Бела-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: БОТЕВ ИЗПЛУВА И ЗАКОПА БЕЛАСИЦА
Алоо, неподготвения буфер ли си какъв си не знам, я вземи чети малко правилата. След изиграване и на двете срещи се гледат преките двубои , а дотогава головата разлика. Аман от лаици!
Не съм буфер и въобще не ме кефи, но е факт. Ето вижте документа на БФС:
http://bfunion.bg/get_file.php?file=./admin/files/1162478047Naredba.pdf
Ясно пише, че правилата се прилагат за "Временното и крайното класиране на отборите" и текста гласи: 3. а/ Ако два отбора имат еднакъв брой точки,
по-предно място в общото класиране придобива
отборът, който има:
- по-добър резултат в срещите помежду им
Това че тези правила се прилагат само на края може да го каже само някой мързелив модератор или администратор ако го мързи да погледне преките двубои. Мен не ме мързи, а и го помня, така че дори не трябваше да гледам. Както казах въобще не ми е приятно, но защо да се заблуждаваме, а и футболистите въобще да не лежат на тая кълка че са над черта, защото не е вярно. Да се стягат и да бият ама поне домакинските да си ги взимат вече предстоящите, че иначе кофти.
http://bfunion.bg/get_file.php?file=./admin/files/1162478047Naredba.pdf
Ясно пише, че правилата се прилагат за "Временното и крайното класиране на отборите" и текста гласи: 3. а/ Ако два отбора имат еднакъв брой точки,
по-предно място в общото класиране придобива
отборът, който има:
- по-добър резултат в срещите помежду им
Това че тези правила се прилагат само на края може да го каже само някой мързелив модератор или администратор ако го мързи да погледне преките двубои. Мен не ме мързи, а и го помня, така че дори не трябваше да гледам. Както казах въобще не ми е приятно, но защо да се заблуждаваме, а и футболистите въобще да не лежат на тая кълка че са над черта, защото не е вярно. Да се стягат и да бият ама поне домакинските да си ги взимат вече предстоящите, че иначе кофти.
Абе човека ви каза че докато тече първенството се взима впредвид головата разлика,чак накрая на шампионата се гледат преките двубои...
-
- Контакти:
Ай стига сте дърлили глупости. Стенли признайте си, че програмно не можете да го направите класирането с толкова субективен фактор и тва е. Втора седмица ръсите простотии. Миналата седмица Морето и Локо (София), тая за Ботев и Миньоро.
Няма такова нещо като две класирания. Ясно са ви го написали и са дали линк към документите. Като сте толкова чисти и свети води ненапити ай дайте текста от правилника и дайте линк към него според който временното се прави по голова разлика???????
Няма такова нещо като две класирания. Ясно са ви го написали и са дали линк към документите. Като сте толкова чисти и свети води ненапити ай дайте текста от правилника и дайте линк към него според който временното се прави по голова разлика???????
Със спечелените три точки Ботев събра 21, точно колкото има и първият отбор над чертата - Миньор. Все пак „жълто-черните" остават под перничани в класирането, тъй в този случай се гледат преките двубои между двата отбора, а Ботев загуби гостуването си на Миньор след злощастна дузпа. От Plovdiv24.bg единствено се свързахме и консултирхме с БФС относно това кой е втория критерии за определяне на класирането при равенство на точките. От там бяха категорични, че се гледа прекия двубой дори той да е само един. Останалите медии некоректно и невярно цял сезон класират отборите по произволен принцип или взимайки предвид невярно головата разлика.
Yobs1912 написа:Абе човека ви каза че докато тече първенството се взима впредвид головата разлика,чак накрая на шампионата се гледат преките двубои...
Човека може да каже квото си иска, важното е БФС кво казват: "Член 4, точка 2: Временното и крайното класиране на отборите...", т.е. и двете се определят по един и същи начин.
Жълто-черни братя, не ме разбирайте погрешно. Нито е толкова важно конкретно тая седмица на кое място сме, нито искам да сме там, но не мисля, че ГОНГ трябва да говорят неверни неща.
След като имате медии, на които да се доверите - нямаме нищо против.
Този проблем го имаше и през вече изминалото първенство, но явно тогава не сте го забелязали. Не смятам да се оправдавам. Прави сте да търсите различни гледни точки - оттук-нататък си правете сами изводите за класирането. Нашето остава такова!
Този проблем го имаше и през вече изминалото първенство, но явно тогава не сте го забелязали. Не смятам да се оправдавам. Прави сте да търсите различни гледни точки - оттук-нататък си правете сами изводите за класирането. Нашето остава такова!
Модераторите не са ви враг!
veselinpd написа:Yobs1912 написа:Абе човека ви каза че докато тече първенството се взима впредвид головата разлика,чак накрая на шампионата се гледат преките двубои...
Човека може да каже квото си иска, важното е БФС кво казват: "Член 4, точка 2: Временното и крайното класиране на отборите...", т.е. и двете се определят по един и същи начин.
Жълто-черни братя, не ме разбирайте погрешно. Нито е толкова важно конкретно тая седмица на кое място сме, нито искам да сме там, но не мисля, че ГОНГ трябва да говорят неверни неща.
Eй буфер скапан вземи зи го наври тоя правилник отзад ! В задния джоб имам предвид ! Тва ли ти е проблема сега мама ви мръсна жалка !!!

stenly написа:След като имате медии, на които да се доверите - нямаме нищо против.
Какви медии бе човеко, давам ти линк към БФС и техния правилник, за какви медии ми говориш? БФС не е медия, а институцията, с чийто наредби и правила трябва да се съобразяват с всички.
ivo77 написа:veselinpd написа:Yobs1912 написа:Абе човека ви каза че докато тече първенството се взима впредвид головата разлика,чак накрая на шампионата се гледат преките двубои...
Eй буфер скапан вземи зи го наври тоя правилник отзад ! В задния джоб имам предвид ! Тва ли ти е проблема сега мама ви мръсна жалка !!!
Буфер ша викаш на баща ти, ясно ли ти е. Що не дойдеш в лицето да ми кажеш буфер? Аз давам факти, линкове, извлечения от правилника на БФС само и само да излезе истината, а ти реши, че съм буфер. Съжалявам ама не съм. Просто искам истината да се казва.