Русия Висша Лига (2011-2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- cska_liverpool
- Контакти:
- Captain Stottlemeyer
Re: Руско първенство
Първенството започва на 12-ти март, като още в първия кръг е московското дерби "Локомотив" - "Динамо". Интересно за настоящото първенство е това, че то ще се проведе в три части, като ще завърши през пролетта на 2012 г. Така от 2012 г. руският шампионат ще се провежда по системата "есен - пролет", както повечето шампионати в Европа.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Доколкото знам от Ринг.бг имат правата за излъчване на руската Премиерлига и за новия сезон, който както каза по-рано един от посетителите на тази тема ще се проведе в три части. Тоест шампиона ще бъде излъчен не в една календарна година, както бе досега, а през следващата - 2012-та. Фаворитите са същите от последните няколко сезона, но според мен Зенит има големи шансове да запази титлата си. Надявам се Спартак (М) да не им позволят и най-после да стъпят на върха. На опашката ми се струва, че ще са тимовете на Волга и Амкар. Ще видим обаче какво ще стане. Със сигурност интригата ще е до последните кръгове.
ех жалко че ще сменят на есен-пролет
Re: Русия Висша Лига (2011-2012)
Някой навит ли е да спретнем една игра и във Руската Висша Лига , първенството започна утре ?!?!
Re: Русия Висша Лига (2011-2012)
Това са мачовете ,ако някой иска да спретнем една игрица и тук и да се разберем кой има желание да смята.

Rostov-Spartak Moscow

Volga-Tom Tomsk

Terek Grozny-Zenit

CSKA Moscow-Amkar Perm

Kuban-Rubin Kazan

Lokomotiv Moscow-Dinamo Moscow

Spartak Nalchik-Krylia Sovetov

Anzhi-FK Krasnodar

Rostov-Spartak Moscow

Volga-Tom Tomsk

Terek Grozny-Zenit

CSKA Moscow-Amkar Perm