Фен тема за Йордан Минев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Re: Минев:Побързах да разтрогна с ЦСКА за да дойда в Ботев...

Мнениеот SuperSpurs » 02 мар 2011 18:02

Хе харесвам нито ЦСКА нито Ботев, но ми направи адски добро впеатление факта, че феновете и на двата отбора пожелават успех на Минев. Аз също му го пожелавам. В крайна сметка защо напусна ЦСКА? Струваше ми се, че е титуляр и играта му върви.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 мар 2011 18:15

Да ви е честит :)
Успех
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 02 мар 2011 18:16

SuperSpurs написа:Хе харесвам нито ЦСКА нито Ботев, но ми направи адски добро впеатление факта, че феновете и на двата отбора пожелават успех на Минев. Аз също му го пожелавам. В крайна сметка защо напусна ЦСКА? Струваше ми се, че е титуляр и играта му върви.

- Ще успееш ли да станеш истински цесекар, след като с този гол влезе в историята на дербито, а и в сърцата на феновете?
- Всички знаят, че съм ботевист, но ЦСКА също заема подобаващо място в сърцето ми. все пак това е отборът, който ми даде хляб.

http://football.sportal.bg/news.php?news=290279

Защото за някои хора е важно да играят, да играят добре и да го правят пред хора, които ги оценяват. След като ЦСКА няма да разчитат на него, Минев е предпочел да се върне там, от където тръгна, при публиката, която го обича, както някой ден и Апостол Попов ще направи, както всеки един наш играч, усетил любовта на феновете, ще направи или най-малкото ще мечтае за това.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 02 мар 2011 18:29

kiko75 написа:
1912 написа:Добре дошъл,Данчо!Само напред ,градим супер отбор и нека всички да знаят,че скоро Ботев ще се бъде на върха :!:

скоро скоро колко да е скоро поне в близките две години няма да е :twisted:

Те си мислят, че като мачкат във "В" група, така ще е и в "Б"..да ама не!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 02 мар 2011 18:44

Червени_шампиони написа:
kiko75 написа:
1912 написа:Добре дошъл,Данчо!Само напред ,градим супер отбор и нека всички да знаят,че скоро Ботев ще се бъде на върха :!:

скоро скоро колко да е скоро поне в близките две години няма да е :twisted:

Те си мислят, че като мачкат във "В" група, така ще е и в "Б"..да ама не!

Толкова си сигурен в себе си,че чак и ние ти повярвахме. :lol: Ще видиш разликата когато влезнем в Б група.Може да не мачкаме по този начин,но лесно ще влезнем в А група.Като гледам каква е анархията в Б групите...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 02 мар 2011 18:52

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Deluxx написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Йордане,добре дошъл в къщи!

Няма Левски,няма ЦСКА,БОТЕВ ПЛОВДИВ НА ВЪРХА!!!!!!!!!!!!

Ще ви видим много искм да видим Ботев Пд и Лудогорец в А група,много се заканвате.Щом минев се е махнал от ЦСКА ще си чупи главата...но тои и без това щеше да е изхвърлен през лятото!

Охооооо ще видиш не а ми...Пак ще ядете бой на сред София ,а за Пловдив да не говорим.

готин полека моля те .. следя специялно подфорум Ботев защото отбора ми е един от любимите, но какво да кажа за феновете му .. откакто Христолов се махна .. какво ли не четох, се1 ние нищо не разбираме и ядем доматите с колците полека защото от високо се пада много лошо ;)))) да правите фурор в В група догодина ще видим какво ще стане .. 100% ще е близко до сегашното положение, е след като влезнете в А група ще започне спектакъла за мен в този форум .. не на терена там ми е пределно ясно какво ще стане ..
Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 02 мар 2011 19:12

Лудакис кво речи,че нещо неможах да ти схвана мисълта :roll: :? ,ти първо кажи на борат като залага за загуба на любимият ти отбор да казва и на вас ,да изкарате поне по някой лев, пък след това идваи да ръсиш от бисерите си.
п.п.По темата ще кажа само едно,прекалено много са тези 31 години,съжалявам но това е истината. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 02 мар 2011 19:44

Човекът си е прав. Дайте да не се превъзнасяме излишно, има още доста дълъг път да се извърви.
est. 1912

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 02 мар 2011 19:56

Tosh написа:Човекът си е прав. Дайте да не се превъзнасяме излишно, има още доста дълъг път да се извърви.

Да прав си, пътя е дълъг... но ние вече вървим по него и крачките стават все по-големи!
Добре дошъл Данчо, има на какво да научиш по-младите... Късмет!

Върни се в “Ботев”