Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Мнениеот venomcho » 28 фев 2011 16:32

ASENOVEC FC написа:неразбрах какво ме нареди само..... с опити да обижда показва , колко му е интелекта
какви преки конкуренти са ви нефтохимик при положение ,че ги водите със 10-15 точки ?
на всеки е ясно ,още преди старта на сезона ,че вие ще вземете промоция, както и нефтохимик като втори..защото отговарят на критериите за Б група!
я нареди сега на 100 метра през половин метър един до друг хора, после ги умножи по 5 защото в оня сектор има 5 пътеки за към вече несъществуващите пеики и сметни , колко сме били там!..
ако имаше форум на Асеновец щях там да пиша ..във вашия форум пиша само под темата за мача.. неразбирам къв ти е проблема?
не ни броите за живи .. но отлично знаехте ,че 90% от феновете дето бяхме в агитката на Асеновец предишния ден бяхме в София на мач на Левски... само заради президента на Асеновец не запяхме песни за Левски за да ви дразним!...
и ако требва да пия хапчета щото съм болен... наи вероятно съм се разболял от птичи грип заради престоя ми тука! аре със здраве!

Я пак?! Ти се гордееш, че 90% (!) от вас преди часове са пяли за друг отбор?! :o

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 28 фев 2011 17:22

ASENOVEC FC написа:
неразбрах какво ме нареди само..... с опити да обижда показва , колко му е интелекта
какви преки конкуренти са ви нефтохимик при положение ,че ги водите със 10-15 точки ?
на всеки е ясно ,още преди старта на сезона ,че вие ще вземете промоция, както и нефтохимик като втори..защото отговарят на критериите за Б група!
я нареди сега на 100 метра през половин метър един до друг хора, после ги умножи по 5 защото в оня сектор има 5 пътеки за към вече несъществуващите пеики и сметни , колко сме били там!..
ако имаше форум на Асеновец щях там да пиша ..във вашия форум пиша само под темата за мача.. неразбирам къв ти е проблема?
не ни броите за живи .. но отлично знаехте ,че 90% от феновете дето бяхме в агитката на Асеновец предишния ден бяхме в София на мач на Левски... само заради президента на Асеновец не запяхме песни за Левски за да ви дразним!...
и ако требва да пия хапчета щото съм болен... наи вероятно съм се разболял от птичи грип заради престоя ми тука! аре със здраве!

Интелекта ми е малко да, всъщност може би нямам никакъв! Но ти самият поне показваш че и при теб умственият ти багаж е малко! В цветно съм отбелязъл двиотиите които пишеш!

Ти каза, че ние сме ви дразнителн номер 1, аз те контрирах с това че Нафтата са такива за нас... а ти сега ми изкарваш логика според която вие не само трябва да НЕ сте ни дразнител, ами трябва да сте в графа НИКВИ.... ??!?!??!?!?!

Лично можех да ви бреброя поимено... неставай смешен. Изкарай някоя снимка, преборй се правилно и тогава от срам сам няма да отговориш повече

Ето и най голямата глупсот. Преди мача ТИ лично ни покани да видим как се подкрепя отбор и какво значи агитка. ТИ лично каза че ние трябва да се учим от вас........... И СЕГА КВО СТАНА 90 процента се от ЛЕВСКИ, мойто момченце ти разбираш ли абсурда който се получава с всеки твой пост? ......
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 28 фев 2011 17:29

Оставете го момчето от Асеновец бре!
Това е пикът във футболната им история, нека се порадват!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 01 мар 2011 09:51

FC ASENOVEC поне си призна кой е истинския любим отбор айде да ти са честити и двете загуби САМО БОТЕВ ЗАВИНАГИ

VETOB
Контакти:

Мнениеот VETOB » 01 мар 2011 20:15

Някой може ли да ме светне по въпроса - по спортните новини на БТВ казаха, че Лимона се е върнал в Ботев Пловдив.

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 01 мар 2011 20:36

VETOB написа:Някой може ли да ме светне по въпроса - по спортните новини на БТВ казаха, че Лимона се е върнал в Ботев Пловдив.

Не знам за какво говориш :shock:
est. 1912

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 01 мар 2011 21:18

Не мога да повяярвам, че има такъв въпрос. Че има фен на Ботев, който не чете сайта ни. В http://www.botevplovdiv.bg това е публикувано още вчера. В Независимия се коментира също от вчера. А вие чакате БТВ да го каже с ден закъснение???? :o
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 01 мар 2011 22:10

VETOB написа:Някой може ли да ме светне по въпроса - по спортните новини на БТВ казаха, че Лимона се е върнал в Ботев Пловдив.

Не само Лимона, а и Данчо Минев е с единият крак при Ботев вече ;)

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 01 мар 2011 22:22

Пичове, местете се в Независимия. Там когато един ботевист пише на други ботевисти без да нарушава добрия тон, модератор НЕ-ботевист НЕ СЕ МЕСИ!
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 02 мар 2011 03:44

ilian12 написа:Пичове, местете се в Независимия. Там когато един ботевист пише на други ботевисти без да нарушава добрия тон, модератор НЕ-ботевист НЕ СЕ МЕСИ!

+1 Aз и затова вече не пиша тук.Имаме си сайт, имаме си и форум, за какво влизате тук не мога да разбера ??? САМО БОТЕВ, ПОДКРЕПЯЙ БОТЕВ.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Върни се в “Ботев”