Ритнатият бухал почина, затвор чака футболиста-убиец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Ритнатият бухал почина, затвор чака футболиста-убиец

Мнениеот acmilan » 02 мар 2011 20:19

Всичко опира до манталитет.Маймуната,която ритна бухала е пълен тъпанар,за огромно съжаление,ние,хората,сме по-жестоки и от най-жестоките животни.Да накарат нещастника да легне на терена,след което първо да го уцелят с топка в главата и после да го изритат с бутонка.Ебати боклука нещастен!Скоро не се бях ядосвал така,много мразя,когато някой мъчи животни,особено безобидни и беззащитни като този бухал.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 02 мар 2011 20:20

Не е най-голямата трагедия на света, но само показва какви изроди има сред хората. Тоя шебек заслужава някой да ги срита него така по чутората проста с все сила :!:
Горкото пиленце, това си беше чиста злоба :!:
Хората, които са така с животните най-често са така и с други хора :idea:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 02 мар 2011 20:22

mormona написа:Миии секи случаи е гадно и пренебрегването на тоя инцидент с думите - хора умират секи ден - само показва, че хората са един от най-големите боклуци на тая планета... Ако наистина сме такива за каквито се представяме , а именно най-умните на планетата , трябва да живеем в хармония с това което ни заобикаля или поне да ни пука за подобни случки.И да не казваме - много важно.Разбирасе пишеики тия неща съзнавам , че или няма да има реакция , или ако има тя ще е предимно негативна...както съзнавам , че само човека може да убие беззащитно същество без причина - било то човек или животно. После ме казваите ,че не ни трябва промяна. Ако земята тръгне да се разцепва - засъжеление ще посрадат и близките ми хора - иначе с удоволсвие бих се показал по някоя телевизия и бех казал на човечеството нещо от типа: еее кво се коркате бе , вселената сигорно е пълна с живот какво като ние ще умрем... ама като опре работота до личносно ниво тогово и тона се променя... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Браво за доброто мнение.Напълно съм съгласен :evil:
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 02 мар 2011 20:24

И все пак това е футболно игрище,а не курник.От отбора на Рома да вземат да пуснат да се разхожда някой лъв,нали са Пимските вълци!?Ако човек пострада от животно ,няма проблем,когато обаче стане обратното се вдига аларма до небето.Айде хората да са с приоритет пред животните все пак.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 02 мар 2011 20:32

Дайте да видим клипа. Иначе тази новина е нещо средно между тъжна и смешна. Съжалявам, че го казвам, но е така за мен поне.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 02 мар 2011 20:32

животните са тайни агенти на извънземните , следят ни и им дават информация :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 02 мар 2011 20:32

mormona написа:Миии секи случаи е гадно и пренебрегването на тоя инцидент с думите - хора умират секи ден - само показва, че хората са един от най-големите боклуци на тая планета... Ако наистина сме такива за каквито се представяме , а именно най-умните на планетата , трябва да живеем в хармония с това което ни заобикаля или поне да ни пука за подобни случки.И да не казваме - много важно.Разбирасе пишеики тия неща съзнавам , че или няма да има реакция , или ако има тя ще е предимно негативна...както съзнавам , че само човека може да убие беззащитно същество без причина - било то човек или животно. После ме казваите ,че не ни трябва промяна. Ако земята тръгне да се разцепва - засъжеление ще посрадат и близките ми хора - иначе с удоволсвие бих се показал по някоя телевизия и бех казал на човечеството нещо от типа: еее кво се коркате бе , вселената сигорно е пълна с живот какво като ние ще умрем... ама като опре работота до личносно ниво тогово и тона се променя... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Брато хора се избиват и не ги вкарват в пандиза,а някакъв е убил бухал и ще му цъкнат глоба...Колко ловци има които убиват животни замислял ли си се?

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 02 мар 2011 20:35

Спомнете си началните страници на "Пътеводител на галактическия стопаджия". Май такова нещо трябва да се случи с хората, за да разберем, че всички наши постъпки имат значение. :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 02 мар 2011 21:05

mironi88 написа:Дайте да видим клипа. Иначе тази новина е нещо средно между тъжна и смешна. Съжалявам, че го казвам, но е така за мен поне.

Тук има видео : http://www.sportal.bg/news.php?news=290436
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 02 мар 2011 21:16

Мръсно леке!Жесток боклук.С какво беше предизвикана безчовечната му постъпка????!!!!Това доказва,че като цяло фотболистите не са на високо интелектуално и най-вече духовно ниво. Иначе все трябваше някой от другите футболисти да му вкара здрав тупаник,ама явно...:evil: :evil: :evil: :evil: Нямам думи!Толкова ме разстройват такива безсмислени постъпки...плаче ми се.
А на някакви двама тъпаци дето им било смешно...?????? :shock: :shock: ХА-ХА!Голяма комедия е смъртта!Понеже сме прекрасни същества хората,та само нашия животец е от значение....На някакъв не му стига,та и клип иска...Що за хора бе??????!!!!!Сега ще си се посмее,на същия му беше смешно :evil: :evil:

Върни се в “Свободна зона”