Литекс - Левски 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Левски 1:2
Айдеее да идва 9-ти май да ги мачкаме червените б.....и и да взимаме титлата.
Честита победа на Сините ! От нашия отбор има още какво да се желае,нека не избързваме със заключенията,но играхме добре днес ! Литекс игра красиво,но си личи,че им липсва голмайстор и публика,която да ги подкрепя нейстово ! Хубав мач като цяло,като се има предвид нивото на футбола в България ! СТРАХОТНА СИНЯ АГИТКА И ДНЕС ! САМО ЛЕВСКИ !

-
- Контакти:
Вие освен ГОВЕДО ДРУГО НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ БЕ,ейййй няма оправия братчета,много сте зле,сякаш за сефте падате от Левски,споко и за купата ще ви надерем....
-
- Контакти:
Абе,не знам...интересен мач се получи на фона на останалите в Българското първенство.
Имам само един въпрос....това типче от Левски не го ли хвана срам да симулира така нагло пред страничния в 3-та минута на продължението ?
То не бяха превивания и чудесии.Иначе честита победа
Имам само един въпрос....това типче от Левски не го ли хвана срам да симулира така нагло пред страничния в 3-та минута на продължението ?
То не бяха превивания и чудесии.Иначе честита победа
BlueS написа:Айдеееее титлата е в синьооооо, биййй чорбата по главата биййй бийй бийй
ТЪПАНАР С ТЪПАНАР !!!
ЗА КАКВА ТИТЛА БЪЛНУВАШ ВЕ ПЕДАЛ СМОТАН ГЛЕДАЙ КЛАСИРАНЕТО!!!
- comandosa1
- Контакти:
Честита победа на всички Левскари! Много ценен успех, с доста късмет, но много сладък. На мен лично не ми хареса играта ни хич, но какво да се прави. Колкото до спорните моменти, 2 много груби грешки в полза на двата отбора 1-во нарушение срещу Г.Петков, 2-ро нямаше засада на Литекс и там беше ключово.
litex02 написа:0007 написа:litex02 написа:ЕХ тряаше да ги БИЕММММ
Мечти...
кви мечти ве дрислио ? второто полувреме нямахте удар във вратата ! тотално ва смазахме поне 4:2 трябваше да е резултата не ме ядосваи ся ве ГОВЕДООООООО
Я по-спокойно бе и ше си останете извън Европа-там където ви е мястото(5то).и това ако не е за БАН да не си говорим.П.С.Гледай по-безпристрастно футбола момче.Щом не си на мача си някакво момченце недорасло

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
- Контакти:
Да застанем твърдо зад отбора,БРАВО на младоците в отбраната,супер бяха момчетата....
neco1960 написа:BlueS написа:Айдеееее титлата е в синьооооо, биййй чорбата по главата биййй бийй бийй
ТЪПАНАР С ТЪПАНАР !!!
ЗА КАКВА ТИТЛА БЪЛНУВАШ ВЕ ПЕДАЛ СМОТАН ГЛЕДАЙ КЛАСИРАНЕТО!!!
Прасчо ти го гледай от 9-ти май нататък, предричам ви 3-4 поредни загуби само си вижтее програмата, не ви виждам в тея мачове

- delqnski47
- Контакти:
Аз останха с впечатление,че съдиите на този мач бяха изключително слаби!Все пак поздравявам Левски за играта,която показаха и победата,а пък Литекс ако продължават такашще изпаднат най-много!Според мене това беше много ама МНОГО слаба игра на Литекс...чудя се защо!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.