Бивши сини играчи - бъдещи сини треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Бивши сини играчи - бъдещи сини треньори
Седрик е идеален може и други да се погледнат като Илиян Илиев
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Tommi написа:PFC Litex написа:Добър играч респективно не означава добър треньор, а примерите са адски много.
Примерите са най-вече с добри (талантливи) играчи, А Бардон, например, е напълно възможно да се справи с треньорските задължения не защото беше добър футболист, а по-скоро защото притежава определени човешки и лидерски качества.
Томи Стоичков беше лидер, Балъков беше лидер, но до момента като треньори са кръгли НУЛИ и двамата.
Бардон ще е много по-полезен като технически директор в Левски, но тогава за Гонзо няма да има място.

- levskar forever
- Контакти:
Tommi написа:NIKSANA написа:Tommi написа:Преди малко в една друга тема написах, че най-подходящият треньор за Левски (не само от легендите на отбора) е Седрик Бардон.
да и тъй като там не беше мястото да започвам дискусията за това..реших да пусна тази тема, защото освен теб съм сигурен, че има още мнения..
а защо мислиш така?
Защото французинът е над повечето футболисти и "футболни личности" в България в много отношения и може би най-вече в тактическата грамотност - просто я разбира тази игра. На терена играеше интелигентно и си мисля, че е способен и до терена да работи интелигентно. Освен това ми изглежда, че е човек, който е способен да постави някакви цели и ясно и точно да определи начините и средствата, чрез които да се постигнат.
А и до колкото съм запознат знае и български,може и да не е добре но е плюс.Аз съм с двете ръце за него!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
Всичко хубаво,но на Батков му трябва послушник и не знам дали личности, като Бардон и Илиев ще са навият да изпълняват такава роля! 

Вие на разбрахте ли, че на нашите футболери им трябва тренер от сорта на Шпайдела, Гочето, АбрАмович /Рюдигер/.
В съблекалнята няма ли респект, от терена ще чувате още дълго време от соя на: стига си ми викал.
Не може с настоящите мекотели да направим сериозен отбор, ако ще и Роналдо да дойде.
Преди година и повече тук писах, че Гонзо става за помощник-треньор. Изпълнителен директор на ФК Левски е висока летва, много висока за тия момчета, които поиграха що-годе сносен футбол.
Но... който може не иска, който не може се натиска.
Оставете думата "сини". Трябват ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. На всички нива - от чистачката, през домакина, масажиста, треньорския екип, оперативното ръководство.
При нас САМО публиката е на ПРОФЕСИОНАЛНО ниво!
Не е задължително, че някой през годините е бил добър футболист, и непременно да го цаним за треньор. За вложения труд е получавал ЩЕДРО възнаграждение.
В съблекалнята няма ли респект, от терена ще чувате още дълго време от соя на: стига си ми викал.
Не може с настоящите мекотели да направим сериозен отбор, ако ще и Роналдо да дойде.
Преди година и повече тук писах, че Гонзо става за помощник-треньор. Изпълнителен директор на ФК Левски е висока летва, много висока за тия момчета, които поиграха що-годе сносен футбол.
Но... който може не иска, който не може се натиска.
Оставете думата "сини". Трябват ПРОФЕСИОНАЛИСТИ. На всички нива - от чистачката, през домакина, масажиста, треньорския екип, оперативното ръководство.
При нас САМО публиката е на ПРОФЕСИОНАЛНО ниво!
Не е задължително, че някой през годините е бил добър футболист, и непременно да го цаним за треньор. За вложения труд е получавал ЩЕДРО възнаграждение.
NIKSANA написа:Tommi написа:PFC Litex написа:Добър играч респективно не означава добър треньор, а примерите са адски много.
Примерите са най-вече с добри (талантливи) играчи, А Бардон, например, е напълно възможно да се справи с треньорските задължения не защото беше добър футболист, а по-скоро защото притежава определени човешки и лидерски качества.
добре де иванков и топчо не са ли лидери?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
NIKSANA написа:Tommi написа:PFC Litex написа:Добър играч респективно не означава добър треньор, а примерите са адски много.
добре де иванков и топчо не са ли лидери?
Лидери са, но пък отстъпват на Бардон в други отношения.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
от тия, които си споменал не мисля, че някой ще бъде старши треньор от класа. ако мислят разумно трябва да станат помощник-треньори, а йовов и мечо, сякаш най-стават за скаути (митко иванков също, може би) относно бардон, доколкото си спомням беше казал, че не иска да е старши треньор, но помощник би бил с най-голямо удоволствие
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
спасението в момента се казва Стефан Грозданов-този човек знае едно и две в съвременния футбол,ако Гонзо е малко по умничък до сега да го е поканил.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
треньор за два дена не можеш да станеш,още повече добър.поклон пред всички споменати и не играчи но и мъри трябваше време за да се поочука и да е добър за средноиврапейски отбори.видя се че в онортозис за нула време оправи нещата и събра повече точки отколкото имаха