k_oleto написа:
Deluxx написа:Браво :) Казах,че трябва да се даде време на Титан :) Очаквам със сливен да играем в нашия дом и да ги ударим където оня ни клее да не играем 5 години в Европа,но той нямаше да види чужбина без ЦСКА.

ами Колега, Титан са взели заем в размер на 25 мил., доколкото знам - даже късно плащат. Аз бях от хората, които до последно вярваха в ръководството, накрая и аз застанах срещу тях, но ето малко факти:
1-во изключително приятно впечатление ми направи това, че Титан подписаха малки като период от време договори с новите чужденци /ако стават - стават - ако не аут/ а други пратиха в Академик - там ако се докажат - докажат, ако не - аут. Нещо не мислимо до сега.
2-ро Най-после някакво действие по ремонт на Армията, а не само големи думи и приказки
3-то Не пипат тренера - също рядко явление
4-то махат ненужните и слабите футболери - Еспозито, Ходжата и един куп други, а младите пращат под наем, за да могат да трупат игрова практика
5-то Мисля си, че в момента състава го реди Радуканов - ако е така........ЦСКА ще го бъде

Браво според мен това е начина.Радуканов да реди състава,независимо дали на нас ни харесва,когато видях състава за Левски останах като гръмнат,бандата вместо минев,акуаро вместо стоянов, и макри до тошко :?: Направо се спекох,но след като победихме,вече му имам доверие,той гледа момчетата и които са най-добри ги пуска титуляри

[center]Имаме поздрави от бивш футболист[/center]
Бившият футболист на ЦСКА и настоящ на Ботев (Пловдив) Йордан Минев обяви пред Sportal.bg, че не изключва възможността армейците да станат шампиони на България през този сезон. "Дано постигнат 15 победи през пролетта. Ако играят така, както срещу Левски, не виждам кой може да ги спре. Нищо чудно да настигнат Литекс и в крайна сметка ЦСКА да е шампион", коментира Минев.

[center]Минев един от нас ![/center]

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 02 мар 2011 20:41

Засега добре(горе,доло).Веднъж като изгубиш доверие ,после е много трудно.САМО ЦСКА

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 02 мар 2011 20:55

Лично аз вярвах и вярвам на Титан!Не можете да отречете че изчистиха клуба от куп дългове,не можете да отречете че под тяхно ръководство се изковаха победи като тези във Виена,Москва и гейарена!Струва ми се че ако Титан вземат стадиона и базана на концесия автоматически се ревръщат в собствениците дали и направили най-много за ЦСКА!Направиха много грешки което е нормално те хората сами си казват че от футбол не разбират мисля че са си взели поука!Сега искам много да изградят една голяма мрежа за фен артикули че и феновете да помогнем на ЦСКА с пари по някакъв начин то е ясно че с билети не можем видя се кво стана като вдигнаха цените!Титан плюс това имат бизнес нали знаете че боклука е най-вървежният.....
Money Over Bitches

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 02 мар 2011 21:03

Сега, пичове не искам да се обиждате, но съм почти сигурен, че при два-три по-слаби мача ще захвърлите розовите очила и отново ще почнете старата песен. Дербито, онзи ден ни доказа, че витаенето в облаците може само да ти доведе едно звучно изтряскване от вечния враг, затова предлагам да се поуспокоим и когато в края на май сме поне на финал за купата и сме в 3-ката да казваме, кой крив, кой прав. А иначе заглавието е специален поздрав за онези чието верою през последната година е "ЦСКА умре" !
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 02 мар 2011 21:21

Това му е лошата черта на българския фен-лесно и бързо си мени мнението! Сигурен съм, че при 2-3 лоши мача пак ще има "Вън боклуците", а мисля че за всеки клуб е нормално да има спадове и възходи. Собствениците направиха много грешки, но и много позитивни неща! Нека ние подкрепяме отбора, пък другото вече е в ръцете на собствениците и краката на футболистите!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 02 мар 2011 21:25

Трябва ли да се пуска нова тема, когато някоя фирма плаща на служителите си :?:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 02 мар 2011 21:43

ЦСКА-83 написа:Засега добре(горе,доло).Веднъж като изгубиш доверие ,после е много трудно.САМО ЦСКА

+1
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “ЦСКА”