plovdivram написа:Рам, в интерес на истината това не е показано чак сега, а доста отдавна в една друга тема - "Най-стар регистриран клуб" или нещо от сорта. Това беше преди месеци, просто си го пропуснал!
Честно да ти кажа определено съм го пропуснал и ако ми дадеш линк с удоволствие бих погледнал... но не мислиш ли, че едно такова нещо като учредителен протокол на такъв голям клуб като "Спортклуб" не му е мястото само в някаква тема... и в този смисъл:
viewtopic.php?f=61&t=72277 - Това е линка към темата, но е "безкрайна" както ще видиш и ми е трудно да ти кажа точна страница. Някъде около 100-ната е може би плюс минус 20, ако изобщо е някакъв ориентир, но ще те излъжа... Ако ти се рови, може да потърсиш, но линка и откъса на Тони Петров са същите, в това съм сигурен.
plovdivram написа:Мислиш ли, че ако Ангел или който и да е било от нас бе попаднал на учредителния ви протокол от 1912г. щяхме да го крием?!! Няма да се учудя и да си го мислите де...
Няма да си кривя душата - да, мисля го. И защо ли? По много причини, една от които е, че ти лично си казвал в този форум как мразиш "жълтите". Даже някаква случка беше разказвал по този повод. При това положение мисля, че е нормално да ни "мине през ума" нещо подобно.
Пловдив1926 написа:На кой да ги покажем тези материали? При вас няма човек, организация, сайт или каквото и да е било място където историята на Ботев Пловдив, а и на пловдивският спорт да се цени. Вие предпочитате да вярвате и пропагандирате измислици и легенди.
Извинявай майна, обаче това просто не звучи сериозно и съм сигурен, че го знаеш. Независимо, че си го написъл! Има хора с много голям авторитет, като Румен Минков напр., за да твърдиш подобно нещо, просто не е сериозно.
[/offtopic]