Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: НЯМА ПО КУПЕН МАЧ......

Мнениеот The deacon » 17 апр 2009 20:34

POPCORN написа:хахах пинокио никой не ни е бил от 2 години и няма да ни бие.едно е да ви се иска друго е да стане.вие първо до края на първенстото не може да си вземете всички мачове съм обеден с тая умряла игра.Второ нас няма да ни биете ама мога се хвана със всеки на бас!И трето ЦСКА няма да падне нито от литекс нито от черно море, защото литекс не са ни били от 8 години няма и да го направят абхха.така че айде обратно в обора и се радвайте на мизерната си игра

В обора върви ти прасе смотано - и там се търкаляй до припадък боклук шибан!!!

blue_ power1
Контакти:

Re: Кокала: Никой, освен Левски, не може да бие в Ловеч

Мнениеот blue_ power1 » 17 апр 2009 20:34

Да те и срещу цеца дузпаджийска бяха интересни,ама уви,Левски ще си ги бие нормално,не със измислени дузпи(първата)....То на чорбата все някой друг трябва да им вади кестените от огъня,"нормално"....

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 17 апр 2009 20:34

Аве ей прасе недохранено, що не си гледаш кочинката и не си грухаш жизнерадостно, гледайки "успехите" на по-висшите себеподобни ми се занимаваш с Апостола и с най-великия клуб в България?
Изображение

koi4i

Мнениеот koi4i » 17 апр 2009 20:35

POPCORN написа:хахах пинокио никой не ни е бил от 2 години и няма да ни бие.едно е да ви се иска друго е да стане.вие първо до края на първенстото не може да си вземете всички мачове съм обеден с тая умряла игра.Второ нас няма да ни биете ама мога се хвана със всеки на бас!И трето ЦСКА няма да падне нито от литекс нито от черно море, защото литекс не са ни били от 8 години няма и да го направят абхха.така че айде обратно в обора и се радвайте на мизерната си игра

Абе мармот ти нали спираше да пишеш бе.Ебати смешката ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

blue_ power1
Контакти:

Re: Кокала: Никой, освен Левски, не може да бие в Ловеч

Мнениеот blue_ power1 » 17 апр 2009 20:37

liverpul3 написа:Апoстoле,защo умря тъи млад ,та днес турци и мангали да се кичат със святoтo ти име

"ТЪЙ",се пише така,мангал неграмотен :!:

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 17 апр 2009 20:37

go6o ku4ev написа:левски шампион

СЛЕД 20 ГОДИНИ
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 апр 2009 20:37

Най - големия малумник в форума сигурно е тоя баси дебила прост

Офтопик:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

ГЕОРГИ ПЕТКОВ: СЪДИЯТА МИ КАЗА: „ГОШО, ИЗВИНЯВАЙ”

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 17 апр 2009 20:37

Капитанът и вратар на Левски Георги Петков заяви след мача срещу Литекс, че главният арбитър Ивайло Стоянов лично му се е извинил за попадението на „оранжевите”. Домакините изравниха за 1:1 чрез Сандриньо, като при попадението останаха съмнения за нарушение срещу стража на „сините”.

„Щастлив съм. В предишния мач срещу Локомотив София не беше нашия тим. Днес показахме хъс и желание за победа, раздаване и истинска битка. Казах го и на момчетата в съблекалнята, че миналия кръг просто подценихме мача. Ще се борим до края”, заяви Георги Петков.

„Вместо да водим с 2:0, в началото на второто полувреме главният съдия дойде и ми каза: „Извинявай Гошо, сбърках. Не знам дали сам е гледал или някой му е казал. Нкога не е бил извършван такъв фаул срещу мен”, допълни вратарят на Левски.Един честен съдия ;)

gonzo prezident
Контакти:

Re: левски победи литекс

Мнениеот gonzo prezident » 17 апр 2009 20:39

тихо армейче- нямате право да коментирате апостола!!!!

koi4i

Re: гонзо с два гола идва ред на ....!

Мнениеот koi4i » 17 апр 2009 20:39

Чорбари мразите Гонзо и Наско само заради едно и вие знаете какво.Ще дойде и вашия ред!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Върни се в “Архив”